- Konu Sahibi gizemilhan
Merhaba ben Gizem . Aranıza yeni katılıyor sayılırım :)
19 yaşındayım. Boyum 170 ve kilomda 101.
Kendimi bildim bileli kilolu biriyim. Bir cok kere doktora gidip diyete girdim. Ama kesin bir sonuc alamadım. 3 sene önce insülin hormonu bozukluğum olduğunu öğrendim ve ilaçla tedaviye başladım. 2 ay önce hormon değerlerim normale indi ve artık kilolarımı verememem icin bir sorunumda kalmadı :)
En son yazın bir diyete girip 108 kilodan 92 ye düşmüştüm . Spor olarak sadece yüzmeyi uygulamıştım. Yürüyüş yapamıyorum Sol ayak bileğimde sorun var
ama sonra Okullar açıldığında diyetim alt üst oldu . 2 gün okul ve 3 gün staj derken beslenme düzeni kalmadı. Ayağımdan dolayı yürüyüşde yapamadığım icin 101 kiloya kadar çıktım . Kilo aldığımın farkindaydim ve dün tartıda 101 i görünce tekrar başlamalıyım dedim. Ve bugün yazın uyguladığım diyete tekrar başladım . Yalnız havalardan dolayı yuzemeyecegim icin ve ayağımdan dolayı yürüyüş yapamayacağımdan dolayı evde mekik , plates gibi egzersizler yapmayı düşünüyorum. artık kilolarımdan kurtulmak istiyorum. Hem sağlığımı etkiliyor hemde cok kötü duruyorum
kendimle barışık biri gibiyim cevreme karsı ama aslında kilolarım hayatımın bir cok yönünde bana engel oluyor. Hergün Günlük olarak neler yediğimi ve hangi sporları yaptığımı yazacağım. Sizden motive ve destek bekliyorum. Umarım bu kilo verme sürecinde yanımda olursunuz :)
19 yaşındayım. Boyum 170 ve kilomda 101.
Kendimi bildim bileli kilolu biriyim. Bir cok kere doktora gidip diyete girdim. Ama kesin bir sonuc alamadım. 3 sene önce insülin hormonu bozukluğum olduğunu öğrendim ve ilaçla tedaviye başladım. 2 ay önce hormon değerlerim normale indi ve artık kilolarımı verememem icin bir sorunumda kalmadı :)
En son yazın bir diyete girip 108 kilodan 92 ye düşmüştüm . Spor olarak sadece yüzmeyi uygulamıştım. Yürüyüş yapamıyorum Sol ayak bileğimde sorun var

Son düzenleyen: Moderatör: