• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyinmeyi bilmiyorum...

Benimde boyum kısa ana dikkat ederim giyimime
Kışın siyah taytlar ve siyah çizmelerim vazgeçilmezim
Mini elbiseler yazın giyerim minicik minicik hepsi :p
Nadir kot pantolon giyerim ve eğer kot giydiysem stiletto giyerim altına mutlaka
Dizde etek yırtmaçsızsa çizmelerle giyerim
Derin yırtmaçlıysa stilettolarla giyerim
stılettoyla nasıl yurunuyor bir ben beceremiyorum duğun davet olunca strese giriyorum resmen spor ayakkabı hastasıyım ben onlarca var

stılettoyla nasıl yurunuyor bir ben beceremiyorum duğun davet olunca strese giriyorum resmen spor ayakkabı hastasıyım ben onlarca var
Ben stiletto yu hep giyerim kotla falan çok seviyorum her rengi var sorun üstümde onu uyduramıyorum

Illa stiletto giymek lazim degil. Ben cocugu krese birakirken güzel topuklu kisa cizme giyiyorum dar kotla, gayet hem spor hem sik oluyor. Yazin da genelde dolgu topuk giyiyorum. Ya da sandaletlerim hep hafif topuklu, bunlara dikkat ediyorum.
Dar parca pantalon giymeye dikkat ediyorum. Ben costuran parcalar dedigim gibi crop toplar. Bunlar kisacik minicik olunca ben büyüyorum icinde sanki.

Ben hep giyerim alışığım koşarım bile :)))
Evet bazıları çok rahatsız ediyor ama mesela durumu kurtarmak için bikekten bantlı bir stiletto bulabilirsin bileğini tuttuğu için canın yanmaz pek ve çok daha rahat yürüyebilirsin

şu an swarovski takılar yüzde yetmiş indırımde mo...po adlı sitede ıvır zıvır takı yerine her ındırımde 1 2 parça alırım ben burdan.takı önemli çünkü iyi marka saatte edinmeli her bayan

Boyunu kisa gösteren parcalari ele ilk isin bu olsun. Bölgesel fazlaligin yoksa direk önerilere basliyorum.
Kendine rahat ettigin, tek renk lacivert, koyu mavi, üzerine güzel oturan iki tane jean al. Üzerine beyaz tsört giyip ceket giysen yine bitti. Üzerine oturan seyler al.
Desenli seyler alma. Zaten kisayiz, ben de kisayim bu arada, desenli seyler icime sinmiyor.
Boynunu kapatan seylerden uzak dur, bizi daha da kisaltiyor sanki.
Üzerine otursun ne giyiyorsan.
Ha ben bir de crop top kazaklar ya da tsörtler aliyorum. Bir güzel topukluyla sanki daha uzun gösteriyorum.
Vucudunu tani ona göre kiyafet al, icine sinmeyen kiyfetlerini elden cikar.
Söyle nasil giyiyorsun gözümde canlansa daha cok fikir verilebilir aslinda.
Canım mesela stiletto kot ya da keten üzerime oturan pantolon üstüne ceket giyiyorum içime askılı falan ama öle pantolon üstüne ceketi olunca bişey bulamıyorum mesela tişört falan çocuksu gösteriyor özellikle havalar ısınacak nasıl giyicem diye endişeleniyorum

her şeyi indırımlerden alın mümkünse böylece hep en ıyı markaları gıyer ve takarsınız.ben çanta gıyım ayakkabı takı hepsini netten alırım.

Canım mesela stiletto kot ya da keten üzerime oturan pantolon üstüne ceket giyiyorum içime askılı falan ama öle pantolon üstüne ceketi olunca bişey bulamıyorum mesela tişört falan çocuksu gösteriyor özellikle havalar ısınacak nasıl giyicem diye endişeleniyorum

Tsört cocuksu olur mu hic, baskisiz hafif dekolteli vucuda oturan tsörtler var.
Ben tek renk ve baskisiz tsörtler aliyorum mesela her seye uyum sagliyor.
Ama tarziniz de size yol gösterir. Mesela ben salas severim. Salas da giydigimi yakistiyorum cogu zaman.

Canım ukalalık olmasın bana minyatür manken diyolar :) ama cidden giyimine düzeltmem lazım

Fizigin guzelse elbiselerin, eteklerin yakismamasi mumkun degil. Uzerine gore kiyafet bulmanda zor değil. Kiyafetlerini carşidan veya kücük magazalardan alma markalara bak onlarin gayet kucuk kaliplari oluyor ve ustunde daha guzel duruyor 32-34 beden bulabilirsin. Ben 34-36 giyiyorum. Boyumda sizden 5-6cm uzun sadece.

Tişortte cocuk gibi durmuyor. Genelde jean ve tisort cok fazla giyerim. Bazen salaş diz ustu elbiseler giyerim altina düz yada dolgu topuk ayakkabilar giyerim. Bazen ust kismi belden oturan alt kismi kloş elbiseler giyer uzerine bir kot ceket atar altina rahat ama zarif bagcikli ayakkabilar giyerim. Cok guzel oluyor.
Uzun elbiseyide yirtmaçlı giyerim diz uzerine kadar yirtmaçlı salaş tarz elbiseler var :) o da guzel duruyor bence.

Ek olarak jean uzerine şoyle spor tarz hafif tiril tiril desensiz ince gömleklerde çok hoş duruyor.

Back
X