• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyimime karışılması

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.496
63
41
Merhaba

Ailemin bulunduğu Şehre tatile gelmiştim. Herseye bahane bulup beni kırıyor ailem. dün salaş Tişört dar pantolon giymiştim onun için neden bol tışort giyiyorsun diye laf söylediler. Bugün başka bi Tişört giydim onun için bu erkek Tişörtü dediler. Gözlüğüm için çok çirkin dediler. En son akşam cafeye gidecektik ona da yürüyüş pantolon Tarzı bi pantolon üstüne bluz giydim bunu değiştir dediler bu sefer elbise giydim ona da değiştir dediler bu sefer kot pantolon Tişört giydim ona da değiştir dediler. Artık benim sinirlerim bozuldu bu aile ile geçim olur mu ?

Merhaba

Ailemin bulunduğu Şehre tatile gelmiştim. Herseye bahane bulup beni kırıyor ailem. dün salaş Tişört dar pantolon giymiştim onun için neden bol tışort giyiyorsun diye laf söylediler. Bugün başka bi Tişört giydim onun için bu erkek Tişörtü dediler. Gözlüğüm için çok çirkin dediler. En son akşam cafeye gidecektik ona da yürüyüş pantolon Tarzı bi pantolon üstüne bluz giydim bunu değiştir dediler bu sefer elbise giydim ona da değiştir dediler bu sefer kot pantolon Tişört giydim ona da değiştir dediler. Artık benim sinirlerim bozuldu bu aile ile geçim olur mu ?
Ailenizden neden ayri sehirdesiniz? Okuyormusunuz yoksa evlimisiniz.. anladigima gore giyimleriniz açikta degil bukadar kotu yorumlari gercekten sinir bozucu..
Boyle her kiyafete degistir deniyorsa tabi gecim olmaz.. acik acik konusun giyiminiz onlarin hosuna gitmesi şart degil

Ailenizden neden ayri sehirdesiniz? Okuyormusunuz yoksa evlimisiniz.. anladigima gore giyimleriniz açikta degil bukadar kotu yorumlari gercekten sinir bozucu..
Boyle her kiyafete degistir deniyorsa tabi gecim olmaz.. acik acik konusun giyiminiz onlarin hosuna gitmesi şart degil

Sonra da diyorlar ki neden bizden soğudun ?
Hiç aramak bile gelmiyor içimden.

o ne be öyle?Protesto ediyim diye masaörtüsünü dolar çıkardım.Onu giyme bunu giyme.Ben beğeniyorum siz kendi işinize bakın deyiver.

Onlar fikrini söylesin sen de dinle ve hiç tepki verme kıyafetini de değiştirme. Yani yorum yaptıklarıyla kalsınlar. Zamanla bırakırlar

benim babam da aynen boyle, ne giyersem giyeyim mutlaka elestirir. ben artik duymazliktan gelmeye basladim, cok sinirlenirsem "ben begendim ki giydim" diyorum, ama sinir bozucu hakikaten. goz ardi edebiliyorsaniz tek care bu sanirim.

Evliyim annem de benim kiyafeterimi beyenmez, hatta o giydigim pantalonu bulup o yirtik ip parcasini kesecek diye korka korka tatili bitirdim.
Ben rahatim diyorum bitiriyorum. Istedigi kadar beyenmesin kimseye birseyleri ispatlamak zorunda degilim, esimin tsörtlerini de giymeyi seviyorum dünyanin en rahat seyleri, önden bagliyorum ve bana yakisiyor da.
Neyse umursamamayi ögren, kendini öyle seviyorsan sorun yok. Herkesin tarzi kendine

Back
X