gizemli olmak

• Konu Sahibi Konu Sahibi cressida
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
C

cressida

Ziyaretçi
Arkadaşlar ya hep derler ya insan biraz gizemli olmalı diye. Kadınlar da erkeklerde arıyor bazen bunu, ve erkekler de kadınlarda gizemlilik arıyor. Peki nasıl gizemli olursunuz?? sengözlerimebaksanab

Yani mesela ara sıra telefonlarına çıkmamak, nereye gittiğinizi söylememek vs bunlarla mı gizemli olursunuzCADIARZU

Ya kimse gizemli değil mii yaaaafisfisfis bi yazın arkadaşlarrımm

Hmmm...Derin bi mevzu bigün sıcak davranıp bigün soğuk davranmak bi ortadan kaybolup yeniden karşısına çıkmak gibi şeyler olsa gerek bende merak ettim şimdi:roflol:

Hmmm...Derin bi mevzu bigün sıcak davranıp bigün soğuk davranmak bi ortadan kaybolup yeniden karşısına çıkmak gibi şeyler olsa gerek bende merak ettim şimdi:roflol:

:roflol: canım ya olabilir tabii :) yazsınlar bakalım görelim yaa aa neden kimse bişi yazmıyor, nasıl gizemli oluyorsunuz kızlar anlatın da bilelim ayol sırnaşık şey

valla ben de hiç bilmiyorum..
gizemli değilim ama olsam iyi olur.
bekleyelim arkadaşlardan öneriler gelsin:)

yaa arkadaşlarım önerileriniz neler, nasıl gizemli olunur yahuuu aaaakafamçokkarıştı

Bana nedense hep gizemli derler...Ama bence ben apaçık biriyim..
İlk tanıştığım insanlarla hemen dost olmam, hemen kaynaşamam, güleryüzlü olurum ama arada görülmeyen bir duvar örerim, insanların özel hayatına dair sorular sormam,bana güvenirler kendileri anlatırlar,dinlerim çok konuşmam.
Ama kankimleysem hiç susmam.
Bir de kendimle güzel vakit geçiririm...Kahvem, sigaram...Kitabım...Bundan dolayı gizemli diyorlar heralde....

İlk tanıştığım insanlarla hemen dost olmam, hemen kaynaşamam, güleryüzlü olurum ama arada görülmeyen bir duvar örerim, insanların özel hayatına dair sorular sormam,bana güvenirler kendileri anlatırlar,dinlerim çok konuşmam.
Bir de kendimle güzel vakit geçiririm...Kahvem, sigaram...Kitabım...Bundan dolayı gizemli diyorlar heralde....

evet evet bunlar olabilirşutarafagitti
ben mesela yeni tanıştığım herkesle samimi olurum,her şeyimi anlatırım,sorular sorarım.
biraz mesafeli durmak sanırım başlangıç için iyi olacak:teytey:

Gizemli nasıl olunur sorusuna ait bir cevap yok bence...
Neşeli veya kafalarına birşey takmayan insanların bunu nasıl yaptığını bilmek, bizimde aynını yapabilmemizi mümkün kılmaz...
Bunlar karakteristik özellikler...
Ben gizemli değilim ama gizemli olayım öyle olunca daha çekici olacağım diye hiç düşünmedim...
Gizemli olmak, neşeşi olmak, soğuk durmak v.s. bunların hepsini boşver aslolan KENDİN OLMAK...
a.s.

Banada gizemli olduğumu söylerler ama insanın bilerek yapabileceği bir şey deildir bence o insanın konuşmalarına hareketlerine bağlı bir şey bence anlatması bile güç şöyle yaparsan gizemli olursun diye bir şey söyleyemicem

Banada gizemli olduğumu söylerler ama insanın bilerek yapabileceği bir şey deildir bence o insanın konuşmalarına hareketlerine bağlı bir şey bence anlatması bile güç şöyle yaparsan gizemli olursun diye bir şey söyleyemicem

arkadaşıma katılıyorum canımcım yerimseniben

bana da gizemlisin derler .cunku yenı girdigim bi ortamda mesafeliyimdir herkesle arkadas olmam .kankilerim dışındaki insanlarla da cok konuşmam kendi hakkımda detay vermem . o yuzden cok dikkat cekerim merak edilirim

kısacası asosyal olmak gerekiyo... sırnaşık şey

kendine ait bir dünyan olmalı bence..yani zaman zaman kendi köşene çekilip kendi tek başına zaman geçirmek ve bundan bile zevk almak..hani kendi dünyasında yaşıyor derler ya onun gibi birşey..toplumda ise insanlara karşı devamlı güler yüzlü yada hafif bir tebessümle yaklaşıcaksın fakat çok konuşmuyacaksın.neyin varsa yoksa hemen dökmüyeceksin ortaya..biraz kendini ağırfan satmasını bileceksin ama kendini yükseklerde görmiyeceksin..fakat bence gizemli olmak için böyle davranmam gerekir deme canım olduğun gibi davran çünkü yapmacık hareketler ve olduğun dışında davranma dışardan bence çok itici duruyor..

Ayni beni tarif etmissin yahu:icecream:
Ama kimse bana gizemlisin demedi bu güne kadar.
Sadece kardesim, bazen anlasilmasi zor bir kizsin derhihoyyyt
Halbuki kendisini anlamak daha zor:1closedeyes:

bence en gizemli davranış kendine güven bunu ne zaman yapsam başarılı oluyorumşakkıdı

bence gizemlilik doğuştan gelen bi özellik sonradan olamassın olmaya çalışırken bu seferde insanlara itici gelirsin çünkü yapmacık olursun yapman gereken sadece biraz agır bir bayan olmak annem hep şey der ağır taşı ne yel alır ne de sel

Back
X