gizemli olmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi cressida
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gizem benim gobek adimsengözlerimebaksanab:jeyyar:

erkek "kadın ne ister" sorusuna cevap bulana dek, kadınlar erkeler için gizemli olacakır.. bi gün aglar bi cosar bi gün ister bi gün iter.. daha ne olsun...kaydirigubbakcemile2

Arkadaşlar ya hep derler ya insan biraz gizemli olmalı diye. Kadınlar da erkeklerde arıyor bazen bunu, ve erkekler de kadınlarda gizemlilik arıyor. Peki nasıl gizemli olursunuz?? sengözlerimebaksanab

Valla hiç öyle bir çabam yok bana derler puzzle gibi insansın çözemiyoruz seni diye, bu bir gizemse gizemliyim demek :1closedeyes:

bırsey anlatırken cok detaya ınmemek
eskı ılıskılerden asla bahsetmemek
her zaman telefonlara bakmamak
cok cıvık olmamak

bırsey anlatırken cok detaya ınmemek
eskı ılıskılerden asla bahsetmemek
her zaman telefonlara bakmamak
cok cıvık olmamak

bizimki "gizem yapıcam" deyip telefonuna cevap vermezsem bi gizem bulup onla birlikte olur valla. ..kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek:

Doğrudur yapar nede olsa erkek bunlar......................................

gizemli diyince hemen giriyorum konuya.evet canım bana herkes gizemli oldugumu söyler.ben cok fazla konusmam.özel hayatımı kimseye anlatmam.mesela iş yerinden arkadaslarla bile cok samimi değilimdir.sayılı kişilerle muhattap olurum.gecen gün hoslandıgım iş arkadasımla konusuyorduk.sence ben iticimiyim dedim.o da hayır bence çekicisin,bu durum gizemli olmandan kaynaklanıyor dedi.erkekler gercekten gizemli kadınlardan hoslanıyor.ama ben bunun için bir caba harcamıyorum.beceremem zaten.bence sende bosver.seni oldugun gibi sevsinler.

bende bazen sevgilim su saat'de ararim diyorum ama aramiyorumki merak etsin :jeyyar:
aksam oluo ondan sonra ariyorum... :1ninca:
arada bi iyi oluyo degerimi ölcüyorum sırnaşık şey

gizemli diyince hemen giriyorum konuya.evet canım bana herkes gizemli oldugumu söyler.ben cok fazla konusmam.özel hayatımı kimseye anlatmam.mesela iş yerinden arkadaslarla bile cok samimi değilimdir.sayılı kişilerle muhattap olurum.gecen gün hoslandıgım iş arkadasımla konusuyorduk.sence ben iticimiyim dedim.o da hayır bence çekicisin,bu durum gizemli olmandan kaynaklanıyor dedi.erkekler gercekten gizemli kadınlardan hoslanıyor.ama ben bunun için bir caba harcamıyorum.beceremem zaten.bence sende bosver.seni oldugun gibi sevsinler.

eğer yaradılıştan "gizemli bi tip" değilseniz, öyle olmak için yapacağınız çabalar sadece daha itici gelmeye başlar..
tabii bence.. :1closedeyes:

amaaaaaaaaaaaan gızlar başka derdiniz yok diimi...ne demiş tarkan abimiz"BAŞKASI OLMA KENDİNOL" sengözlerimebaksanab
bazı arkadaşlar yzmış yok ben zaten gizemliim, yok doğamda var felan...
ya amaan gizemli yani şimdi kimseye bişiy anlatmamakmı?yada yok kimseyle samimi olmamakmı felan?..bana nedense bööle insanlr hep itici gelmiştir :delphin: sanırım onlar gizemli triplerine giriiler kendilerince ama ben karşı taraf olarak daha çok "asosyal" olduklarını düşünmüşümdür hep...sözüm meclisten dışarı tebi...
ama çevremdeki bu tarz tipler yani bana hep gözümde bööle bi imaj bırakıorlar :delphin:
zaten bi insan hakkatten "gizemli" olsa, bunu ööle ulu orta demez kendini övercesine...yemezzzzzzzzzzzzzlerrrrrrrrrrrrrrrrrr sengözlerimebaksanab

