• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyinmeyi bilmiyorum...

Iide konu sahibi.. kiyafet bulamiyorum diosan anlamadim bu isi.. ee turk kadinlarinin cogu kucuk zaten :) bedenlerde ona gore.. mesela sen atiorum avrupada bi ulkede L al Turkiyede o XL dir. adamlar iri yapili bedenler ona gore yapilio

Düz paça kotun üstüne bele oturan gömlekler çok şık duruyor.
Yaz geliyor özellikle sıfır kol gömlek+düz paça kot+topuklu ayakkabı hoş oluyor.

benim eşimde 1.80 uzunuz tabi hem kısa olsak ne olacak önemli olan vücutla barışık olmak 1.50 olsamda mutlu olurdum ben

Ya ne bileyim boyuma laf eden cok oluyor.
Hatta üzerime gelebilecekleri tek yer.
Hatta esim bana böyle bayiliyor yani, salak salak insanlar ama kisasiin ehe ehee diyebiliyorlar.
Güzelim de lan, cok sinirlendim. Kisa olmak birsey degistirmiyor. tirnagima kurban olsunlar, ama var yani kisasin diye noktayi koyan salaklar. Beni cok doldurmuslar ya. Kaynanam bile kisa oldugumu ima eder. Yakistiramazdi ogluna.

Mom Jean alırsan hayat kurtarıcın olabilir üstüne tshirtler ve zara hm mağazalarından kemerler beyaz yüksek spor ayakkabılar alırsan çok iyi olur sokak stilini seviyorsan tabi

Ne yap biliyor musun, kombin kombin kıyafet al. Mesela 100liran var o gün ayırdığın. Kuş desenli bir gömlek beğendin mesela. Çeşit çeşit gömlek alma, sakin ol :) elinde gömlek , onun altına uyacak birşey ara. Pantalon,şort ,etek vs. Onu da aldın, azıcık paran kaldıysa ucuzundan aksesuar bul kendine. Mesela ona benzer kuşlu küpe, ya da bir fular-taç vs vs
Sonraki alışverişlerde de birşey almadan önce bir dolabını gözden geçir, alışveriş yaparken de kafanda kombinle. Hatta bazı uygulamalar var, tüm dolabındakilerin resmini cekiyorsun, falan. Alışverişlerde almadan önce kafanda kombin yap öyle al : )
Ben de bazen ucuz diye gaza geliyorum alakasız renkte bir etek alıyorum. Sonra ara ki üstüne giyecek birşey bul...kenarda köşede giyinmeden duruyor .

stılettoyla nasıl yurunuyor bir ben beceremiyorum duğun davet olunca strese giriyorum resmen spor ayakkabı hastasıyım ben onlarca var

Topuklu giyemeyen biri olarak dolgu topuk önerebilirim
Her tür kıyafete giden modelleri var
Boyum 1,63 kiloluyum, kotun altına dolgu topuk çok sık kullanıyorum, hem biçimli gösteriyor, hem boyumu uzun gösteriyor

Topuklu giyemeyen biri olarak dolgu topuk önerebilirim
Her tür kıyafete giden modelleri var
Boyum 1,63 kiloluyum, kotun altına dolgu topuk çok sık kullanıyorum, hem biçimli gösteriyor, hem boyumu uzun gösteriyor
dolgu topuk sevmıyorum almam o yüzden sneaker spor ayakkabı tutkunuyum ben

1.53'üm ben de spor giyinirim ama kısalarda iyi durmadığına emin olduğum şeyleri söyleyeyim:
Çizmeler, orta uzun botlar, ispanyol paça pantolonlar, basen kısmı bol kumaş pantolonlar, enine çizgili kıyafetler, babetler (çok yerden bitme gösteriyor), çok uzun saç.

Kızlar boyum kısa kilom iyi boyuma göre minyonum.Hiç nasıl kıyafet alacağımı bilmiyorum dolabıma bakıyorum saçma sapan şeyler almışım hep.Artık bişeyler yapmak istiyorum ama neyi nasıl alıcam bilemiyorum beğendiğim denediğim şeyler hep ya uzun ya büyük geliyor canım çok sıkılıyor.
Boyun kısa ise iki parça giysiler tercih etmelisin. Elbise mecbur kalmadıkca giyinme, daha kısa gösterir. Saçını da kısa kestir. Küt modeller seni havalı gösterir mesela. Muhafazakar giyinmiyorsan hafif yakası açık bluzlar seni şık gösterir. Kısa boylu kızlara yuvarlak hatlar da çok yakışıyor. çok da zayıf olma.

etek bluz kısa boya güzel olmuyor tum olmalı elbıse yani ben de mınyonum .dar paça Jean ustu tışört gömlek te şık durur saclarınız kısacık olmasın hiç çocuk gıbı duruyor.dagınık topuzda hoş durur mınyona
Benim önerilerimin tam tersi...birimiz yanlışız ama...ben sanırım.

Canim yuksek bel pantolon ve kisa ust cok yakisir sana:KK37: ya da normal uzunlukta ustlerini pantolonun icine sokabilirsin biraz daginik salas sekilde

Kızlar boyum kısa kilom iyi boyuma göre minyonum.Hiç nasıl kıyafet alacağımı bilmiyorum dolabıma bakıyorum saçma sapan şeyler almışım hep.Artık bişeyler yapmak istiyorum ama neyi nasıl alıcam bilemiyorum beğendiğim denediğim şeyler hep ya uzun ya büyük geliyor canım çok sıkılıyor.
Canım şöyle bi moda dergilerini karıştır. Uzun gelenleri terzi halleder. Yada beğendiğin bir modeli diktirebilirsin. Zamanın varsa bi kursa gidip kendinde dikmeyi öğrenebilirsin.

Kısa boy uzun saç ile iyice kısalıyor
Omuzda olmalı bence saçınız
Daha uzun ve zarif olursunuz
Üst de alt da dar giymeyin derim
Mutlaka biri daha geniş olsun
Sevdiğiniz parçayı almak değil de kombin düşünerek alışveriş yapın
Belli renkleriniz olsun
Arada farklı şeyler de olur ama genelde uyumlu renklerle dolap oluşturmak lazım bence
Bluz ve kot her zaman sık oluyor
Elbise bence boylulara daha sık oluyor

Yüksek yakalı giysiler giymeyin boyunuzu kısar. Etek boyu dizkapağının ortasını geçmemeli. Çok uzun saç sizi daha da kısa gösterir diyen arkadaşlara artı bir milyon. Tek renk hatta mümkünse tek parça giyin ve bel oyuntusu olan şanslı insanlardansanız belinizi vurgulayın mutlaka. A kesim renk renk mini elbiseler de minyon kadınlarda şahane duruyor. Audrey hepburn ve bir zamanların mankeni twiggy nin tarzı bence minyonlar için şahane bir rehber. Kendim de minyonum böyle giyinmeye çalışıyorum. İ

Ayni ben boyum kisa minyonum aldigim butun pantolonlarimi kisaltiyorum boyuma gore olsun diye hic guzelde olmuyor :))) topuklu da sevmiyorum birde hatlarim yok dumduzum :) cevremdekiler cok guzel giyiniyor ama ben be giysem yakismiyor..

En iyisi gardrop degisikligi

Back
X