- 5 Temmuz 2010
- 3.275
- 1.064
- 698
- Konu Sahibi asminreina
-
merhaba arkadaslar..sonunda bende burun amelıytımı oldum ve cevremdekılere gore gereklı olmayan ama bana gore kemerlı olan burnumdn kurtuldum.
bekledıgım kadar zor bı operasyon degılmış. sadece tamponlardan dolayı agızdn nefes aldıgım ıcın agzım kuruyo sureklı.onun dısında uyanırken mıde bulantısı yasadım ve erken gectı.
doktorum ızmırde cenk tokat..kendısıne daha once meme buyutme olmustum ve gayet guzel bır sonuc aldım ve aradan ıkı sene gectı bu seferde burun ıcın yattım amelıyat masasına..alçı cıktıgı zaman ılerleyen gunlerde resımde eklıyecegım oncesı ve sonrası olarak fıkır edınebılırsınız..
Gelmiş geçmiş olsun canım beniiiimYeni burnunu güle güle kullaaan. Cenk Beydeydim ben de bugün. Denk gelemedik üzüldüm
geçmiş olsun canım.
cok tesekkur ederım canım..atlattım artık en zorlayan kısmı tampondu ve cıktı oda.cıkarkende hıc bı acısı olmadı gıdıklanır gııb hıs sadece :)
ben sunızıt amelıyatı olmustum aydında baska bı cerraha ama o zaman anlıma kadar tampon ve sadece damardan acıldıgı halde mafetmıstı benı agrısı..bunda o kadar kemıklede oynandı onunn %10 unu cekmedım..
olmak ısteyeyn arkadaslarda doktoruna ıyı karar verdıkten sonra hıc korkkmasınlar..meme buyutme ve sunızıt amelıyatından coook cokk kolay bı amelıyat.
iyi bari sevindim. az kaldı salı gününe. bak göğüs ameliyatının üstünden sene geçti, bir gün mü geçmeyecek. sonuçta ifadenle alakalı bir durum da söz konusu. muhtemelen göğüs ameliyatından daha fazla merak ediyorsundur. tekrar geçmiş olsun. acil şifalar canım.
keşke göğüs ameliyatı daha kolay deseydin
veee bugun alçıda çıktı yüzümden ,, tam ıstedıgım gıbı..şiş ve morluklar var ama sekıl cok başarılı..
gözün aydın olsun.ve geçmiş olsun. sıradaki ameliyat? ya da estetik müdahele? devamı hep gelir diyorlar ya. :26:
geçmiş olsun canım:) cenk bey önceden tasarım yapıomu?
veee bugun alçıda çıktı yüzümden ,, tam ıstedıgım gıbı..şiş ve morluklar var ama sekıl cok başarılı..
canım valla sırada bısey yok sımdılık.. benım az bı gobegım var amelıyata gırerken anestezı uzmanı sımdıde lıpomu yapcaz dedı :))
öncekı amelıyatımdada o vardı hatırladı benı..ama göbeği lipo değilde mekıkle halletmek nıyetındeyım.3 kılo bı fazlalıgım var onuda verdıgım zaman tam olacak her sey.
Güle güle kullan GizoşuuumNazar değmesinnn herşey gönlünce oldu..süper
3 kilo için değer mi? sporla halledilemeyen yağlarda gitmeli doktora bence. yani doğumlarını bitir baktın ki kilolar duruyor yerinde, erimiyor da bölgesel fazlalıkların, işte o zaman doktorunun kapını çalarsın. bence...
merhaba arkadaslar..sonunda bende burun amelıytımı oldum ve cevremdekılere gore gereklı olmayan ama bana gore kemerlı olan burnumdn kurtuldum.
bekledıgım kadar zor bı operasyon degılmış. sadece tamponlardan dolayı agızdn nefes aldıgım ıcın agzım kuruyo sureklı.onun dısında uyanırken mıde bulantısı yasadım ve erken gectı.
doktorum ızmırde cenk tokat..kendısıne daha once meme buyutme olmustum ve gayet guzel bır sonuc aldım ve aradan ıkı sene gectı bu seferde burun ıcın yattım amelıyat masasına..alçı cıktıgı zaman ılerleyen gunlerde resımde eklıyecegım oncesı ve sonrası olarak fıkır edınebılırsınız..
oo canım ben daha yeni gördüm topiğini hayırlı olsun tatlım yeni burnuşun gögüsten sonra burunda oldun maşallah cok sevindim seninn adına cok öpüyorum bebişim
Fıstık konun,burnun hayırlı olsun...Herşey gönlünce,diledigince gelişsin inşallah Fotolarını büyük bir merakla bekliyoruz. Öpüyorum çookkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?