eline sağlık ablacım iyi yazmışsın kaydirigubbakcemile3
ben gizemliyim diyen zati o an kaybeder gizemini sırnaşık şey

amaaaaaaaaaaaan gızlar başka derdiniz yok diimi...ne demiş tarkan abimiz"BAŞKASI OLMA KENDİNOL" sengözlerimebaksanab
bazı arkadaşlar yzmış yok ben zaten gizemliim, yok doğamda var felan...
ya amaan gizemli yani şimdi kimseye bişiy anlatmamakmı?yada yok kimseyle samimi olmamakmı felan?..bana nedense bööle insanlr hep itici gelmiştir :delphin: sanırım onlar gizemli triplerine giriiler kendilerince ama ben karşı taraf olarak daha çok "asosyal" olduklarını düşünmüşümdür hep...sözüm meclisten dışarı tebi...
ama çevremdeki bu tarz tipler yani bana hep gözümde bööle bi imaj bırakıorlar :delphin:
zaten bi insan hakkatten "gizemli" olsa, bunu ööle ulu orta demez kendini övercesine...yemezzzzzzzzzzzzzlerrrrrrrrrrrrrrrrrr sengözlerimebaksanab

ayhh süper yazmışsın sırnaşık şey evet bencede başkası olma kendin ol ya da "Ya olduğun gibi görün; YA DA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL"!!
Hz. Mevlana

gizemli olmak diye bi şey yoktur merak uyandırmak vardır farklı olmak vardır.insanın karakter yapısına baglıdır birazda bu,çok konuşmak değil konuşulur ama akılcı mantıklı bir şekilde söz verildiginde hakkına sahipsen ve de söylemek istiyorsan söyleyebilirsin.ayrıca cesaretli olmak ta erkekleri çeker.ve de zekilik ama bu başka bir boyutu :) herkesle aranda mesafe olcak diye bir şey yoktur ,herkesle nasıl bir muhabbetin vardır asıl mesele .güleryüz her zaman bir bayanı sempatik kılar.

erkeklere gelince kimi erkek neşeli,canlı,sosyal olan,bayanlardan hoşlanır.kimi erkekte ciddi,kendi halinde takılan,agırbaşlı :)...bu kavram cok tartışılır :))
bir erkek zaten seni begeniyorsa ilgileniyorsa muhakki sende bir çekicilik bir şey buldugu için seninle ilgileniyordur.sen sen ol kendin ol bu her zaman + bir puandır.

Ben gizemli değilim olamamda,sevgilimde zaten işveli espirili çıtı pıtı cilveli bıcır bıcır tiplerden hoşlanır,bende tam istedği gibiyim hatta der hayal ederdim böyle bir kız ama sen hayalimden de üstünsün der,gül gibi geçinip gidiyoruz kısaca bayanssulusmile

benide gisemli bulurlar çünkü dışarıdan kişilere soğuk bir yapım varmış istemediğim şeyi söylettiremes,yaptıramaslar kişilerin hayatlarını sorgulamam beni ilgilendirmiyor der geçerim.Karşımdaki erkekle çok fasla ilgilenmem.Hayatımda benim için en değerli olan dostlarımı bile istediğim an,tek bir hatada hayatımdan tamamen çıkarabilirim.

Bana nedense hep gizemli derler...Ama bence ben apaçık biriyim..
İlk tanıştığım insanlarla hemen dost olmam, hemen kaynaşamam, güleryüzlü olurum ama arada görülmeyen bir duvar örerim, insanların özel hayatına dair sorular sormam,bana güvenirler kendileri anlatırlar,dinlerim çok konuşmam.
Ama kankimleysem hiç susmam.
Bir de kendimle güzel vakit geçiririm...Kahvem, sigaram...Kitabım...Bundan dolayı gizemli diyorlar heralde....

Arkadasim iste olay bi gorunmeyen duvarda. Neler yapmak lazim bu duvari ormek icin? Veya yikmak icin? eyvahedigeldismile

Back
X