Giymeyi bilmiyorum

Önemli olan mağaza yada marka değil kendine yakışanı bulman gerek. Birseyi giyip aynanın karşısına geçtiğinde işte bu diyorsan kendine yakıştığını hissediyorsan bitmiştir. Ayrıca çok makyaja da gerek yok doğal makyaj yani çok az bi makyaj günü kurtarır. Ben evde kendimi kötü hissedince kalkıp düzgün birşeyler giyip bi ruj bi kalem bi rimel sürünce kendime geliyorum modum değişiyor resmen :)

Makyaj yapmıyorsanız da bi ruj sürün, kendinizi daha iyi hissedersiniz. Saçlar bence cok önemli çünkü saçlar karışık olunca ne giyersen giy yakışmıyor gibi geliyor bana. En azından balık sırtı örün derli toplu dursun. Ya da geceden örüp sabah açın köpük sürüp doğal görünüm verebilirsiniz. Kıyafet olarakta spor giyinmek isterseni bi beyaz ayakkabı bi lacivert bilekte biten kot bi bacic tshirt üzerine salaş bi hırka sizi kurtarır ve şık gözükürsünüz. Şık olmak isterseniz simsiyah giyinip topuklu bir botla kombin yapabilirsiniz. Önemli olan size yakışan şeyleri yakışan renklerle kombinlemek. Kendimden örnek verecek olursam dolabımda kullandığım renk sayısı bir elin parmağını geçmez. Çünkü diğerlerini kendime yakıştırmıyorum. Sizde kendinize yakıştırdığınız şeyleri giyin boşver kim ne derse desin

Ben makyajın her kadına yakıştığını düşünmüyorum. Bazıları makyajsız daha güzel görünüyor. Makyaj yapınca ne kadar doğal renkler kullanırsa kullansın eğreti duran kadınlar olabiliyor. Belki sadece fiziksel bazı sıkıntıları (sivilce, siyah nokta gibi) kaybetmek için yapılabilir. Giyim konusuna gelince aslında eskiye göre giyim mağazalarında kalite azaldı..Ne kadar para verirsek verelim saçma sapan kombin ve kıyafetler var. Hele o çok lüks ve pahalı mağazaların bazı kombin ve renk uyumlarını görünce şaşırıyorum. Belki de ben anlamıyorum bu konudan. Ve malesef bazı tarzlar herkese hitap etmese de sadece onlar satılıyor, onları bulabiliyorsunuz. Mesela taytlar ve skinny jeanslar gibi..Belki siz de kendinize uygun kıyafet bu yüzden bulamıyor olabilirsiniz.

163e 65 kilo hiç de çok değil. O kadar takmayın kilonuza. Biraz spor, biraz yediklerinize dikkat etmeniz sağlığınız açısından da iyi olur hem de kilo alma riskiniz kalkar.

Ben H&M i çok seviyorum. Çok güzel tarzlar yakalayabilirsiniz. Elinizi korkak alıştırmayın, alt alırken üstüne ne giyerim demeyin, paranız da varsa alın gitsin. Nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben her gittiğim yerde pazara giderim. İnanır mısınız öyle parçalar buldum ki.

Moda bloglarını takip edin instagramda çok güzel kullanıcılar var mesela. Makyaj olayından ben de nefret ederim. Nişan/Kına /düğün üçlemesi dışında yüzüme fondöten değmemiştir. Ama rujumu sürerim (genelde kırmızı severim) göz kalemimi çekerim. Zaten çok kötü bir cildiniz yoksa ne gerek var fondötene kapatıcıya? Sürün rujunuzu, kaleminizi çıkın.

Çok makyaj yapmana gerek yok zaten yapmacık görünüyor, bi eyeliner limer bi de ruj sür saçlarını da düzleştir , kilo konusunda spora git zaten çalışıyormuşsun eğer zayıflarsan her şey yakışır zaten..çok para harcamana gerek yok pantolonlarını terzide kendine göre düzelttirebilirsin mesela ya da uyumlu giyinirsin

Biraz da fiziksel görüntünüzle ilgili..Sadece kombin bulmak veya uydurmak da yetmiyor..Kendinizi fiziksel olarak iyice tanıyın, ona göre seçim yapılabilir..Ben zayıf olduğum için salaş şeyler bana yakışmaz veya tayt ve dar paça kotu da kendime yakıştırmıyorum..Bir arkadaş demiş ispanyol paça kotlar veya pantolonlar sanki daha şık gösteriyor..Ha bu arada kilo ile ilgili şunu diyeyim: bence çok zayıf olmak da iyi birşey değil, bazı zayıflara bazı kıyafetler hiç yakışmıyor ben gibi..Kilonuz orantılı ise gayet güzel görünürsünüz. Ben kilolu olduğunuzu düşünmüyorum bu sebeple..

