• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Giyinmeyi bilmiyorum!

Bence Kahve rengi etek-Pantolon ile beyaz gömlek cok yakisir, üstünede ya tek renk Kahverengi sal veya Kahev tonlu desenli esarb cok güzel olur :D

Laciver Dar pantolon ile Cizgili Uzun Gömlek cok yakisir, üstünede Laciver bir esarp cok güzel olur.

Eteklerin hepsini beyaz bir gömlek ile kombinleyebilirsin. Genellikle bu eteklerde Gömlegi etegin icine sokunca güzel duruyor.
esarp olarakta, etegin icinden bir renk secebilirsin. Altin kural, giyindigin etek desenliyse Tek renk esarp veya sal kullan, Kiyafetinde hic desen yoksa, desenli esarp kullan.

Sütlükahve Tunik veya gömlegi beyaz bir pantolon ile giyinebilirsin. Esarp veya sal olarak beyaz tercih edebilirsin. Hafif desenli beyaz, ve cok az kahve olan esarpda yakisabilir ama agirlikla beyaz tonu olursa daha güzel olur :D

Bence kiyafetlerin hicde öyle kötü degil.
Muhtemelen bu yazdiklarimi sende uyguluyorsundur ama tekrar yazmak istedim :)

evet üzerime dışarı çıkarken giyerim çoğunlukla.nettende çok kiyafet aldım ama bi tarzım yok oluşturamuyorum galiba tarz

canım insanın vücut yapısına göre giyinmesi çok önemli.
mesela benim basenim çok küçük..bunu kapatmak için alt tarafı hareketli etek yada tunikler tercih ediyorum..(kabarık ya da pileli gibi)
göğüslerim büyük olduğu için üstüme genelde hareketsiz ve saran bluzlar tercih ediyorum..
Omzum dik sayılır o yüzden hakim yaka ve karpuz kol fln tercih ederim..
Renk uyumunda hassasım, aynı renklerdense birbirini tamamlayan renkleri severim..
Bunları anlatma nedenim önce vücudunu tanıman gerek bence..
Sonra klasik ya da spor, ya da ikisinin ortası..hangi şekilde giymeyi seviyosun onu belirle..
En son da da renk uyumunu tutturmaya çalış..
Dip not: kendine yakıştırdığını giy ve tarz diye takıntı yapma tatlım..neyin içinde mutluysan o senin tarzındır..Mutluluklar :54::54:

Çok anlamam ama kıyafetlerini daha sade desensiz seçmeni tavsiye ederim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sanırım çoğunlukla pantolon tunik giyiyorsun. ben hiç giymem onun içn yorum yapamayacağım
ama şu puanlı ve kırmızı eteğini beyaz gömleği içeri koyarak gir.
fuşyayıda kahverengimsi bir etek var altta onunla giyebilirsin. gömlekleri içeri koymayı unutma inan çok fark ediyor.

geriside tunik pant olduğu için kot pant. her türlü tunikle giyebilirsin zaten.

yorumlarınız için teşekkür ederim hanımlaaar

Canım bak ben kapalı değilim çokta anlamam kapalı giyiminden ama nolursun şu babaanne desenlerinden kurtul..daha düz renk kıyafetler ve kesinlikle düz renk bir eşarp tak daha şık duruyor canım :)

gercekteb zevkini begenmedim gemen degistirmelisin.hersey birbiri ile cik uyumsuz ve eski tarz modaya uygun giyinmeye calia biraz daha modern bence..bi arkadasin da dedigi gibi kombin yaparak al herseyi..gercekten cok eski moda seyler almissin internetten arastir.. bulundugun yer alisverise uyfun degilse internetten kombinleemre bak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Çok gençsin,biraz daha spor giyinebilirsin bence.
Aşağıdaki modelleri waikiki den seçtim.Uzun etekte çok zengin çeşitleri var ve gayet modern çizgilere sahipler.
Böyle bir bej etek ve jean etek edinirsen herşeyle kullanabilirsin.
Yalnız gömlekleri de daha modern seçmende fayda var:)

$L_20141-4Y0571Z8-2BK_B.webp$L_20141-4Y3370Z8-H45_C.webp$L_20141-4Y0567Z8-1D6_C.webp

Son düzenleme:
sorunumsa şu hala giyinmeyi bilmiyorum kapalıyım. bu konuda bana yardımcı olur musunuz?
Merhaba arkadaşım bende 24 yaşında çiçeği burnunda bir öğretmenim :46: Kapalıyım.
Giyiminde öncelikle kumaş tarzını seçmelisin bence çünkü öğretmensin öyle her şeyi giyemiyoruz.
Arkadaşlar çok güzel şeyler paylaşmışlar ama önce ben kendi tarzımdan bahsetmek istiyorum. Ben daha çok şifon saten tarzı değil de keten kumaş giyiniyorum. Ama benden bir yaş küçük okulumdaki başka bir hoca saten tarzı giyiniyor hep. Zevk meselesi anlayacağın :40: Önce kumaş seçmelisin bence. Ben özel günlerde (29 ekim, 10 kasım gibi) "tango" arkadaş paylaşmış o tür kıyafetler giyiniyorum.
Normal günlerde ise keten etek gömlek, bluz tarzında giyiniyorum.
Senin kıyafetlerine baktığımda çok fazla kumaş karmaşası var geldi bana :44: Vücut yapında çok önemli kıyafetler için mesela çok fazla basenin varsa yüksek bel etek giyme derim. Sütlü kahve üzerine siyah bluz, lacivert etek üzerine beyaz/bordo gömlek gibi kombinler yapabilirsin.
Sana en büyük tavsiyem karmaşık kıyafetler alma. Sadelik her zaman daha şık ve zarif gösterir. :34: Kıyafetlerin genelde kahverengi tonlarında. Kahve doğru kullanılmazsa insanı yaşından büyük gösteren bir renktir :50: siyah çizgili bir tunik gördüm kıyafetlerinin arasında mesela o tarz giyinebilirsin. Üstüne kesinlikle sade tek renk şal. Kolay gelsinn :46: sormak istediğin bir şey olursa burdayım seve seve :34: Bir de eşin ne diyor giyimin hakkında?

Son düzenleme:
olumlu düşünün ..:45:
kendinizle barışın..:34:
spor yapın .. :32:
giyinin şıkır şıkır .. :21:
öğretmenmişsiniz dilediğinizi alın giyin takın takıştırın .. :16:

Back
X