- 25 Ocak 2017
- 494
- 119
- 23
- 28
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
Onerebileceginiz markalar neler ?İndirimler başlıyor. İyi markalardan güzel parçalar bulabilirsiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onerebileceginiz markalar neler ?İndirimler başlıyor. İyi markalardan güzel parçalar bulabilirsiniz
instagram sayfaları var sitille ilgili22 yaşındayım ve giyinmeyi bilmiyorum .
Yasitlarima bakiyorum cok guzel giyniyorlar .
Ben calisiyorum param var ama ne alsam olmuyor sanki .
Sürekli ayni şeyleri giyiyorum .
Boyum 163 kilom 65 kilomda var tabi .
Çalıştığım yerdeki iş arkadaşım ( erkek ).
Güzel kizsin kendine baksan on numara olursun . Giyip tarzini degistirsen mesela dedi .
Bi erkek den bunu duymak beni üzdü acikcasi . Kozmetik magazasinda çalışıyorum. Herkes makyaj li geliyo ben makyaj yapmıyorum sacimi yapmiyorum .
Kendimi cirkin hissediyorum .
Kilomu çok takiyorum sizce napmayaliyim. Iradem yok hic
Ben genelde zara, tommy, lacoste, mango, bershka çok nadir hm den alıyorum. Hm in uygun fiyatlı ürünleri çok kalitesiz duruyor. Ben genelde high end markaları indirimde yakalayarak bir tarz oluşturdum:) saat kullan mesela. Kaliteli güzel bir iki saatin olsun. Düz basic kot tişört giysen bile saat çok hoş duruyor. Mesela ben tommy markasını inanılmaz beğeniyorum bence aşırı pahalı. Ama outlet mağzalarında normal fiyatlara bulabiliyorum. Şöylede yapıyorum. Mesela tayt 20-25 tl lik sıradan bir şey. Kazak ya da sweatshirt 20-25 liralık yine ama çizmelerim 500 tl( indirimden 200 e filan alıyorum) kimse taytla kazağa bakmıyor o an :)) kült parçalarını güzel kaliteli alTeşekkürler. Yılbaşı geliyor takibe alim onları indirim olur :)
Siz işi çözmüşsünüzBen genelde zara, tommy, lacoste, mango, bershka çok nadir hm den alıyorum. Hm in uygun fiyatlı ürünleri çok kalitesiz duruyor. Ben genelde high end markaları indirimde yakalayarak bir tarz oluşturdum:) saat kullan mesela. Kaliteli güzel bir iki saatin olsun. Düz basic kot tişört giysen bile saat çok hoş duruyor. Mesela ben tommy markasını inanılmaz beğeniyorum bence aşırı pahalı. Ama outlet mağzalarında normal fiyatlara bulabiliyorum. Şöylede yapıyorum. Mesela tayt 20-25 tl lik sıradan bir şey. Kazak ya da sweatshirt 20-25 liralık yine ama çizmelerim 500 tl( indirimden 200 e filan alıyorum) kimse taytla kazağa bakmıyor o an :)) kült parçalarını güzel kaliteli al
Adl, Zara, Bershka, Stradivarus, Mango gibi mağazalar baya indirime giriyor. Aralık sonu Ocak başı gibi ciddi indirim olur. H&M’i seven çok seviyor, ben pek bir şey bulamıyorum orada. Yaşınız biraz büyük olsaydı İpekyol derdim. Twist de sizin yaşınıza uygun olmakta beraber iddialı parçaları var, şimdilik daha kolay kombilenebilir markalara yönelmekte fayda var.Onerebileceginiz markalar neler ?
Kilon çok değil azm bir sağlıklı beslenme ile halledebilirsin evde pilates yap hergün 15 dk bu sırada kombin sayfalarını incele hepsi halolur sağlık olsun yeterki22 yaşındayım ve giyinmeyi bilmiyorum .
Güzel kizsin kendine baksan on numara olursun . Giyip tarzini degistirsen mesela dedi .
Bi erkek den bunu duymak beni üzdü acikcasi . Kozmetik magazasinda çalışıyorum. Herkes makyaj li geliyo ben makyaj yapmıyorum sacimi yapmiyorum .
Bence biraz kilo verip guzel bi magazaya gir ve sana kombin yapmalarini iste ve onlari al22 yaşındayım ve giyinmeyi bilmiyorum .
Bershka h&m ve benzeri genç dinamik mağazalarda tarz şeyler oluyor satış danışmanından da kombinelerle ilgili yardım alin tamamdır:)22 yaşındayım ve giyinmeyi bilmiyorum .
Cok tesekkur ederim ilginiz içinAdl, Zara, Bershka, Stradivarus, Mango gibi mağazalar baya indirime giriyor. Aralık sonu Ocak başı gibi ciddi indirim olur. H&M’i seven çok seviyor, ben pek bir şey bulamıyorum orada. Yaşınız biraz büyük olsaydı İpekyol derdim. Twist de sizin yaşınıza uygun olmakta beraber iddialı parçaları var, şimdilik daha kolay kombilenebilir markalara yönelmekte fayda var.
Kilit birkaç parça belirleyin. Öncelikle nasıl bir pantolon size olur, onu bulun. Rahat, hem spor hem şık ayakkabılar tercih edin, Hotiç marka olabilir. Üst bulmak daha kolay.
Saçınız için kolay topuz veya at kuyruğu modelleri bulun eğer açıkken şekil veremiyorsanız.
Kozmetik mağazasındaymışsınız, kozmetik ürünlerini iyi bilirsiniz. En uygun ve kaliteli olanlar Gratis’te. İndirim zamanları malum orada.
Yaaa teşekkür ederimEki Görüntüle 2080686 Eki Görüntüle 2080688 Eki Görüntüle 2080689 Eki Görüntüle 2080690 bir iki resim atıyorum hangisini beğenirsen onları uygulayabilirsin
Eki Görüntüle 2080686 Eki Görüntüle 2080688 Eki Görüntüle 2080689 Eki Görüntüle 2080690
Bi ara lc den yapiyordum . Orayı bıraktım kotona geçtim. Ara sıra da h&m .