- 1 Kasım 2017
- 172
- 191
- 18
- Konu Sahibi mutsuzkiizz20
Bide trendyolda acayip cesit var ordan muhakkak bak derim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkur ederimBiraz da fiziksel görüntünüzle ilgili..Sadece kombin bulmak veya uydurmak da yetmiyor..Kendinizi fiziksel olarak iyice tanıyın, ona göre seçim yapılabilir..Ben zayıf olduğum için salaş şeyler bana yakışmaz veya tayt ve dar paça kotu da kendime yakıştırmıyorum..Bir arkadaş demiş ispanyol paça kotlar veya pantolonlar sanki daha şık gösteriyor..Ha bu arada kilo ile ilgili şunu diyeyim: bence çok zayıf olmak da iyi birşey değil, bazı zayıflara bazı kıyafetler hiç yakışmıyor ben gibi..Kilonuz orantılı ise gayet güzel görünürsünüz. Ben kilolu olduğunuzu düşünmüyorum bu sebeple..
22 yaşındayım ve giyinmeyi bilmiyorum .
Yasitlarima bakiyorum cok guzel giyniyorlar .
Ben calisiyorum param var ama ne alsam olmuyor sanki .
Sürekli ayni şeyleri giyiyorum .
Boyum 163 kilom 65 kilomda var tabi .
Çalıştığım yerdeki iş arkadaşım ( erkek ).
Güzel kizsin kendine baksan on numara olursun . Giyip tarzini degistirsen mesela dedi .
Bi erkek den bunu duymak beni üzdü acikcasi . Kozmetik magazasinda çalışıyorum. Herkes makyaj li geliyo ben makyaj yapmıyorum sacimi yapmiyorum .
Kendimi cirkin hissediyorum .
Kilomu çok takiyorum sizce napmayaliyim. Iradem yok hic
Kilon çok abartı değil ki.22 yaşındayım ve giyinmeyi bilmiyorum .
Güzel kizsin kendine baksan on numara olursun . Giyip tarzini degistirsen mesela dedi .
Bi erkek den bunu duymak beni üzdü acikcasi . Kozmetik magazasinda çalışıyorum. Herkes makyaj li geliyo ben makyaj yapmıyorum sacimi yapmiyorum .
Sen kendini güzel gör önce özgüven kadar bayana yakışan güzellik yok tur vücudunu tanı kilo fazlandan kurtulmaya çalış saglıklı beslenerek spor yaparak yaşın çok genç metobılizman hızlı olur sadece dikkat et mesala mümkünse dar paça dar kesim pantalon giyme bu maalesef daha kısa ve basık gösteriyor diz altı çan etek üstüne boynun kısa değilse yarım boğazlı yada tam boğazlı kazak ya saçlarını topla güzel bir küpe yada kolye tak saç bakımına önem ver makyaj çok yapma kontür allık maskara bile yeter uzun inçe kazak lar var bunkarıda tercih edebilirsin kot pantolon üstüne şimdilik bunlar geldi aklıma22 yaşındayım ve giyinmeyi bilmiyorum .