Giyim kuşam

hertelden85

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2015
33
12
36
Merhaba kızlar,

Benim küçük bir derdim var, belki bir çözüm buluruz birlikte...
Yakında evleneceğim sevgilim biraz kıskanç. Şöyle örnek vereyim, onun için söz konusu bile değil yazın açık giyinmem . Açıkçası oramı buramı kimse görsün ben de istemiyorum, ondan önce de giymezdim kısa şort vb. Ama hafif sırt dekoltesini beğeniyorum, çoğu elbisem midi. Ama en son dizkapağında olan elbisem bile 'böyle çıkmayacaksın, değil mi?' dedirtti.
Hiç üzmek ve bunun için tartışma yaratmak istemiyorum ama nikah için de öyle zor ki uzun, kapalı elbise beğenmek. O önemli gün için de hayatta ısrar etmem istemediği şeyi giymek için... Nereden bulacağım ben sade kapalı bir elbise?
Daha genel sorayım hatta, tshirt kot dışında ne giyebilirim hem göze hoş görünen hem dekoltesiniz? (Tayt, tunik mümkün değil)

Şimdiden çok mersi

Merhaba kızlar,

Yakında evleneceğim sevgilim biraz kıskanç. Şöyle örnek vereyim, onun için söz konusu bile değil yazın açık giyinmem . Açıkçası oramı buramı kimse görsün ben de istemiyorum, ondan önce de giymezdim kısa şort vb. Ama hafif sırt dekoltesini beğeniyorum, çoğu elbisem midi. Ama en son dizkapağında olan elbisem bile 'böyle çıkmayacaksın, değil mi?' dedirtti.
Hiç üzmek ve bunun için tartışma yaratmak istemiyorum ama nikah için de öyle zor ki uzun, kapalı elbise beğenmek. O önemli gün için de hayatta ısrar etmem istemediği şeyi giymek için... Nereden bulacağım ben sade kapalı bir elbise?
Daha genel sorayım hatta, tshirt kot dışında ne giyebilirim hem göze hoş görünen hem dekoltesiniz? (Tayt, tunik mümkün değil)

Şimdiden çok mersi
Valla bende aynı durumdan müzdaribim ama daha yeniyiz biz evlenmek yok şuanlık.Valla canım bilmiyorum ama ben kendi adıma biraz da olsa istediğimi giymeye ikna etmeyi düşünüyorum.

anlayamadım

Kendi nikahınıza mı elbise istiyorsunuz yoksa bir yakınınkine mi

Şimdi dekolte kişiden kişiye değişir yahut hiç teniniz görünmez ama kilometrelerce öteden dikkat çekersiniz

Sizin ve nişanlınızın sınırı ne

Benim bir arkadaşım doğal kumral saçlarını kahveye boyatıyor zira eşi açık renk saçın dikkat çekici olduğunu söylüyor yahut yazın uzun kollu giyiyor ama dizinde etek giyiyor çorap ile mesela

Bence etek giymesin ama kısa kol giysin eğer sakınma amacı varsa

Bu kişiden kişiye değişir; ip askılı giymezsiniz de omzu örten kol vs giyersiniz

Sizde olan ve nişanlınızın isteklerine benzer resim koyun da yardımcı olmaya çalışalım.

bu arada bana kalsa ben böyle idim, böyle beğendim böyle devam derim ama siz nasıl uysam diye düşünüyorsunuz gibi geldi

Valla bende aynı durumdan müzdaribim ama daha yeniyiz biz evlenmek yok şuanlık.Valla canım bilmiyorum ama ben kendi adıma biraz da olsa istediğimi giymeye ikna etmeyi düşünüyorum.
Ben ikna edemedim, çünkü onun aklının bir köşesinde böyle bir ihtimal bile yok. Ancak makyaj yapmamı o ister, tırnaklarım french olsun bayılır, fönlü gezeyim ister, ama gel gör ki tüm bunların üstüne kot tshirt gitmiyor yahu:KK43:

Buradan baka bilirsiniz :)) tesettürsüzde olsam gayet güzel duruyor elbiseler ve kapalilar :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ikna edemedim, çünkü onun aklının bir köşesinde böyle bir ihtimal bile yok. Ancak makyaj yapmamı o ister, tırnaklarım french olsun bayılır, fönlü gezeyim ister, ama gel gör ki tüm bunların üstüne kot tshirt gitmiyor yahu:KK43:
canim gayet güzel gözüküyor... acik giyinmedende güzel olunur..
belki aliskin olmadigindan daha kombine edemiyorsundur...
Zamanla alisirsin :))

anlayamadım

Kendi nikahınıza mı elbise istiyorsunuz yoksa bir yakınınkine mi

Şimdi dekolte kişiden kişiye değişir yahut hiç teniniz görünmez ama kilometrelerce öteden dikkat çekersiniz

Sizin ve nişanlınızın sınırı ne

Benim bir arkadaşım doğal kumral saçlarını kahveye boyatıyor zira eşi açık renk saçın dikkat çekici olduğunu söylüyor yahut yazın uzun kollu giyiyor ama dizinde etek giyiyor çorap ile mesela

Bence etek giymesin ama kısa kol giysin eğer sakınma amacı varsa

Bu kişiden kişiye değişir; ip askılı giymezsiniz de omzu örten kol vs giyersiniz

Sizde olan ve nişanlınızın isteklerine benzer resim koyun da yardımcı olmaya çalışalım.

bu arada bana kalsa ben böyle idim, böyle beğendim böyle devam derim ama siz nasıl uysam diye düşünüyorsunuz gibi geldi
Evet, kendi nikahıma, gelinlik giymeyeceğim, beyaz bir elbise giyeceğim, resmi evlilik gelinlikleri oluyor ya, onlardan.

