Giyim sonbahar kış kombin önerileri

Kulubun1uyesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2023
1.624
893
53
Selamm

Kızlar dostlar bu sene trend çok önemli değil ama trend takip edenlerde buyrusun

Hırka kazak kaban trençkot vs önerilerinizi burada konuşsak. Fiyat performans olursa mükemmel olur hatta. Gözlerim artık iflas etti çok baktım ettim bulamıyorum lütfen bildiğiniz ucuz kaliteli bir site varsa da yazın 😂 pahalı da olur farketmez

Onun dışında sormak istediğim kazayağı yada çizgili kalanların modası geçti mi sizce? Dönemsel mi değil mi çözemiyorum giyilir mi? Bir arkadaşım bin senedir giyiyor hala kazayagi kabanı var 😅 hiç almadım bu sene öyle ince çizgili ya da tüvit mi denir o tarz ceketler ilgimi çekiyor. Gerekirse görsellerim şöyle bir konuyu bırakayım da 😂🩷

Bot da öneri alırım ben bot almak istiyorum topuklu kürk vs her şey olur 😂

Son düzenleme:
Selamm

Kızlar dostlar bu sene trend çok önemli değil ama trend takip edenlerde buyrusun

Hırka kazak kaban trençkot vs önerilerinizi burada konuşsak. Fiyat performans olursa mükemmel olur hatta. Gözlerim artık iflas etti çok baktım ettim bulamıyorum lütfen bildiğiniz ucuz kaliteli bir site varsa da yazın 😂 pahalı da olur farketmez

Onun dışında sormak istediğim kazayağı yada çizgili kalanların modası geçti mi sizce? Dönemsel mi değil mi çözemiyorum giyilir mi? Bir arkadaşım bin senedir giyiyor hala kazayagi kabanı var 😅 hiç almadım bu sene öyle ince çizgili ya da tüvit mi denir o tarz ceketler ilgimi çekiyor. Gerekirse görsellerim şöyle bir konuyu bırakayım da 😂🩷

Bot da öneri alırım ben bot almak istiyorum topuklu kürk vs her şey olur 😂
Olurrrr da havalar biraz soğuyunca mı konuşsak. Şimdi konuşsak ben beğendiğim parçaları sana atarım 🤣 ama kabandır trençkottur bottur onlara önerim pek yok maalesef 🥲

bugün giydiklerimi çekip atsaydım keşke. siteden afaroz edilebilirdim 🤣🤣🤣

Yapay zekaya sor güzel kombin önerileri veriyor. Kibbe vücut tipi gardrop yaz mesela tarzına uygun öneriler veriyor. Elindeki parçaları yazarsan da çeşitlendirip her gün için tablo çikarıyor sana.

Bu sene çizgi ve büyük desenler moda renkler olarak da yine kahverengi siyah bordo lacivert ve zeytin yeşili orman yeşili gibi renkler ön planda

Kazayağı sence modası geçmeyen bir şey mi geçti mi
Ben sevmiyorum açıkçası doğru kombin yapmakda önemli çünkü çok göz alıcı bi desen
Ama eskiye dönük trend olarak hala kış aylarında kullanılıyor tıpkı pileli etekler loafer ayakkabılar oversized blazerler gibi

Kazayagının büyük deseni küçük deseni daha ince deseni olanlar var mesela mümkün mertebe ince veya küçük desenli daha kolay kombin oluyo süveter kazak vs gibi ekose gibi hatta

Ben sevmiyorum açıkçası doğru kombin yapmakda önemli çünkü çok göz alıcı bi desen
Ama eskiye dönük trend olarak hala kış aylarında kullanılıyor tıpkı pileli etekler loafer ayakkabılar oversized blazerler gibi
Off leoparim da yok hiç hep istemişimdir sıra gelmedi 🤣 Banu Alkan gibi leopar bir kürk

Back
X