Giymeyi bilmiyorum

22 yaşındayım ve giyinmeyi bilmiyorum .
Yasitlarima bakiyorum cok guzel giyniyorlar .
Ben calisiyorum param var ama ne alsam olmuyor sanki .
Sürekli ayni şeyleri giyiyorum .
Boyum 163 kilom 65 kilomda var tabi .
Çalıştığım yerdeki iş arkadaşım ( erkek ).
Güzel kizsin kendine baksan on numara olursun . Giyip tarzini degistirsen mesela dedi .
Bi erkek den bunu duymak beni üzdü acikcasi . Kozmetik magazasinda çalışıyorum. Herkes makyaj li geliyo ben makyaj yapmıyorum sacimi yapmiyorum .
Kendimi cirkin hissediyorum .
Kilomu çok takiyorum sizce napmayaliyim. Iradem yok hic
instagram sayfaları var sitille ilgili
moda dergilerinin içindeki stillere bakabilirsin

Teşekkürler. Yılbaşı geliyor takibe alim onları indirim olur :)
Ben genelde zara, tommy, lacoste, mango, bershka çok nadir hm den alıyorum. Hm in uygun fiyatlı ürünleri çok kalitesiz duruyor. Ben genelde high end markaları indirimde yakalayarak bir tarz oluşturdum:) saat kullan mesela. Kaliteli güzel bir iki saatin olsun. Düz basic kot tişört giysen bile saat çok hoş duruyor. Mesela ben tommy markasını inanılmaz beğeniyorum bence aşırı pahalı. Ama outlet mağzalarında normal fiyatlara bulabiliyorum. Şöylede yapıyorum. Mesela tayt 20-25 tl lik sıradan bir şey. Kazak ya da sweatshirt 20-25 liralık yine ama çizmelerim 500 tl( indirimden 200 e filan alıyorum) kimse taytla kazağa bakmıyor o an :)) kült parçalarını güzel kaliteli al

bir de gardıropunda belli başlı parçalar olsun
kombini rahat yapılabilecek olanlar
örneğin küçük siyah bir elbise üzerine kimi zaman kot ceketle kimi zaman yünlü bir kazakla veya deri montla tamamlayabilirsin
siyah taytın olsun uzun tuniklerle yünlü kazaklarla kombin edebilirsin
siyah kot açık mavi ve koyu lacivert kot pantolonların olsun
arada değişik renkli elbiseler al ve onları giy
sürekli aynı şeyi giyiyor gibi görünmezsin

Ben genelde zara, tommy, lacoste, mango, bershka çok nadir hm den alıyorum. Hm in uygun fiyatlı ürünleri çok kalitesiz duruyor. Ben genelde high end markaları indirimde yakalayarak bir tarz oluşturdum:) saat kullan mesela. Kaliteli güzel bir iki saatin olsun. Düz basic kot tişört giysen bile saat çok hoş duruyor. Mesela ben tommy markasını inanılmaz beğeniyorum bence aşırı pahalı. Ama outlet mağzalarında normal fiyatlara bulabiliyorum. Şöylede yapıyorum. Mesela tayt 20-25 tl lik sıradan bir şey. Kazak ya da sweatshirt 20-25 liralık yine ama çizmelerim 500 tl( indirimden 200 e filan alıyorum) kimse taytla kazağa bakmıyor o an :)) kült parçalarını güzel kaliteli al
Siz işi çözmüşsünüz

Onerebileceginiz markalar neler ?
Adl, Zara, Bershka, Stradivarus, Mango gibi mağazalar baya indirime giriyor. Aralık sonu Ocak başı gibi ciddi indirim olur. H&M’i seven çok seviyor, ben pek bir şey bulamıyorum orada. Yaşınız biraz büyük olsaydı İpekyol derdim. Twist de sizin yaşınıza uygun olmakta beraber iddialı parçaları var, şimdilik daha kolay kombilenebilir markalara yönelmekte fayda var.
Kilit birkaç parça belirleyin. Öncelikle nasıl bir pantolon size olur, onu bulun. Rahat, hem spor hem şık ayakkabılar tercih edin, Hotiç marka olabilir. Üst bulmak daha kolay.
Saçınız için kolay topuz veya at kuyruğu modelleri bulun eğer açıkken şekil veremiyorsanız.
Kozmetik mağazasındaymışsınız, kozmetik ürünlerini iyi bilirsiniz. En uygun ve kaliteli olanlar Gratis’te. İndirim zamanları malum orada.

Güzel kizsin kendine baksan on numara olursun . Giyip tarzini degistirsen mesela dedi .
Bi erkek den bunu duymak beni üzdü acikcasi . Kozmetik magazasinda çalışıyorum. Herkes makyaj li geliyo ben makyaj yapmıyorum sacimi yapmiyorum .
Kilon çok değil azm bir sağlıklı beslenme ile halledebilirsin evde pilates yap hergün 15 dk bu sırada kombin sayfalarını incele hepsi halolur sağlık olsun yeterki

Bence biraz kilo verip guzel bi magazaya gir ve sana kombin yapmalarini iste ve onlari al

Trendyol da çok zarif bluzlar, triko kazaklar bulabilirsin. Kombin olarak sitede görebiliryorsun da mankenin üzerinde parçaları. Fiyatları da magazalara göre daha uygun bakmanı öneririm. Saçın her zaman özenli olsun en önemli aksesuar kadında saçtır. Ve hafif de olsa makyaj yapmayı ihmal etme.☺

