- Konu Sahibi Lonelypoet
Bependiğin bir şey olursa daraltacaksın üst kısımıEvet kalem etek giyiyorum canım güzel oluyo ama üst konusunda sıkıntılıyım
Benim terzi bıkmak üzere benden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bependiğin bir şey olursa daraltacaksın üst kısımıEvet kalem etek giyiyorum canım güzel oluyo ama üst konusunda sıkıntılıyım
stılettoyla nasıl yurunuyor bir ben beceremiyorum duğun davet olunca strese giriyorum resmen spor ayakkabı hastasıyım ben onlarca varBenimde boyum kısa ana dikkat ederim giyimime
Kışın siyah taytlar ve siyah çizmelerim vazgeçilmezim
Mini elbiseler yazın giyerim minicik minicik hepsi
Nadir kot pantolon giyerim ve eğer kot giydiysem stiletto giyerim altına mutlaka
Dizde etek yırtmaçsızsa çizmelerle giyerim
Derin yırtmaçlıysa stilettolarla giyerim
bende 158 im.ama sızın boyda çok güzel bır kız vardı unıversıtede yuzu fiziği çok guzeldi1.52 ye 46
Ben stiletto yu hep giyerim kotla falan çok seviyorum her rengi var sorun üstümde onu uyduramıyorumstılettoyla nasıl yurunuyor bir ben beceremiyorum duğun davet olunca strese giriyorum resmen spor ayakkabı hastasıyım ben onlarca var
Canım ukalalık olmasın bana minyatür manken diyolar :) ama cidden giyimine düzeltmem lazımbende 158 im.ama sızın boyda çok güzel bır kız vardı unıversıtede yuzu fiziği çok guzeldi
Evet öyle yapmak en mantıklısıBependiğin bir şey olursa daraltacaksın üst kısımı
Benim terzi bıkmak üzere benden
Ben hep giyerim alışığım koşarım bile :)))stılettoyla nasıl yurunuyor bir ben beceremiyorum duğun davet olunca strese giriyorum resmen spor ayakkabı hastasıyım ben onlarca var
Hepsi kabulum.. hatta altinla odeme.. bitcoin bile olur dicem ama degeri dustu gittikcede kafayi yiyo istemem :)Alemsin hahaha kaç tl istiyorsunbende dolar yada Euro ile çalış
![]()
Canım mesela stiletto kot ya da keten üzerime oturan pantolon üstüne ceket giyiyorum içime askılı falan ama öle pantolon üstüne ceketi olunca bişey bulamıyorum mesela tişört falan çocuksu gösteriyor özellikle havalar ısınacak nasıl giyicem diye endişeleniyorumBoyunu kisa gösteren parcalari ele ilk isin bu olsun. Bölgesel fazlaligin yoksa direk önerilere basliyorum.
Kendine rahat ettigin, tek renk lacivert, koyu mavi, üzerine güzel oturan iki tane jean al. Üzerine beyaz tsört giyip ceket giysen yine bitti. Üzerine oturan seyler al.
Desenli seyler alma. Zaten kisayiz, ben de kisayim bu arada, desenli seyler icime sinmiyor.
Boynunu kapatan seylerden uzak dur, bizi daha da kisaltiyor sanki.
Üzerine otursun ne giyiyorsan.
Ha ben bir de crop top kazaklar ya da tsörtler aliyorum. Bir güzel topukluyla sanki daha uzun gösteriyorum.
Vucudunu tani ona göre kiyafet al, icine sinmeyen kiyfetlerini elden cikar.
Söyle nasil giyiyorsun gözümde canlansa daha cok fikir verilebilir aslinda.
bende 158 im.ama sızın boyda çok güzel bır kız vardı unıversıtede yuzu fiziği çok guzeldi
alla alla ben de 58 kıloyum.hiç te kısa bulmuyorum kendimi uzun abiye hariç ne gıysem yakışıyorBen de 1 58 im. Kilom 2 cocuktan sonra 58 kaldi. Kum saati tipinde oldugumdan göze batmiyor. Mont bile giysem bele oturan seyler aliyorum.
Canım mesela stiletto kot ya da keten üzerime oturan pantolon üstüne ceket giyiyorum içime askılı falan ama öle pantolon üstüne ceketi olunca bişey bulamıyorum mesela tişört falan çocuksu gösteriyor özellikle havalar ısınacak nasıl giyicem diye endişeleniyorum
alla alla ben de 58 kıloyum.hiç te kısa bulmuyorum kendimi uzun abiye hariç ne gıysem yakışıyor
Banada yakışmaz uzun elbiseleralla alla ben de 58 kıloyum.hiç te kısa bulmuyorum kendimi uzun abiye hariç ne gıysem yakışıyor
Bitcoini boşver altında olur hahahaHepsi kabulum.. hatta altinla odeme.. bitcoin bile olur dicem ama degeri dustu gittikcede kafayi yiyo istemem :)
Canım ukalalık olmasın bana minyatür manken diyolar :) ama cidden giyimine düzeltmem lazım
benim eşimde 1.80 uzunuz tabi hem kısa olsak ne olacak önemli olan vücutla barışık olmak 1.50 olsamda mutlu olurdum benTatlim benim cevremde herkes en az 165 genelde. Esim bile 1 83.
Bana hep kisa derler ne biliyim. Uzun muyuz gercekten![]()