Giyim konusunda nasıl tavır almalıyım?

Alabileceğin tek tavır var, bu ilişkiyi bitirip her türlü iletişim kanalını o kişiye kapatman, selama sabaha , arkadaş kalalıma bile gerek yok. Seni değiştirmeye çalışacağına gitsin istediği gibi birini bulsun. Kendi adam olmuş da seni düzeltmeye çalışıyor ezik

Nasıl giyineceğinizi siz bilirsiniz. Sizi doğuran,büyüten,üzerinizde emeği geçen anne/babanız bile karışmıyorken elin adamı karışamaz.
Uzak durun derim. Siz sonradan böyle giyinmeye başlamadınız,sizinle tanıştığında da böyleydi,haliyle değiştirmeye çalışması manasız

Söyle söyliyim: Esim bana bu elbisede dekolten fazla görünüyor dese kapatirim. Ufak tefek seyler icin esimi kiracak degilim. Ama söyle birsey var: Bir insan sizi sekilden sekile sokmaya calisiyorsa, kendi kafasina göre degistirmeye kalkiyorsa orda dur dememiz lazim. Burda kac konuda kizlara evlilige dogru tesettür baskisi yapildigini okuduk. Herseyin ayari önemli.
Tesettüre girmeyi düşünmüyorum bu çok ağır bir karar burda dur derim öyle bir şey bana teklif dahi edemez

Bakmayan erkek olmadigini soylediginine gore sevgilisinin de baktigini biliyor ve normal goruyor da yaninda bakmiyormuş. 😁
Bu acik giyene bakma durumu her erkekte olan normal bir refleks olsa dunyanin her yerinde herkes böyle olurdu. Ama butun erkek ve ya kadinlar bacak, ten görünce oturup izlemiyor gercekten. 🤷

Aslinda sevgilisiyle gayet uyumlu bir çiftler. Boşuna kavga ediyorlar.
Bakmaktan kastım uzun uzadiye kesmek değil gözünün almasi yani görmek birini kesmek değil

8 aylık ilişkimde erkek arkadaşımla Instagram'dan tanıştık sonra bulusmalarla devam etti. Benim fotoğraflarımı Instagram'da gördü ve buna göre başladık. Bana mini etek giyer misin diye sordu ben de nadiren giyindigimi söyledim. Başlangıçta baskıları yoktu ancak sonradan söylenmeye başladı. Dekolte olmayan yakası hafif açık bişe giysem bile laf ediyor. Ben de beni başta açık olarak gördüğünü neden değiştirmeye çalıştığını sordum rahatsız oluyorum dedi ben hep boyleydim deyince de değişirsin diye düşündüm diyor
Bu arada ben aşırı mini dekolte giyen bir insan değilim giyimim usturupludur
Istediginizi giyinin. Kesinlikle kendinizden taviz vermeyin. Ilerde cok pisman olacaksiniz.

Söyle söyliyim: Esim bana bu elbisede dekolten fazla görünüyor dese kapatirim. Ufak tefek seyler icin esimi kiracak degilim. Ama söyle birsey var: Bir insan sizi sekilden sekile sokmaya calisiyorsa, kendi kafasina göre degistirmeye kalkiyorsa orda dur dememiz lazim. Burda kac konuda kizlara evlilige dogru tesettür baskisi yapildigini okuduk. Herseyin ayari önemli.
Örnek mesela şekilden şekilde sokmak dediğiniz nedir ne derse ayarı kaçırmış olur

Örnek mesela şekilden şekilde sokmak dediğiniz Bedir ne derse ayarı kaçırmış olur

Mesela acik kizi kapatmak isteyenler var, tesettürlü kizlara "yasli teyzelere" benziyorsun biraz daha "modern ol" diye baski yapan var. Bundan sonra sana mayo/bikini yasak diyenler var (kendileri tabi ki plaja gidiyor). Makyaj yapmayi birak diyen var. Kizin genel görüsünü birden problem haline getiriyorlar ,halbuki kizla o sekilde tanisip iliskiye basliyorlar.

8 aylık ilişkimde erkek arkadaşımla Instagram'dan tanıştık sonra bulusmalarla devam etti. Benim fotoğraflarımı Instagram'da gördü ve buna göre başladık. Bana mini etek giyer misin diye sordu ben de nadiren giyindigimi söyledim. Başlangıçta baskıları yoktu ancak sonradan söylenmeye başladı. Dekolte olmayan yakası hafif açık bişe giysem bile laf ediyor. Ben de beni başta açık olarak gördüğünü neden değiştirmeye çalıştığını sordum rahatsız oluyorum dedi ben hep boyleydim deyince de değişirsin diye düşündüm diyor
Konuşturman hata
Aşama aşama gelişiyor bu işler
İlk söylediğinde s...p sıvasaydın cesaret edemezdi
Kimseye bu hakkı vermeyin, böyle bir ilişkiye de devam etmeyin

Mesela acik kizi kapatmak isteyenler var, tesettürlü kizlara "yasli teyzelere" benziyorsun biraz daha "modern ol" diye baski yapan var. Bundan sonra sana mayo/bikini yasak diyenler var (kendileri tabi ki plaja gidiyor). Makyaj yapmayi birak diyen var. Kizin genel görüsünü birden problem haline getiriyorlar ,halbuki kizla o sekilde tanisip iliskiye basliyorlar.
Kendileri plaja gitmese normal mi
Olur isteği. Yani açığı kapan kapalıyı açıl demediği sürece normal mi

Kendileri plaja gitmese normal mi
Olur isteği. Yani açığı kapan kapalıyı açıl demediği sürece normal mi

Yok demek istedigim farkli birsey. Ciddi iliskilerin icinde iki tarafin da birbirine acik rahatsiz oldugu durumlari söyleyebilmeli. Yukarda örnek verdigim gibi esim bana bir elbisenin yakasini fazla acik buldugunu söylese onun altina birsey giyerim Problem olmaz benim icin.. Ama diyelim esim genel olarak birden giyimimi ve disarda oturup kalkmami elestirmeye baslasa ordan problem cikar. Cünkü ben esimden önce de bir hayat sürdüm. Kimsenin "yönlendirmesine" o yüzden gerek duymam. Biri size sunlari giyme, buraya gitme, sunu yapma diye kurallar koymaya basliyorsa bu bana göre manipulasyona ve kisiyi farkli sekile sokmaya calismaya giriyor. Mesela bir arkadasimin kiz arkadasi tamamen giyim tarzini degistirdi. Ona göre cocugun "daha cool" görünmesi gerekiyordu. Ona karsi cikardim mesela. Herkesin kendine göre bir tarzi var. Begenmiyorsan o zaman karsidaki insanin duygularini onu degistirmek icin de kullanma.

Adam buram buram kompleks ve özgüven problemi kokuyor. Böyle bir tiple devam etmek istediğine emin misin. Bugün kıyafetine takılan yarın nelerine takılır.

Ego tatmini için böyle olması gerekiyor. Kıskanmak değil de benim için değişti yani beni seviyor. Tam bir gerikafalı.

Git kapalısını bul o zaman deseydin bi de değişirsin sandım diyo sen kimsin ki senin için değişsin tipe bak sen

Herkes kendi kararını kendisi verir kimse kimseyi zorlama hakkı yoktur bu konuda.

Kesınlıkle yol ver. Sen ıyıce bağlanırsın bir bahane bulur hop bitti

Uzaklaş. Öyle biriyle evlendim. Boşandım. Bu kadar.

Back
X