Buradan baka bilirsiniz :)) tesettürsüzde olsam gayet güzel duruyor elbiseler ve kapalilar :)
Çok kapalılar bunlar, bakarken içim sıkıldı daraldı :)teşekkür ederim yine de

canim gayet güzel gözüküyor... acik giyinmedende güzel olunur..
belki aliskin olmadigindan daha kombine edemiyorsundur...
Zamanla alisirsin :))
umarım alışırım, giyecek hiçbir şey bulamıyorum :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba kızlar,

Şimdiden çok mersi
ne giyersin bilmiyorumda seni o kıyafetlerin içinde beyenip silmeye çalışıyorsa o nikah kıyılmadan önce iki kez düşünürüm.ilerisi daha vahim çünkü.

İşte nişanlının açık bulduğu bir kıyafet resmi at

Sen de istediğin tarza ilişkin örnek at ortasını bulalım

Merhaba kızlar,

Şimdiden çok mersi

hadi diyorum buldun böyle bir elbise.. sonrasında sen bu adamla evliliğini sürdürebilecekmisin?

Bu tarz bir elbise olabilir mi ?

Eklentiler

• Yeşil-Yazlık-Diz-Altı-Elbise-Modelleri.jpg
    Yeşil-Yazlık-Diz-Altı-Elbise-Modelleri.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 1.677
Aileniz yapsa baskıcı aile olur, nişanlı sevgili yapınca baş üstü. Görüşünüzün uyuşmadığı biriyle birlikte olursanız haliyle böyle sorunlarla uğraşırsınız.

Merhaba kızlar,

Şimdiden çok mersi

Aile söylese out
Sevgili söylese in

Bugün baskıcı davranıyorsa evlilikte neler olur hiç düşündünmü acaba.
Niye bu kadar taviz veriyorsun şimdiden..

kendinize bu kadar müdahile edilmesine izin vermeyin nasıl istiyorsanız öyle giyinin

ne giyersin bilmiyorumda seni o kıyafetlerin içinde beyenip silmeye çalışıyorsa o nikah kıyılmadan önce iki kez düşünürüm.ilerisi daha vahim çünkü.

Aileniz yapsa baskıcı aile olur, nişanlı sevgili yapınca baş üstü. Görüşünüzün uyuşmadığı biriyle birlikte olursanız haliyle böyle sorunlarla uğraşırsınız.

Aile söylese out
Sevgili söylese in

Bugün baskıcı davranıyorsa evlilikte neler olur hiç düşündünmü acaba.
Niye bu kadar taviz veriyorsun şimdiden..

Baskıcı olduğunu düşünmüyorum ki, baskici bir aileden de gelmiyorum. onceden de acik secik giyinmezdim zaten, ama hafif dekolteler kiyafetleri, giyimi kusami daha ozenli gosteriyor bence. vucut tipine gore dekolte secildigi ve hafif kaldigi surece bence sorun yok. ama sevgilim istemiyorsa, bunu uyumsuzluk ve ayrilik bahanesi yapacak degilim ki. ona kalsa herkes kendiyle evlensin olsun bitsin... orta yolu bulmak bir iliskinin temelidir. o da benim icin sevmedigi ya da baskasi istese asla yapmayacagi seyleri yapiyor, biliyorum, ama sevgi bu tur kaprisleri yok eder.
ustelik denedim de diledigim gibi giyinmeyi, ama onu mutsuz edecek sinira hic yaklasmamayi daha uygun buldum sonra. benim derdim hem mutevazi hem guzel nasil giyinebilirim...

Pantolon,tunik,uzun elbise,diz altı veya diz hizası etek.....bunlarda açık geliyorsa,o zaman tesettüre gir demek istiyordur
:) yok tesetturler isi olan biri degil de, uzun elbise mesela, hem sirti kapali hem gogsu kapali, hem omuzlari kapali ve de yirtmacsizsa bana gecelik gibi geliyor, nerede bulabilirim gecelik gibi olmayanini, bilmiyorum

dar paça pantalon ceket takım alabilirsin..yada güzel bir bluz giy pantalonun üzerine..
guzel fikir, tesekkur ederim!

Bu tarz bir elbise olabilir mi ?
bu tarz elbiseler gunluk pek uygun olmuyor, ama gece ya da ozel gunler icin benzer seyler giyiyorum.

Nasıl istiyorsan öyle giyin, kendini zorlama yarın öbür gün zaten parlak verir canım

X