- 29 Eylül 2017
- 1.149
- 560
- 38
- 32
- Konu Sahibi smollgirl20
Kafam cok karisik buaralar ...simdiye kadar hatta 7 senelik giyim tarzimi artik istemiyorum sanirim..giyim tarzimdan ornek vereyim uzun etek uzun kollu kiyafeyler makyajsiz ben ..oyle bir tarzdi...cevre es dost ve es akrabalaruna gore giyiniyorum neredeyse..mesela bisey giysem dar ji oldu ki deyip ben cok begensemde hemen vazgecip istemedigim birseyi giyiyorum haliyle mutlu degilim...makyaj cok severim abartmam tabiki ama bazi kisilerle eşli ortanlarda ozellikle guzep bakimli olucama ben makyaj yapmaya korkuyorum giyim.desem saatlerdir dusunuyorum sunu giysem su ne der bunu giysem bu ne dusunur falan...hep icimde boyle sıkıntilar var...neden bukadar kasildimin cok.buyuk.sebebbi de var aslinda ama buraya yazamicam.kurallar geregi yasak.saniriim sormak isteyen arkadaslarla ozelden konusabiliriz...esimin ailesinden akrabalarindan da cok cekiniyorum.bu konuda..süslenince bana bi acaip bakiyolar gibime geliyorr..bu zamana kadar beni hep.o gordukleri halde tanidilar ben bu halimden sıkıldim.degismek istiyorum.onlar bunu vok yadirgar diye de korkuyorum güçlu biri degilim.zaten kaldiramiyorum.laflari kolay kolay ..gunlece kafa yoruyorum kendime eziyet ediyorum..küpe bile takmazdim onceden ama simdi suan moda olan koca püskülli küpeler var ya asigim.resmen renk renk alip takasim.var ama cogu ortamda onu bile takmaua cekiniyorum hemen birinin dikkatini cekiyor..gecen sene esimin teyzesinin kizi herkesin icinde giyim.konusunda beni elestirdi ve kavga yaptik..üzerimde de tunik ve pantolon vardi ..neymis darmiş tunik heryerim.belliymiş halbuki siyah ve gauyet normaldi..esimde bana hic sahip.cikmaz bu konuda ben boyle bakimli şusli puslu seviyorum.diyemez bana evde takma ya giy ne var onda der ama.milletin yaninda agzini acip da beni savunmaz...bana biraz cesaret verseniz
(