- 13 Mart 2015
- 4.411
- 8.185
- 358
- Konu Sahibi Papatyayay
-
Istedigi biseyden mahrum birakmakta bi cesit ceza bana gore
Sundugunuz çozumleri denersem çozulebileceginden eminsiniz ama inan her birini denedim
Merakim sadece benzer problemlerin kac yasa kadar sürdügunu ogrenmek
Yasayan anneler daha iyi anliyor beni
Sinir koymakla ilgili bi sorunum yok eminim
1 cocuk 2 cocuk buyutmus olmak yada benzer bi problemi cozmus olmak diger anneleri elestirme hakkini size vermez
Her cocuk farkli olabiliyor
Bazen giyinmediği için çıkmiyoruz zaten ama gitmek zorunda olunan yerlerde oluyor malesef.
Sinir koymakla ilgili bi durum olsaydi her 3-4 yas donemi cocukta goruluyor olamazdi sanirim ki ilk okul doneminde gectigi soyleniyor.
Sinir koyamiyorsunuz kismi icin soyledim.alinganlik etmis olabilirim.yazi dili yanlis anlamaya biraz daha musait yardimci olmaya calistiginiz icin tesekkur ederimİyi de ben sizi eleştirmedim ki neden eleştireyim? Aaa bak bak bak böyle yapıyor cık cık dersen eleştirmiş olursun. Siz eminseniz ne diyeyim yani, anlattığınız kadarına cevap verdim. Tüm hayatınızı bilemem sonuçta. Kolay gelsin size o zaman, umarım halledebilirsiniz.
Istedigi biseyden mahrum birakmakta bi cesit ceza bana gore
Sundugunuz çozumleri denersem çozulebileceginden eminsiniz ama inan her birini denedim
Merakim sadece benzer problemlerin kac yasa kadar sürdügunu ogrenmek
Yasayan anneler daha iyi anliyor beni
Sinir koymakla ilgili bi sorunum yok eminim
1 cocuk 2 cocuk buyutmus olmak yada benzer bi problemi cozmus olmak diger anneleri elestirme hakkini size vermez
Her cocuk farkli olabiliyor
Sinir koyamiyorsunuz kismi icin soyledim.alinganlik etmis olabilirim.yazi dili yanlis anlamaya biraz daha musait yardimci olmaya calistiginiz icin tesekkur ederim
Benim kızımda 14 aylık yazdan çıkınca çocuk uzun kollulari istemiyor, kollarını cekistiriyo ,günde abartısız 30 kere çorap giydiriyorum, kilotlu çoraba geçtim çıkarıyor diye buseferde cikaracam diye uzattıkça uzatiyo ucundan çekip palyaço gibi yuruyo evde ,bende bide kedi var inadına çorabından yakalayıp çıkarana kadar cekiyo, daha az siddedlisi durumunuzu bende yaşıyorum alışana kadar böyle gidecek yada ben ikisini barınağa birakacamBuraya yaziyorum cünku dert oldu bana.
kizimi giydiremiyorum havalar sogudu malum evde sadece külotla geziyor.disari cikisimiz tam bi facia.zorla ciglik cigliga giydirdigim oluyor.2 kombin getiriyorum bu mu bu mu diye.yok baska bise diyor.tamam istedigi olsun ama hayatta altina uzun bise secmiyor kisa ince olsun istiyor.biraz once disari ciktik bu sogukta sortla usuyorm saril diyor.yanima aliyorum bak bunlardan birini giyelim diyorum yok yok!!!!
Krese gidiyor sabah cikislarimizda butun mahalleyi inletiyoruz.onu uyandirmadan fenaliklar geliyor içime.
Bazzen kisa giymesini kabul ediyorum tamam ama bazende külotla cikmak istiyor
Dgisik bi cocuk.konuyu acmamdaki sebep benzer bise yasayip atlatan var mi ne zaman geciyor son 6 aydir durum bu.parka gitmek istiyor bazen ama giyinmicem diye ondan bile vazgeciyor.
Gidecegimiz hic bir yere vaktinde yetistigimiz yok aileek delirdik
Kizmiyorumda hic sabir diyorum oyunlar ne sebekliklerrr(((3yasinda)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?