- 31 Ekim 2014
- 3.782
- 9.370
- 208
- Konu Sahibi Lonelypoet
Kızlar boyum kısa kilom iyi boyuma göre minyonum.Hiç nasıl kıyafet alacağımı bilmiyorum dolabıma bakıyorum saçma sapan şeyler almışım hep.Artık bişeyler yapmak istiyorum ama neyi nasıl alıcam bilemiyorum beğendiğim denediğim şeyler hep ya uzun ya büyük geliyor canım çok sıkılıyor.
Topuklular:
İlk ve en önemli kategorimiz bu.

Şahane ayakkabılar var raflarda. Orta-kalın ve kalın topuklu, platformlu-platformsuz spor-şık modellerden geçilmiyo ortalık. Yazın botlar kışın hasır topuklular, çeşit çesit topuklu ayakkabınız olsun öncelikle.

Pantolonlar:
Dar paça ise mutlaka yüksek bel olmalı.

Ya da yere sıfır ispanyol paçaların altına istediğiniz kadar uzun topuklular saklayabilirsiniz.

Boyfriend gibi bol ve düz inen kesimlerden uzak durun kesinlikle.

Üst:
V yaka dostunuz, bogazlılar düsmanınız. Kahrolsun bisiklet ve yuvarlak yakalar. Uzamaya çalışıyoruz burada.

Şaka bi yana derin olsun olmasın daima V den gidin, bogazınızı asla kapatmayın. Üzerinize oturan fit kesimden şaşmayın, bol kazakların içinde gidersiniz zira.

Etekler, elbiseler:
Siz asla kalem etek-kalem elbise insanı olmayacaksınız, diz hizasında ya da orta boyda elbiseler-etekler giyemeyeceksiniz, bununla barışın. Yeşili sevin, doğayı ve mini etekleri koruyun.

Zira baskasında müstehcen duran etek boyları sizde zarif ve sevimli duracak, ne güzel işte, keyfini cıkarın.

Bu boyla herkes bana bakıyomus gibi hissetmeden bırakın miniyi normal ara boy etek bile giyemiyorum ben de mesela, bu da uzun boyun laneti.

Opak coraplarda corabınızla botunuz bütün gibu gorundugunde bacak boyunuz 5 belki 10 santim uzun gorunecektir. Mevsim kışsa bu hileye daima başvurun.

Saç:
Omzunuza kadar indirin diyemem, zevk meselesi neticede ama kesinlikle çok uzun olmamalı. Boyu ve yüzü otomatik asagı cekiyo cünkü.