gizeml Burun Estetiği Ameliyatı

asminreina

dersim62
Pro Üye
5 Temmuz 2010
3.275
1.064
698
merhaba arkadaslar..sonunda bende burun amelıytımı oldum ve cevremdekılere gore gereklı olmayan ama bana gore kemerlı olan burnumdn kurtuldum.
bekledıgım kadar zor bı operasyon degılmış. sadece tamponlardan dolayı agızdn nefes aldıgım ıcın agzım kuruyo sureklı.onun dısında uyanırken mıde bulantısı yasadım ve erken gectı.
doktorum ızmırde cenk tokat..kendısıne daha once meme buyutme olmustum ve gayet guzel bır sonuc aldım ve aradan ıkı sene gectı bu seferde burun ıcın yattım amelıyat masasına..alçı cıktıgı zaman ılerleyen gunlerde resımde eklıyecegım oncesı ve sonrası olarak fıkır edınebılırsınız..

Gelmiş geçmiş olsun canım beniiiim Yeni burnunu güle güle kullaaan. Cenk Beydeydim ben de bugün. Denk gelemedik üzüldüm

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım.

Gelmiş geçmiş olsun canım beniiiim Yeni burnunu güle güle kullaaan. Cenk Beydeydim ben de bugün. Denk gelemedik üzüldüm

evet canım yaa duun ben sordum cenk beye felucas ve kugatsu gelıyomu dıye..en son onlar amelıyat olmustu merak ettım dedım..felucas ıkı saat sonra gelecek dedı.sasırdım bende neşe tanıstıgımızı bılseydı ona gore ayarlayabılırdı ama bı dahakı sefere ayarlarız..ben salı gunude ızmırdeyım..nılsu var forumda onla gorusecem..aslında senın ve kugatsunun da ısı yoksa hep beraber kordonda bı kahve ıcebılırız..
benım burundada gogustede hersey yolunda..burundan cok korkuyodum ama hıcte korktugum gıbı olmadı..sadece bogazım cok kurudu agızdan nefes alırkken..tamponlarıda dun cıkardı rahatladım..oyle ıste canım salı ısın olmazsa ayarlayalım..

geçmiş olsun canım.

cok tesekkur ederım canım..atlattım artık en zorlayan kısmı tampondu ve cıktı oda.cıkarkende hıc bı acısı olmadı gıdıklanır gııb hıs sadece :)
ben sunızıt amelıyatı olmustum aydında baska bı cerraha ama o zaman anlıma kadar tampon ve sadece damardan acıldıgı halde mafetmıstı benı agrısı..bunda o kadar kemıklede oynandı onunn %10 unu cekmedım..
olmak ısteyeyn arkadaslarda doktoruna ıyı karar verdıkten sonra hıc korkkmasınlar..meme buyutme ve sunızıt amelıyatından coook cokk kolay bı amelıyat.

iyi bari sevindim. az kaldı salı gününe. bak göğüs ameliyatının üstünden sene geçti, bir gün mü geçmeyecek. sonuçta ifadenle alakalı bir durum da söz konusu. muhtemelen göğüs ameliyatından daha fazla merak ediyorsundur. tekrar geçmiş olsun. acil şifalar canım.
keşke göğüs ameliyatı daha kolay deseydin

canım aslında ben gogustede o kadar zorlanmadım yanı herkesın yasadıgı ılk 4 gun yatıp kalkmayı saymazsak oda zor bıı amelıyat deggıll.
evet valla gogusten daha cok merak edıyorum..yarın buyuk gun..kemerı aldı, kavıs verdi,burun ucunu kaldırdı,kaslarımın arasındakı kemıgı torpulettım onu ben ıstemıstım bıras genıs duruyodu..doktor dedı goze batmıyo gızem dıye ama ben dedım olmusken onuda yanlardan törpüle..bıde amelıyatta farketmıs benım burun delıklerımın altındakı kemık bıras kalınmıs ve nefes almanı zorlastırıyodur o senın dedı amelıyat sonrası ve onuda almıs yanı komple yenı bır burun yaptı bana o yusden cok sabırsızlanıyorum..yarın buyuk gun gercekten..

