Giyim sorunu

Toparlanmaz anacim toparlanmaz. Bak 9. Senemiz bitiyor ayni tas ayni hamam

Evet ya bazen tartisiyoruz hemen ben senin icin calisiyorum borcsuz dugun yapmak icin ugrasiyorum diye isyan ediyor artk :KK43: bende üzülüyorum...

Benimki tek basina birde aile destegi filan yok allahin izniyle alninin akiyla da cikiyor isin icinden allaha sukur...
Aynen biz :)))

Arkadasim sorunlarin var zannederim tamam senin esin cok fit :)))) bende kendi kandryorm cok ihtiyacm var buna sanki :))))))))))
Hahaha :) canım benim sıkıntım yok ama XL'ye giremiyor ama boydan o boydan diyerek komik Cevap veren sensin. He canım boydan boydan. :) sen giydir onu.

Bizde kari koca onem vermeyiz kiyafete daha dogrusu cok olsun su olsun bu olsun binkac takim kombinimiz var degistirip degistirip giyeriz durumumuzda musait ama cok zorda kalmadikca almayiz ama evimizin diger bireyleri her disari cikmasinda alir bence cimriliginden degil bizde simdi kizimiza aynisini yapiyoruz mesela cok kiyafet almayim doyumu bilsin filan bence onun yasam tarzi bu onun oyle kabul et zaten isti filan gerek gorurse alir canim hic yorma kendini

Hahaha :) canım benim sıkıntım yok ama XL'ye giremiyor ama boydan o boydan diyerek komik Cevap veren sensin. He canım boydan boydan. :) sen giydir onu.
Yapili dedim zayif dediigimi hatirlamiyorum bana batmiyorda dedimde size ne dert oldu onu anlamadim :))))

Benimkisi acayip fit ve her giydigi cok yakisir bazen diyorum kalem gibi bacaklarin var benden düzgün masallah kiz gibi :))

Amaaaa gel görki ben kalipli yapili adam seviyorum kardesimmm :KK53:

Her uzun boylu olan xll giymiyor, derdim bu. Boydan değil yani dediğin gibi kalıplı olduğundan.
Kalip esittir kilo gobek falan degildir dedigim gibi.ki gozume hic batmadi bu gune kadar :)
sorun var demissin benim icin degil dedim israrla kendini kandirma yazmissin bir sey yaristirmiyoruz burda :)

Kalip esittir kilo gobek falan degildir dedigim gibi.ki gozume hic batmadi bu gune kadar :)
sorun var demissin benim icin degil dedim israrla kendini kandirma yazmissin bir sey yaristirmiyoruz burda :)
Sana tek kelime hakaret etmedim, sen neden seviyeyi düşürüyorsun? Yok sana ne battı, yok şey yarıştırmıyoruz falan? Bu hale geldiğine göre gözüne batmamış bir şey değilmiş. :KK66:

Sana tek kelime hakaret etmedim, sen neden seviyeyi düşürüyorsun? Yok sana ne battı, yok şey yarıştırmıyoruz falan? Bu hale geldiğine göre gözüne batmamış bir şey değilmiş. :KK66:
Ne batti demedim deert olan ne dedim bir sey yaristirmiyoruz dedim hanimefendi nerde hakaret ?

Ne batti demedim deert olan ne dedim bir sey yaristirmiyoruz dedim hanimefendi nerde hakaret ?
Ay kibarlaştı birden. o_O Hanımefendi demekle kibarlaşılmıyor maalesef.
Banlanmadan olayı özetleyeyim de hanımefendi numarasını kimse yemesin.
Ben XXL bedenin normal olmadığını, kıyafetten ziyade buna önem vermeni öneriyorum. Sen de bana bu bedenin boyla alakalı olduğunu söylüyorsun. Ben de XXL bedenin sağlıklı bir beden olamayacağını, bunu boya bağlayarak kendini kandırmamanı söyledim ve örnek gösterdim uzun boylu olup M beden giyen model gösterek XXL ile kıyaslayıp bu bedenin tamamen boyla alakalı olmadığını söylememle sen sana batan ne, ne yarıştırıyoruz gibi hakaretler etmeye başladın. Evet en sonunda da hanımefendi demeye başladın. :) :nazar:

Ay kibarlaştı birden. o_O Hanımefendi demekle kibarlaşılmıyor maalesef.
Banlanmadan olayı özetleyeyim de hanımefendi numarasını kimse yemesin.
Ben XXL bedenin normal olmadığını, kıyafetten ziyade buna önem vermeni öneriyorum. Sen de bana bu bedenin boyla alakalı olduğunu söylüyorsun. Ben de XXL bedenin sağlıklı bir beden olamayacağını, bunu boya bağlayarak kendini kandırmamanı söyledim ve örnek gösterdim uzun boylu olup M beden giyen model gösterek XXL ile kıyaslayıp bu bedenin tamamen boyla alakalı olmadığını söylememle sen sana batan ne, ne yarıştırıyoruz gibi hakaretler etmeye başladın. Evet en sonunda da hanımefendi demeye başladın. :) :nazar:
Banlancka bir durum goremiyorum ben burada bu bir ikincisi tekrar saygiyi haketmedigini gisteriyorsun ucuncusude uzerime gelen sensin dorduncusu hakaretin icerigini ogreenmen dileklerimle

Banlancak bir durum goremiyorum batan ne hicbir yerde yazmiyor sana dert olan ne dedim :))) burada bu bir ikincisi tekrar saygiyi haketmedigini gisteriyorsun ucuncusude uzerime gelen sensin dorduncusu hakaretin icerigini ogreenmen dileklerimle

Banlancka bir durum goremiyorum ben burada bu bir ikincisi tekrar saygiyi haketmedigini gisteriyorsun ucuncusude uzerime gelen sensin dorduncusu hakaretin icerigini ogreenmen dileklerimle
Polemik ban sebebi, kendimden bahsediyorum.
Neyse sen beni yeterince anladın. :) bay bay.

Back
X