Bershka h&m ve benzeri genç dinamik mağazalarda tarz şeyler oluyor satış danışmanından da kombinelerle ilgili yardım alin tamamdır:)

3onden-dugmeli-kisa-etek-yazlik-sokak-kombini.webp
2016-ilkbahar-sokak-kombinleri-25.webp
indir.webp
bir iki resim atıyorum hangisini beğenirsen onları uygulayabilirsin

Adl, Zara, Bershka, Stradivarus, Mango gibi mağazalar baya indirime giriyor. Aralık sonu Ocak başı gibi ciddi indirim olur. H&M’i seven çok seviyor, ben pek bir şey bulamıyorum orada. Yaşınız biraz büyük olsaydı İpekyol derdim. Twist de sizin yaşınıza uygun olmakta beraber iddialı parçaları var, şimdilik daha kolay kombilenebilir markalara yönelmekte fayda var.
Kilit birkaç parça belirleyin. Öncelikle nasıl bir pantolon size olur, onu bulun. Rahat, hem spor hem şık ayakkabılar tercih edin, Hotiç marka olabilir. Üst bulmak daha kolay.
Saçınız için kolay topuz veya at kuyruğu modelleri bulun eğer açıkken şekil veremiyorsanız.
Kozmetik mağazasındaymışsınız, kozmetik ürünlerini iyi bilirsiniz. En uygun ve kaliteli olanlar Gratis’te. İndirim zamanları malum orada.
Cok tesekkur ederim ilginiz için

resimleri eklerken karışıklık oluyor
bunlarda benim doksanlardan beri beğendiğim oduncu gömlekleri tarzı
hoş şu anda o eski mükemmel kumaşlar yok

Eklentiler

• kareli-gomlek-kombinleri-4.webp
    kareli-gomlek-kombinleri-4.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 186
Bence iş markada değil nerden alırsan al sana yakışmayan bir renkse olmaz zaten.

Kılon varsa tayt giyme dar paça siyah ince kot lardan kullan. Dolgu topuk ayakkabılar kullanabilirsin İspanyol paça pantolonlar seni bu şekilde daha uzun gösterir.
Aslında bu tarz olayı ya sevmediğin şeyleri kendine yakistirmazsan yine devam edemezsin.

Tayt kullanacaksan kesinlikle çizme yada ara boy bot kullan üstüne gömlek tarzı uzun tunik onun üstüne yelek giyebilirsin. Makyaj da bence çok fazla bsy yapmana gerek yok. Fondöten göz kalemi ve ruj işini cozer ama mesela kendine giden renkler.

Yeşil haki tonlarında gömlek bluz kazak giyersem şeftali tonlarında ruj tercih ediyorum.

Pembe mavi tonlarında pembe ruj

Siyah düz t-shirt üstüne kırmızı ruj yakışır.

Ben sarışın olduğum için kendime kırmızı ruj hiç yakistirmam ve kullanmam mesela.

Kıyafet kombinleme de sorun varsa az kıyafet ama pahalı kaliteli ürün tavsiye ederim.

Bence insan tarz oluşturana kadar birçok şeyi denemeli ben öyle yaptım her türden kıyafet giydim ve hangisinin içinde daha iyi hissettiğime baktım.Ben mesela tarz olarak klasik giyiyorum 24 yaşındayım ama aşırı ağır olmaması içinde kıyafetlerime canlılık vermesi için renkli oje bileklik saat halhal kolye vs tarzı aksesuarlar kullanıyorum zaten tarzınızı oluşturduktan sonra az çok hangi markaların size uygun olduğunu anlarsınız.Örnek vereyim klasik elbise ve pantolon denince ben hemen ipekyol u tercih ediyorum daha basic tarzı ceketse ADL veya mango eğer canım kot isterse Ltb gibi sizde tarzınızı oluşturun marka sonra ekonomik durumunuza göre kendiliğinden gelir

Bi ara lc den yapiyordum . Orayı bıraktım kotona geçtim. Ara sıra da h&m .

H&m ve lcv yı silin bence.
Kotonda hoş şeyler çıkabiliyor nadir de olsa..
bershka, forever new,stravarius,bunlara göz atın güzel şeyler var..
kilo konusunda da vermeye uğraş.çünkü boya göre kilon fazla.
Ve makyaj da yap :)

Ya benim bi tane gomlegim var inanirmsin hayat kurtarici .. erkeksi bol bi gomlek kareli yani heryerde bulabilirsin. Genelde danscilae bele baglar ya oyle bisey . Nese ben onu aldim anam altima bi dantelli atlet kot giyniyorum ustunede bunu pek hos duruyo yada mesela yine tsort etek giyindim bu gomlek harika cool bi hava katti.. yada mini bi elbise ustune oyle bi kac parca bisey alip ustune kombin yapin..
hem kilonuzdan sikayetciyseniz gercekten fazlaiklari gostermiyo Siyah bi atlet kaliteli bi jean ustunede salas bi gomlek bi kac suslu kolye hos abartisiz topuklu bot bence sizi oldukca havali gosterir..
saclarinizi brazilya fonu yaptirin. Kakul yakisiyosa kestirin hava katsin. Cildiniz icin bakimlari kuaforde aylik yaptirin. Ben aslaa cok makyaj sevmem ama goz kalemi rimel parlatici hafif allik bence iss gorur.. ve kupeye bayilirim cesit cesit kupe alin:)) bende sizinle ayni yasta sayilirim. 23 um cildim temizdir o yuzden fondeten surmem hic sende aman uzak dur onlardan. Allik yeterde artar:))

Back
X