- 20 Mayıs 2023
- 1.624
- 893
- 53
- Konu Sahibi Kulubun1uyesi
-
Olurrrr da havalar biraz soğuyunca mı konuşsak. Şimdi konuşsak ben beğendiğim parçaları sana atarımSelamm
Kızlar dostlar bu sene trend çok önemli değil ama trend takip edenlerde buyrusun
Hırka kazak kaban trençkot vs önerilerinizi burada konuşsak. Fiyat performans olursa mükemmel olur hatta. Gözlerim artık iflas etti çok baktım ettim bulamıyorum lütfen bildiğiniz ucuz kaliteli bir site varsa da yazınpahalı da olur farketmez
Onun dışında sormak istediğim kazayağı yada çizgili kalanların modası geçti mi sizce? Dönemsel mi değil mi çözemiyorum giyilir mi? Bir arkadaşım bin senedir giyiyor hala kazayagi kabanı varhiç almadım bu sene öyle ince çizgili ya da tüvit mi denir o tarz ceketler ilgimi çekiyor. Gerekirse görsellerim şöyle bir konuyu bırakayım da
Bot da öneri alırım ben bot almak istiyorum topuklu kürk vs her şey olur
Aynen olmadı sen beğendiklerini at bizimle misin karar verelimGerekirse görsellerim
Niyeeebugün giydiklerimi çekip atsaydım keşke. siteden afaroz edilebilirdim
DeneyecegimmmYapay zekaya sor güzel kombin önerileri veriyor. Kibbe vücut tipi gardrop yaz mesela tarzına uygun öneriler veriyor. Elindeki parçaları yazarsan da çeşitlendirip her gün için tablo çikarıyor sana.
Aldım dün, bir sürü Kazak Hırka aldim oldu işte ben böyleyimAynen olmadı sen beğendiklerini at bizimle misin karar verelim
uzun tişört üstüne dolapta bulduğum kurutmada çekmiş hırkaNiyeeene giydin
Aklıma gelen görsel yalan Dünya Zerrinuzun tişört üstüne dolapta bulduğum kurutmada çekmiş hırkaaltına siyah tayt
Kazayağı sence modası geçmeyen bir şey mi geçti miBu sene çizgi ve büyük desenler moda renkler olarak da yine kahverengi siyah bordo lacivert ve zeytin yeşili orman yeşili gibi renkler ön planda
Ben sevmiyorum açıkçası doğru kombin yapmakda önemli çünkü çok göz alıcı bi desenKazayağı sence modası geçmeyen bir şey mi geçti mi
Bence geçmediKazayağı sence modası geçmeyen bir şey mi geçti mi
yyaaaa hahahahahah gerçekten benzediAklıma gelen görsel yalan Dünya Zerrin
Off leoparim da yok hiç hep istemişimdir sıra gelmediBen sevmiyorum açıkçası doğru kombin yapmakda önemli çünkü çok göz alıcı bi desen
Ama eskiye dönük trend olarak hala kış aylarında kullanılıyor tıpkı pileli etekler loafer ayakkabılar oversized blazerler gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?