Giymelere doyamadığım gelinliğim kiralıktır

_smyy_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2009
130
5
merhabalar

nişandan sonra başlayan gelinlik telaşımı arkadaşımın yengesinin gelinlikçi olduğunu öğrenmemle sonlandı çok şükür ve çokta memnun kaldım. fatihte dükkan dükkan gelinlikçi gezdim ama hiçbiri içime sinmedi sadece aklımda olan modeli anlattığımda fiyat alıp gönderdiler ne bi dantel gösterme ne model gösterme hiçbişey yok... benden önce arkadaşımın düğünü vardı bekledim onun geliniliğini gördüm bayıldım ve yengesine diktirdim çokta memnun kaldım. gelinliğim en az tarlatan üstü iki kat astar ve üstü tüllerle kabartılmıştır en üstüde iki kat hayal tül yani gerçek gelinlik tülü. vitrinlerdeki gelinlikler gibi tarlatanla kabartılmış demiri astarı belli olan gelinliklerden değil. kuyruğu uzun ve ondan uzun duvağı var kiralamayı düşünenler mesaj atarsa cevaplarım ve memnun kalacağınızdan eminim
DSC_0700_1.JPG
IMG_4280_1.JPG
IMG_5163_1.JPG
IMG_4280_1.JPG
IMG_5163_1.JPG
DSC_0700_1.JPG
DSC_0700_1.JPG
IMG_4280_1.JPG
IMG_5163_1.JPG

merhabalar

nişandan sonra başlayan gelinlik telaşımı arkadaşımın yengesinin gelinlikçi olduğunu öğrenmemle sonlandı çok şükür ve çokta memnun kaldım. fatihte dükkan dükkan gelinlikçi gezdim ama hiçbiri içime sinmedi sadece aklımda olan modeli anlattığımda fiyat alıp gönderdiler ne bi dantel gösterme ne model gösterme hiçbişey yok... benden önce arkadaşımın düğünü vardı bekledim onun geliniliğini gördüm bayıldım ve yengesine diktirdim çokta memnun kaldım. gelinliğim en az tarlatan üstü iki kat astar ve üstü tüllerle kabartılmıştır en üstüde iki kat hayal tül yani gerçek gelinlik tülü. vitrinlerdeki gelinlikler gibi tarlatanla kabartılmış demiri astarı belli olan gelinliklerden değil. kuyruğu uzun ve ondan uzun duvağı var kiralamayı düşünenler mesaj atarsa cevaplarım ve memnun kalacağınızdan eminim Eki Görüntüle 1449400 Eki Görüntüle 1449401 Eki Görüntüle 1449403 Eki Görüntüle 1449401 Eki Görüntüle 1449403 Eki Görüntüle 1449400 Eki Görüntüle 1449400 Eki Görüntüle 1449401 Eki Görüntüle 1449403
]1387508[/ATTACH][/QUOTE]

canim merhaba ben aylin ve izmirde yasiyorum 22 yasindayim agustos ayindacdugunum var fakat nisanlimin durumu cok kotulesti gelinlik alamayacagiz senden ricam gelinligini nikahimda 1 kez giyebilip resim cekilebilirmiyim soz veriyorum tekrar veririm gelinligini.hep hayalimde uzun kuyruk bir gelinlik giymekti.... bu numaradan ulasabilirsin cnm bna

Son düzenleyen: Moderatör:
]1387508[/ATTACH]

canim merhaba ben aylin ve izmirde yasiyorum 22 yasindayim agustos ayindacdugunum var fakat nisanlimin durumu cok kotulesti gelinlik alamayacagiz senden ricam gelinligini nikahimda 1 kez giyebilip resim cekilebilirmiyim soz veriyorum tekrar veririm gelinligini.hep hayalimde uzun kuyruk bir gelinlik giymekti.... bu numaradan ulasabilirsin cnm bna[/QUOTE]

Merhaba canim
Kusura bakma ama izmir cok uzak o kadar yola gelinligimi vermeye göze alamam

Son düzenleyen: Moderatör:
Genelde tesettur gelinlikleri beğenmem ama sizinki çok naif ve hoş görünüyor.

bende kapalı gelinlikleri neredeyse hiç beğenmem ama size çok yakışmış. maşallah. belli ki çok güzel bir gelin olmuşsunuz. :KK68:

bende kapalı gelinlikleri neredeyse hiç beğenmem ama size çok yakışmış. maşallah. belli ki çok güzel bir gelin olmuşsunuz. :KK68:

Herkesten aynı cümleyi duydum :) valla bende gelinlik bakarken kapalı gelinlikleri beğenmezdim hiç :) çok teşekkür ederim sizede :)

cnm hesap pasif mi özeline yazamıyorum ben kiralık gelinlikk arıyorum bi görüşelim

EVET GERÇEKTEN GÜZEL BİR GELİNLİKMİŞ ZARİF VE ŞIK..

BEN DE SATIYORUM GELİNLİĞİMİ İLGİLENENLER ULAŞSIN BENİMKİDE KAPALI GELİNLİK.

X