- Konu Sahibi princessofdarkness
-
Ben de bu aralar giysi odasıyla uğraşıyorum. Evidea ve Kenyap'a baktım ama dediğin gibi kullanıcı yorumları olumlu değil internette. Ben ayakkabılar ve fular kemer gibi eşyalar için çok amaçlı dolaplardan almak istiyorum. Hem fiyatları daha uygun hem de çok kullanışlılar. Gardrop köşeli düşünmüyorum açıkcası. İki adet dört kapılı yetecek bana. Ama ayırdığın bütçeyle rahat halledersin gibi geliyor. Benim bütçem biraz daha kısıtlı. Üç bin lira ancak ayırabiliyorum bu iş için. Bir de tekli koltuk koymak istiyorum odaya. Ayrıca yatak odasındaki şifonyeri de çıkartıp giysi odasına koymak gibi bir fikrim var. Hem yatak odası daha geniş kalacak hem de benim bütün eşyalarım derli toplu tek bir odada olacak. Oda takımıyla birlikte aldığımız gardırop da böylece tamamen eşime kalacak.
Kenyap ve evideadaki modeller aslında çok hoş görünüyor ama işte müşteri yorumları dediğin gibi çok kötü. Özellikle teslimatta sıkıntı çıkıyormuş. Çok amaçlı dolap ve tekli koltuk güzel fikir. Sen neden köşeli düşünmüyorsun dolabı?
Paravan çok hoş durur eminim. Aslında güzel fikir verdin bana. Ben de bakabilirim. Kemer, fular gibi eşyalar için de ben sana fikir vereyim, dolap içine ya da duvara askı yaptırabilirsin. Hem hepsi ayrı ayrı durur kolay bulursun aradığını hem de az yer kaplar :)Dediğim gibi şifonyeri de giysi odasına koyma gibi bir planım var. Eğer köşeli bir model alıp iki duvarı doldurursam sanki çok sıkış sıkış bir oda olacak gibi geliyor. Tekli koltuk da olacak. O kadar daraltmak istemiyorum mekanı. Ayaklı ayna yerine de gardroplardan birinin aynalı olması seçenek benim için. Bir de eğer bulursam giyinme paravanı almak istiyorum. Çocukluktan beri hep hayalimdir :)
Paravan çok hoş durur eminim. Aslında güzel fikir verdin bana. Ben de bakabilirim. Kemer, fular gibi eşyalar için de ben sana fikir vereyim, dolap içine ya da duvara askı yaptırabilirsin. Hem hepsi ayrı ayrı durur kolay bulursun aradığını hem de az yer kaplar :)
Çok sağol. Aynı dilekleri ben de senin için diliyorum :)Teşekkür ederim. Umarım odan istediğin gibi olur. Aklıma yine bir şey gelirse yazarım. Şimdiden kolay gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?