Giyim konusunda nasıl tavır almalıyım?

Benim gözümü niye almiyor? Kiyafetini, cantasini begenirim dikkatimi cekerse o ayri. Acik giyinen kadin niye gozumu alsin? Şehrin göbegi olmasi bir şey degiştirmiyor demek ki.
Aynen ben de!

Kadının saç rengine,fönüne bakarım.
Elbisesine, ayakkabısına bakarım da bacağına, göğsüne bakmam. Bende de var yani. Neyini merak edeyim?

Bakmayan erkek olmadigini soylediginine gore sevgilisinin de baktigini biliyor ve normal goruyor da yaninda bakmiyormuş. 😁
Bu acik giyene bakma durumu her erkekte olan normal bir refleks olsa dunyanin her yerinde herkes böyle olurdu. Ama butun erkek ve ya kadinlar bacak, ten görünce oturup izlemiyor gercekten. 🤷

Aslinda sevgilisiyle gayet uyumlu bir çiftler. Boşuna kavga ediyorlar.
E bu erkekler de salak, ne diye kadını boğup başına dert alıyorsun, sen yanında iken bari müsade et, kadının gönlünü alırsın, ne diye inatlaşıyorsun?

Aldatmak karakterinde varsa her türlü aldatır ben erkek olsam mesela ben de karsimdakinin çok açık giymesini istemezdim ancak elalemin karısına kızına da sapik gibi bakmazdim
Peki siz erkek olsanız çok açık giyinen kız bulup kapatırım ben bunu der misiniz?
Yine konuyu açıp sonrada sevgilisini kocasını savunan bir konu sahibi daha. Aldatmak karakterinde varsa her türlü aldatır evet ama daha sevgililik döneminde kendi kişiliğine saygı göstermeyen birtanecik erkeğinin istediği çoğu şeyi yapan kızla beraber olan erkekler daha çok aldatır yada terk eder.

E bu erkekler de salak, ne diye kadını boğup başına dert alıyorsun, sen yanında iken bari müsade et, kadının gönlünü alırsın, ne diye inatlaşıyorsun?

Acikcasi bir suredir bazi kiyafetlerimi ben de giymiyorum Turkiyedeyken, eşim yanimda olsa bile. Hafif diz ustu elbise, etek, askili giyiyorum ama çok mini şort vs yurtdisina giderken yanimda goturuyorum. 😂Başka bir konuda da bahsetmiştim.

Hem kiyafetiyle ilgili erkek baskisindan şikayet edip hem de acik kadina ben bile bakiyorum diyen garip garip kadinlar, erkekler de bakmayan yok gibi sacma sapan bir normaleştirme ve döngüye giriyorlar.
Ortam bir garip zaten anlamiyorum ne istiyorlar. Kendileri de bilmiyor ne istediklerini.

Acikcasi bir suredir bazi kiyafetlerimi ben de giymiyorum Turkiyedeyken, eşim yanimda olsa bile. Hafif diz ustu elbise, etek, askili giyiyorum ama çok mini şort vs yurtdisina giderken yanimda goturuyorum. 😂Başka bir konuda da bahsetmiştim.

Hem kiyafetiyle ilgili erkek baskisindan şikayet edip hem de acik kadina ben bile bakiyorum diyen garip garip kadinlar, erkekler de bakmayan yok gibi sacma sapan bir normaleştirme ve döngüye giriyorlar.
Ortam bir garip zaten anlamiyorum ne istiyorlar. Kendileri de bilmiyor ne istediklerini.
Aynı kadınlar şöyle kaslı adonisli, ilik gibi adamlara göz ucuyla bakamaz, kıyametler kopar, kendilerini avutma şekilleri çok acıklı ya çoğüzülüyom ben.

Niye değisesiniz ki? Hep öyle düşündüm ne demek? Her ilişkide erkek arkadaşa göre hareket edilirse oooo. Ben de beni gördüğün gibi kabul etmen gerektiğini hatırlatıyorum diyebilirsiniz. Bu erkeklerin degistirme çabası ne yorucu. Hem yardan vazgeçmez hem kendi taleplerinde, sonra kadınlar değişsin. Erkeğin görüşü değişiyorsa devam, değişmiyirsa sizi ebeveyninz gibi yönetmesine izin vermeyin.

Ne yazık ki bazen başta tatlı geliyor sanırım tarli saniliyor kiskanclik, konu evliliğe kadar gidince de sadece kiyafetle kalmiyor, dışarı çıkamıyorum, şu saatte evde olmalıyım, esimsiz oraya gidememe dönüyor her şey. Kac yaşındaki annemin sahip olduğu özgürlüğe gençlerin flortleri tarafından engellendiğini gorup sahip olmadigini görünce aklım almıyor.

Tabi bundan keyif de alıyor alabilirsiniz, tamamen tercih meselesi.