Biraz da fiziksel görüntünüzle ilgili..Sadece kombin bulmak veya uydurmak da yetmiyor..Kendinizi fiziksel olarak iyice tanıyın, ona göre seçim yapılabilir..Ben zayıf olduğum için salaş şeyler bana yakışmaz veya tayt ve dar paça kotu da kendime yakıştırmıyorum..Bir arkadaş demiş ispanyol paça kotlar veya pantolonlar sanki daha şık gösteriyor..Ha bu arada kilo ile ilgili şunu diyeyim: bence çok zayıf olmak da iyi birşey değil, bazı zayıflara bazı kıyafetler hiç yakışmıyor ben gibi..Kilonuz orantılı ise gayet güzel görünürsünüz. Ben kilolu olduğunuzu düşünmüyorum bu sebeple..
Tesekkur ederim

22 yaşındayım ve giyinmeyi bilmiyorum .
Yasitlarima bakiyorum cok guzel giyniyorlar .
Ben calisiyorum param var ama ne alsam olmuyor sanki .
Sürekli ayni şeyleri giyiyorum .
Boyum 163 kilom 65 kilomda var tabi .
Çalıştığım yerdeki iş arkadaşım ( erkek ).
Güzel kizsin kendine baksan on numara olursun . Giyip tarzini degistirsen mesela dedi .
Bi erkek den bunu duymak beni üzdü acikcasi . Kozmetik magazasinda çalışıyorum. Herkes makyaj li geliyo ben makyaj yapmıyorum sacimi yapmiyorum .
Kendimi cirkin hissediyorum .
Kilomu çok takiyorum sizce napmayaliyim. Iradem yok hic

Boyun iyi
5 kilo versen bile çok iyi olursun bence
Azıcık tutucan kendini
Ben ideal kilomdayım insanlar sen zaten zayıfsın filan diyolar
Yemiyorum anacım yemiyorum çünkü
Herkes abur cubur yerken ben 2 -3 fındık yiyorum
Tatlı yemiyorum, akşam yemeğinden sonra bişey yemiyorum

Biraz tut sen de kendini
Daha 22 yaşındasın
Kendinden memnun değilsen bişeyleri değiştirebilirsin

Kıyafetleri de git kombin olarak al
Tchibo nun internet sitesinde hazır kombinler satılıyor mesela

Kozmetik işi yapıyorsan hafif bi makyaj da yap lütfen

Ben kuaföre gidince önce kuaförün kendi saçına bakarım :) kendine hayrı olmayanın bana hiç olmaz diye düşünürüm

Ama boya küpüne düşmüş gibi de sürme
Flormar gibi mağazalarda çalışan kızların bazıları öyle bir makyaj yapıyor sanki dükkandaki tüm ürünleri suratına sürmüş gibi.

H&m iyidir
Bershka iyidir
Stradivarius ve oxxo iyidir senin yaş grubun için

Sac makyaj cok onemli. Ister spor giyinin ister klasik....
Saçınızı günlük kullanabileceginiz, her sabah ugrasmayacaginiz bir kesim ve gerekirse boya yaptirin.
Makyaj da illa konturun farin takma kirpigin olsun demek degil ki, kalem rimel ruj yada fondoten üçlüsü bile kurtarir.
Kıyafete girmiyorum valla keske bende spor gidebilsem.

Güzel kizsin kendine baksan on numara olursun . Giyip tarzini degistirsen mesela dedi .
Bi erkek den bunu duymak beni üzdü acikcasi . Kozmetik magazasinda çalışıyorum. Herkes makyaj li geliyo ben makyaj yapmıyorum sacimi yapmiyorum .
Kilon çok abartı değil ki.

Sen kendini güzel gör önce özgüven kadar bayana yakışan güzellik yok tur vücudunu tanı kilo fazlandan kurtulmaya çalış saglıklı beslenerek spor yaparak yaşın çok genç metobılizman hızlı olur sadece dikkat et mesala mümkünse dar paça dar kesim pantalon giyme bu maalesef daha kısa ve basık gösteriyor diz altı çan etek üstüne boynun kısa değilse yarım boğazlı yada tam boğazlı kazak ya saçlarını topla güzel bir küpe yada kolye tak saç bakımına önem ver makyaj çok yapma kontür allık maskara bile yeter uzun inçe kazak lar var bunkarıda tercih edebilirsin kot pantolon üstüne şimdilik bunlar geldi aklıma

Back
X