Son düzenleme:
veee bugun alçıda çıktı yüzümden ,, tam ıstedıgım gıbı..şiş ve morluklar var ama sekıl cok başarılı..

gözün aydın olsun. ve geçmiş olsun. sıradaki ameliyat? ya da estetik müdahele? devamı hep gelir diyorlar ya. :26:

canım valla sırada bısey yok sımdılık.. benım az bı gobegım var amelıyata gırerken anestezı uzmanı sımdıde lıpomu yapcaz dedı :))
öncekı amelıyatımdada o vardı hatırladı benı..ama göbeği lipo değilde mekıkle halletmek nıyetındeyım.3 kılo bı fazlalıgım var onuda verdıgım zaman tam olacak her sey.

geçmiş olsun canım:) cenk bey önceden tasarım yapıomu?

tesekkur ederım canım. evet tasarım yapıyo ve tasarımdakıyle aynnı oldu,hatta daaha fazlası..mesela benım burun delıklerımın gırısındekı alt kemık kalınmıs ve nefes almamı kısmende olsa engellıyomus amelıyatta o kemıkleredee ıslem uygulamıs..onun dısında benım ıkı kasın bırlestıgı yerdekı kemıkte bıras yana dogru genıstı ve benı bıras rahatsız ettıgını soyledım onuda törpülemiş bıras..sunısler var o bolgede dedı ve cok bı ıslem yapmam , sadece bıras törpülerım demıstı ama onuda kesın soylemedı amelıyatta bakacam duruma gore dedı..sünislerde oldugu ıcın o bolgede bı yerı yapalım derken dıger yere zarar vermeyelım demıstı ama amelıytta uygun gormu ve yapmıs..
sendemı burun estetıgı dusunuyosun?

3 kilo için değer mi? sporla halledilemeyen yağlarda gitmeli doktora bence. yani doğumlarını bitir baktın ki kilolar duruyor yerinde, erimiyor da bölgesel fazlalıkların, işte o zaman doktorunun kapını çalarsın. bence...

Güle güle kullan Gizoşuuum Nazar değmesinnn herşey gönlünce oldu..süper

tesekkur ederım canım.evet her sey ıstedıgım gıbı gıttı...ben pozıtıf dusunceye cok ınanırım felucas ve hep pozıtıf dusundum ıkı amelıyatımdada cenk beyde dedı zaten cok pozıtıfsın ve o yusden ıstedıgımız sonucu cok rahat alıyoruz..ben hıc karısmadım mesela işine cerrahın sadece beklentımı anlattım ve oda elverdıgı olcude yaptı.. o yusden pozıtıf dusunmekte onemlı..

evet ya evlenıp bıde cocuktan sonra vucut cok deforme oluyo o zaman yapılması daha mantıklı..cenk beyde dedı zaten senın yapılcak bı yerın yok sadece burnunu cok takıntı yapıyosun onu yaparım sana onun dısında bı mudahale gerekmıyo dedı..bı ara dudaklarımın ustu ınce ona ıslem yapsın ıstedım yapmam sana yakısmaz dıslerını kapatır demıstı.o yusden onun zevkıne guvenıyorum ve uygun gormuyo baska ıslem bende yaptırmayı dusunmuyorum..ıkı sey vardı cok ttakıntı yaptıgım ıkısıde halloldu sımdı..allah tum amelıyat olmk ısteyen arkadaslara bu duyguyu yasamayı nasıp etsın

Ben normalde hep çok telaşlı bir insanımdır. Hep kötü şeyler gelir aklıma hep de terslikler beni bulur. Ama hayatımda ilk kez ben de bu ameliyatımda hep kendimi pozitif düşünmeye yönlendirmiştim. Ve çok işe yaradı gerçekten. Sular seller gibi bir ameliyat geçirdim. O yüzden dediğine çok katılıyorum. Pozitif düşün pozitif olsunn ..:129:

Son düzenleme:

oo canım ben daha yeni gördüm topiğini hayırlı olsun tatlım yeni burnuşun gögüsten sonra burunda oldun maşallah cok sevindim seninn adına cok öpüyorum bebişim

oo canım ben daha yeni gördüm topiğini hayırlı olsun tatlım yeni burnuşun gögüsten sonra burunda oldun maşallah cok sevindim seninn adına cok öpüyorum bebişim

ank cım tesekkur ederıım güzelim...valla evet bır anda karar verdım ve oldum.cok anı oldu yanı babam gaza getırdı yoksa ben bıras daha sonra dusunuyodum.
bende coook optum tatlım

Fıstık konun,burnun hayırlı olsun... Herşey gönlünce,diledigince gelişsin inşallah Fotolarını büyük bir merakla bekliyoruz. Öpüyorum çookkk...

Fıstık konun,burnun hayırlı olsun... Herşey gönlünce,diledigince gelişsin inşallah Fotolarını büyük bir merakla bekliyoruz. Öpüyorum çookkk...

tesekkur ederım bıtanem..eklıcem resım cok yakında.bıraz daha şişlerin ınmesını beklıyorum.

veeee burun albumümüde yaptım.. begenılerınıze sunuyorum arkadaslar bakalım yorumlarınız ne olacak..