Aynen ben de!

Kadının saç rengine,fönüne bakarım.
Elbisesine, ayakkabısına bakarım da bacağına, göğsüne bakmam. Bende de var yani. Neyini merak edeyim?

Nebileyim saçma saçma şeyler okuyorum yok acik giyinene kadin halimle bakiyorum diyenler, yok güzel kadin gorunce eşime sevgilime gösteriyorum diyen mi ararsin her şey var.🙄 Tek dert erkekler degil aslinda bu toplumda, garip kadinlar var.

Suç sende ki sana böyle cumleler kurmaya cüret eden adamla hala konusuyorsun. Hani aşkından öldüğün biri de değil, DMden yürümüş sadece

Nebileyim saçma saçma şeyler okuyorum yok acik giyinene kadin halimle bakiyorum diyenler, yok güzel kadin gorunce eşime sevgilime gösteriyorum diyen mi ararsin her şey var.🙄 Tek dert erkekler degil aslinda bu toplumda, garip kadinlar var.
Aynen ben de.
Hiç unutmam, bir konuda linç yemiştim.
“Aaaa ne o??? Kıskanıyor musun da niye sokaktaki kadını göstermiyorsun” demişlerdi.

Yani aynı cümle içerisinde bile anmam bu durumu…

Aynen ben de.
Hiç unutmam, bir konuda linç yemiştim.
“Aaaa ne o??? Kıskanıyor musun da niye sokaktaki kadını göstermiyorsun” demişlerdi.

Yani aynı cümle içerisinde bile anmam bu durumu…

Aslinda içten kendileri kiskaniyorlar ve eslerinin dikkatini cekecek kadinlari bildikleri için gorunce eşlerinden önce o hareketi yapiyorlar ki adamin bakacagi varsa da bakmasin diye "cok ozguvenliyim" adi altinda.

Hic sevgilimi/kocami dürtecegim bir kadin da görmedim işin garip yani 😂 herkes normal vatandaş yani. Devamli ne goruyor olabilirsin hayatinda daha once hiç gormedigin sevgili durtecek derecede surekli. Sacma sapan seyler.

Aslinda içten kendileri kiskaniyorlar ve eslerinin dikkatini cekecek kadinlari bildikleri için gorunce eşlerinden önce o hareketi yapiyorlar ki adamin bakacagi varsa da bakmasin diye "cok ozguvenliyim" adi altinda.

Hic sevgilimi/kocami dürtecegim bir kadin da görmedim işin garip yani 😂 herkes normal vatandaş yani. Devamli ne goruyor olabilirsin hayatinda daha once hiç gormedigin sevgili durtecek derecede surekli. Sacma sapan seyler.
Hayır çıplak bacağa bakınca ne oluyor?
Aynı bacak bizde de var.
Erkeğin bakması abazalık da kadının bakmasının amacını bilemedim..,

8 aylık ilişkimde erkek arkadaşımla Instagram'dan tanıştık sonra bulusmalarla devam etti. Benim fotoğraflarımı Instagram'da gördü ve buna göre başladık. Bana mini etek giyer misin diye sordu ben de nadiren giyindigimi söyledim. Başlangıçta baskıları yoktu ancak sonradan söylenmeye başladı. Dekolte olmayan yakası hafif açık bişe giysem bile laf ediyor. Ben de beni başta açık olarak gördüğünü neden değiştirmeye çalıştığını sordum rahatsız oluyorum dedi ben hep boyleydim deyince de değişirsin diye düşündüm diyor
Bu arada ben aşırı mini dekolte giyen bir insan değilim giyimim usturupludur
Ay g*tüm derdim. Allah aşkına niye böyle tiplere tolerans gösteriyorsunuz? Aşk deseniz değil bu. Ayrıca çok açık giyinseniz kaç yazar. Şunu anlayın artık bu karakterde bir erkek karşısında ki insana değer vermiyor, sevmiyor. Kadının hayatına maydanoz olmak için varlar. Güven ve özgüven problemleri var. İleride hayatı size zehir edecek seviyeye gelecekler. Çünkü sadece kıyafetine değil dışarı çıkmanıza, görüştüğünüz arkadaşlara kadar müdehale etme gereği duyacaklar.

Söyle söyliyim: Esim bana bu elbisede dekolten fazla görünüyor dese kapatirim. Ufak tefek seyler icin esimi kiracak degilim. Ama söyle birsey var: Bir insan sizi sekilden sekile sokmaya calisiyorsa, kendi kafasina göre degistirmeye kalkiyorsa orda dur dememiz lazim. Burda kac konuda kizlara evlilige dogru tesettür baskisi yapildigini okuduk. Herseyin ayari önemli.

Ya isterseniz üsturupsuz giyinirsiniz ona ne?
Bu erkekler gerizekalı yemin ediyorum.

Back
X