teşekkürler :) önemli olan senin nasıl görünmesini istediğin zaten, daha büyük olmasını istiyorsan daha büyük olsun tabiki ama demek istediğim bunun kaç cc ile mümkün olacağına sen karar veremezsin. Yani kafandaki boyut, görüntü sağlandıktan sonra konan cc'yi düşünüp hayal kırıklığı yaşayacağını düşünüyorum ben bu şekilde düşünürsen. mesela 300 yetecektir belki ama 400 konmalıydı daha büyük olmalıydı diyeceksin gibi. çünkü okuduklarımdan anladığım kadarıyla bu düşünceler içinde tatmin olmak mümkün değil. herkes daha büyük olmasını ister ama vücudunun hangisini kaldıracağı ve hangi boyutun istediğin büyüklükte duracağını doktor bile ameliyat esnasında deneyip bakarak, düşünerek, görerek karar verebiliyor.
Doktorun elindeki örnekleri görme ihtimalin varsa onları gör, ulaşmak istediğin bedeni söyle ve en çok kaç olabilrse deneyin diye ısrar et ona göre hesaplasınlar baksınlar.. Ömer Bey öyle randevuymuş mesai saatimiymiş pek önemsemeden ilgileniyor, tek sorun çok yoğun olması ve kolay ulaşılamaması. ama isteklerine ve düşüncelerine önem veriyor o yüzden rahatlıkla konuşabilirsin, yinede en son kararı onlara bırak en doğru kararı vereceklerdir :)
ben büyük olmasını istemiyorum dememe rağmen ameliyatta 300ü denemiş, sanırım çok çekimser olmasaydım 275 koyardı benim korkak yaklaşımımdan dolayı 255te karar kılmış.. ne istediğini anlatmak çok önemli o yüzden ama şimdi bakıyorumda sporumu yapıyorum, yüzüstü yatabiliyorum, çoğu kıyafeti sütyensiz giyiyorum yani eksiğimi çok çok uygun bi şekilde tamamlamışlar diyorum. bu da çok büyük olmamasından dolayı sanırım, ben silikon olduğunu unuttum bile. :)
ve son olarak o yabancı sitelerin görüntülerine aldanma gerçekten çok çok fark var..