- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.496
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Ailenizden neden ayri sehirdesiniz? Okuyormusunuz yoksa evlimisiniz.. anladigima gore giyimleriniz açikta degil bukadar kotu yorumlari gercekten sinir bozucu..Merhaba
Ailemin bulunduğu Şehre tatile gelmiştim. Herseye bahane bulup beni kırıyor ailem. dün salaş Tişört dar pantolon giymiştim onun için neden bol tışort giyiyorsun diye laf söylediler. Bugün başka bi Tişört giydim onun için bu erkek Tişörtü dediler. Gözlüğüm için çok çirkin dediler. En son akşam cafeye gidecektik ona da yürüyüş pantolon Tarzı bi pantolon üstüne bluz giydim bunu değiştir dediler bu sefer elbise giydim ona da değiştir dediler bu sefer kot pantolon Tişört giydim ona da değiştir dediler. Artık benim sinirlerim bozuldu bu aile ile geçim olur mu ?
Ailenizden neden ayri sehirdesiniz? Okuyormusunuz yoksa evlimisiniz.. anladigima gore giyimleriniz açikta degil bukadar kotu yorumlari gercekten sinir bozucu..
Boyle her kiyafete degistir deniyorsa tabi gecim olmaz.. acik acik konusun giyiminiz onlarin hosuna gitmesi şart degil
bizimle deyılzıınAilenizin içine Hakan Akkaya ve İvana Sert kaçmış. Bir de tulum giymeyi deneyin.
Rest çekince de kavga çıkarıp sen bizi istemiyorsun diyorlar.o ne be öyle?Protesto ediyim diye masaörtüsünü dolar çıkardım.Onu giyme bunu giyme.Ben beğeniyorum siz kendi işinize bakın deyiver.
Ellerinden tutup rç mağazaya gidin siz beğenin parasınıda siz ödeyin giyineyim deyin. Bu ne ya.
Rest çekince de kavga çıkarıp sen bizi istemiyorsun diyorlar.
[/QUOTE
Asıl siz beni istemiyorsunuz ne giysem eleştiriyosunuz deyin o zaman.
Psikolojik şiddet uyguluyorlar resmen. Açıkça deyin böyle böyle soğuyorum sizden diye5 günlük tatil için Yanıma gelirken
2 kot
2 salaş pantolon
1 elbise
2 ayakkabı
4 Tişört getirdim.
Hiçbşy getirmemişsin dediler.
Kusura bakma da senin ailen milano moda gurusu ekibi mi ayol onlar nasıl giyiniyor merak ettim5 günlük tatil için Yanıma gelirken
2 kot
2 salaş pantolon
1 elbise
2 ayakkabı
4 Tişört getirdim.
Hiçbşy getirmemişsin dediler.
Psikolojik şiddet uyguluyorlar resmen. Açıkça deyin böyle böyle soğuyorum sizden diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?