- 10 Mayıs 2014
- 3.409
- 7.017
- 358
- Konu Sahibi smollgirl20
"Sana ne?" deyip kestirip atmak varken neden kavga ediyorsunuz anlamadım. Kime ne?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimki bambaska canim senelerdir insanlara farkli gorundugumden bu degisim ozellikle burda yazamadugim seyi yapabilmek zor geliyir ama mutsuzum![]()
Evet canim bende yavastan bunu uyguluyorum ama benim cok cok buyuk bir sorunum var onu halledeniyorum iste![]()
O çizmeyi giymeye suan cesaretim var ama asil sorunum.bu degil keske bukadar basit olsa![]()
Bi mesajında böyle demişsin amaoldukca bakimliyim.buarada makyaji cok severim her ortama gore yaparim...giyim konusuunda da iyiyim.
Canim.inanki mini etek derdinde degilim zatrn bacaklarim carpik gibi eskiden beri mini etek giymek istemem...tek istedigim cok.basit pantolon ve tisort yada şık bir gomlek bide burda yazamadigim bisey..nornal yolda gordugumuz kizlar gibi giyinmek tek derdim..cunku ben bu tarzla cidden 5 yas yasli duruyorum ama olmak istedigimi evde yapiyorum mesela esimin de cok hosuna gidiyir yeni tanistigimiz gunku gibi oldun diyor ve kucuk gosteriyorum hayalimdeki tarzlamakyaji giyim kadar sorun etmiyorum aştim sayilir giyim den daha dertliyim
![]()
Hadi yaa neguzelBasini acmak ise yakin zamanda bir tanidigim birakti tesetturu. Cok kolay oldu, kimse de tepki vermedi, o bile sasirdi, o daha cok buyutmustu kafasinda.
Boyle demis olabilirim boyle bakimli olmayi seviyorum ama icimdeki ses de bu kuşkulardan bahsediyor bu konu korkularimla alakaliBi mesajında böyle demişsin ama![]()
Ovvv bunu yapmak icin yürek yemem lazimBüyük ihtimal tesettürlüsün ve açılmak istiyorsun. Bunun başka bir karşılığı yok, eğer incir yaprağı ile dolaşmak istemiyorsan tabi :)
Başka ne olabilir ki bu kadar büyük sorun?
Alacağın karar çevrene göre radikal bir karar ve evet çok laf işiteceksin. Tuniğe bile,dar dediklerine göre.
Eşim destekçim diyorsun. O zaman işin kolay. Önümüz bayram. Git al kendine bi jean bi tişört bayramda giy. Aynı gün bütün sülale görmüş olur. O gün dedikodunun dibine vururlar ama salla![]()
Boyle demis olabilirim boyle bakimli olmayi seviyorum ama icimdeki ses de bu kuşkulardan bahsediyor bu konu korkularimla alakali
İlla birinin seni savunması mı gerekiyor istediğin hayatı yaşaman, istediklerini yapman için. Sen giyim tarzından önce şu ezik, mağdur tarzını değiştirmelisin bence. Psikolojik destek al. Mutlaka altında bir şeyler vardır senin bu durumunun.Kafam cok karisik buaralar ...simdiye kadar hatta 7 senelik giyim tarzimi artik istemiyorum sanirim..giyim tarzimdan ornek vereyim uzun etek uzun kollu kiyafeyler makyajsiz ben ..oyle bir tarzdi...cevre es dost ve es akrabalaruna gore giyiniyorum neredeyse..mesela bisey giysem dar ji oldu ki deyip ben cok begensemde hemen vazgecip istemedigim birseyi giyiyorum haliyle mutlu degilim...makyaj cok severim abartmam tabiki ama bazi kisilerle eşli ortanlarda ozellikle guzep bakimli olucama ben makyaj yapmaya korkuyorum giyim.desem saatlerdir dusunuyorum sunu giysem su ne der bunu giysem bu ne dusunur falan...hep icimde boyle sıkıntilar var...neden bukadar kasildimin cok.buyuk.sebebbi de var aslinda ama buraya yazamicam.kurallar geregi yasak.saniriim sormak isteyen arkadaslarla ozelden konusabiliriz...esimin ailesinden akrabalarindan da cok cekiniyorum.bu konuda..süslenince bana bi acaip bakiyolar gibime geliyorr..bu zamana kadar beni hep.o gordukleri halde tanidilar ben bu halimden sıkıldim.degismek istiyorum.onlar bunu vok yadirgar diye de korkuyorum güçlu biri degilim.zaten kaldiramiyorum.laflari kolay kolay ..gunlece kafa yoruyorum kendime eziyet ediyorum..küpe bile takmazdim onceden ama simdi suan moda olan koca püskülli küpeler var ya asigim.resmen renk renk alip takasim.var ama cogu ortamda onu bile takmaua cekiniyorum hemen birinin dikkatini cekiyor..gecen sene esimin teyzesinin kizi herkesin icinde giyim.konusunda beni elestirdi ve kavga yaptik..üzerimde de tunik ve pantolon vardi ..neymis darmiş tunik heryerim.belliymiş halbuki siyah ve gauyet normaldi..esimde bana hic sahip.cikmaz bu konuda ben boyle bakimli şusli puslu seviyorum.diyemez bana evde takma ya giy ne var onda der ama.milletin yaninda agzini acip da beni savunmaz...bana biraz cesaret verseniz(
okadar haklısınızkı....yanı kapalı yada acıgı yok bu ısın...bırazda kapalıysan ona gore acıksan ona gore....her durumda sık olunabilir...yeterkı huzurun ıcınden gelsin o kıyafetınede yansır....Kapanmak Allah icin olur kullar icin degil.. simdi kapalilikta cok degisti gerci.. ben makul sekilde guzel giyinme taraftariyim kapali bile olsan.. cizmede gitersin parmak arasi terlikte.. disardan komik gozuken tipler yok mu? Var valla dogruya dogru.. alti tophane alti sishane gibi:) o tiplerin amacinin ztn tesrttur olduunuda dusunmuyorum ben.
Konunda kesinlikle haklisin ama cok daha radikal degisimler yasayan insanlar var . Yillardir tanıdığım tesettürlü arkadasimin açıldığını ve çok degisik bir giyim tarziyla karsima çıktığını gördüm ben . O yuzden bana her sey normal geliyor.Benimki bambaska canim senelerdir insanlara farkli gorundugumden bu degisim ozellikle burda yazamadugim seyi yapabilmek zor geliyir ama mutsuzum![]()