• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

giyim tarsi

oncelıkle sunu soylıcem
bir konunun başlığını yazarken bari doğru yazın giyim TARSI değil TARZI DIR .
çok çocuksu gelıyor bana boyle şeyler konuya cvp bile yazmak istemiyorum boyle olunca

turkce yazim pek iyi olmadigi icin s le z karisdiriyorum cocukca geliyorsa yazma istedigim konu yazarim size uymuyorsa yorum yapma arkadas

erkeklerı yonlendırmek ıdare etmek lazım cogu zaman.bı cok erkek senı sevıyorum demez ooo bugun ne kadar sıksın cok hos olmussun demez sacında degısıklık yaparsın yıne soylemez bısey.bazılarının dogası bu malesef.ama bu onun gormedıgı ılgılenmedıgı fark etmedıgı anlamına gelmez.boyle zamanlarda on ayak olmak en ıyısı mesela yenı bısey yaptın sacını kestırdın baoyadın vs sen soracaksın.nasıl olmus yakısmıs mı yada begendın mı bak boyle boyle yaptım gıbı.zamanla o da soyleye soyleye alısacaktır elbet.ama sessız kalırsanda bır omur boyu beklersın.mutluluklar dılerım...

tavsiyelerin çok güzel.bu uygulanmalı bence.sengözlerimebaksanab

oncelıkle sunu soylıcem
bir konunun başlığını yazarken bari doğru yazın giyim TARSI değil TARZI DIR .
çok çocuksu gelıyor bana boyle şeyler konuya cvp bile yazmak istemiyorum boyle olunca

bu yazına sonuna kadar katılıyorum.süprizzzzz

herkes kurallara uygun oldugu sürece istedigini paylasabilir, ilginizi cekmediyse cikin lütfen

haklısın.konu saçma geliyorsa girmeyip yorum yazmazsınız bu kadar basit.:1closedeyes:gayet normal bir sorun yazmış arkadaşımız.

evt billiyorum kusura bakmayin turkcem iyi olmadigi icin oluyor duseltemiyorum bi turlu hos görun arkadaslar

Anladım canım..Site yönetiminden düzeltebilirler belki..

Konuya gelince erkekler genelde böyle şeyleri pek farketmiyorlar ama bu genelde evlendikten sonra her şey belirli bir düzene ve sıradanlığa ulaştıktan sonra oluyor..

Sen daha nişanlısın yani bu dönemlerde sana iltifatlar yapmayacakda ne zaman yapacak :mymeka:

Sen nasıl giyiniyorsun bunun hakkında yazarsan belki yardımcı olabilirim..

Anladım canım..Site yönetiminden düzeltebilirler belki..

Konuya gelince erkekler genelde böyle şeyleri pek farketmiyorlar ama bu genelde evlendikten sonra her şey belirli bir düzene ve sıradanlığa ulaştıktan sonra oluyor..

Sen daha nişanlısın yani bu dönemlerde sana iltifatlar yapmayacakda ne zaman yapacak :mymeka:

Sen nasıl giyiniyorsun bunun hakkında yazarsan belki yardımcı olabilirim..

benim giyim tarsim arasira degisiyor kot patolon sonra bazen t-shirt gömlek yani normal tarsda giyiniyorum dugune felan giderken tabi daha degisik gömlek etek felan öyle tarslarda giyiniyorum yorumun icinde tsk ederim

benimki de öyle pek dile getirmez,,ilk başlarda çok sinir oluyordum bu duruma,bazen sinirimden paspal paspal gidiyim de görsün gününü diyordum,ama alıştım sanırım,güzel giyindiğim zaman beni beğendiğini bakışlarında gördüm sonra,,dert etmemeye çalıştım artık...
ama bu konuda yine de dertliyim:)

benim giyim tarsim arasira degisiyor kot patolon sonra bazen t-shirt gömlek yani normal tarsda giyiniyorum dugune felan giderken tabi daha degisik gömlek etek felan öyle tarslarda giyiniyorum yorumun icinde tsk ederim

Nişanlınla buluşmaya giderken biraz daha şık olmayı dene ..İllaki şık olmak için özel günleri beklemen gerekmiyor ya -tatlicadiarzu-

Çok hoş çiçekli bir elbise boynuna şık bir kolye hafif bir makyaj kabartılmış saçlar biraz topuklu ayakkabı ..

Bakalım hala iltifat etmiyor mu :oklava:

Back
X