gizli gebelik

Hylprst08

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
5
0
1
Kızlar nişalıyım ve nişanlım askerde dağıtım iznindeyken birlikte olduk ve hamile kaldım kendisi ve ailem dahil kimsenin haberi yok memurum ve ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum nişanlımın bu tür durumda ailelerin ters yaklaşacağından dolayı hamileliğimi sonlandırmasından korkuyorum bugün öğrendim bebeğimiz erkek olacak ve ben doğurmak istiyorum bana yardım edin nasıl saklayabilirim düğünümüz 2017 eylül ayında ve doğum haziranda olacak sizlerden fikirlerinizi bekliyorum

Nasıl saklanır ki zaten? İmkanı yok. Aileler ile konuşup düğünü erken yapın, nasılsa affedecekler kabullenecekler. En başta biraz fırtınalı olsa da ortam, sonradan yoluna girer. Hadi hayırlısı, bir kaza kurşunu daha.

Madem ailenden uzak kendi yaşamını sürdürebiliyorsun eşinin ailesiyle ve eşinle görüşüp düğünü hemen yapın. Bebeğini doğur. En azından erken Doğum falan dersin zaten uzaktaymışsın. Düğününde bebeğin 2 aylık olacak sonra nasıl açıklayacaksın. Bunu kimden yaptın diyen bile olur sana Allah korusun. Özelliklerde eşinin bilmesi şart. Aldırmıcam doğurcam diye ayak direndikten sonra kim bebeğini öldürebilir? Memurmuşsun oh ne güzel. Eşin eğer ailesinden öekiniyorsa düğünü bekleseydi o günahsız yavruya kıymayın.

Kızlar nişalıyım ve nişanlım askerde dağıtım iznindeyken birlikte olduk ve hamile kaldım kendisi ve ailem dahil kimsenin haberi yok memurum ve ailemden ayrı bir şehirde yaşıyorum nişanlımın bu tür durumda ailelerin ters yaklaşacağından dolayı hamileliğimi sonlandırmasından korkuyorum bugün öğrendim bebeğimiz erkek olacak ve ben doğurmak istiyorum bana yardım edin nasıl saklayabilirim düğünümüz 2017 eylül ayında ve doğum haziranda olacak sizlerden fikirlerinizi bekliyorum

Eşine düğünden sonra al bu da çocuğun demeyi mi planlıyorsun? Babalığını bir erkekten saklamak nasıl bir durum düşünebiliyor musun? Bu şekilde öğrenen biri senden tamamen uzaklaşabilir ve yeni evlendiğin halinle ortada kalabilirsin dikkat et. Nişanlına söyle beraber hareket edin. Cinsiyet öğrenene kadar bin kere söylemiş olman gerekirdi.

Cinsiyet kaçıncı ay da öğreniliyor yaw ben anlamadım bence aldırma nişanlısın sevgili değilsin ki kıyma yazık günah senin sınavın olabilir bu benek

Cinsiyetini ogrendigine gore 16 haftalarda olmalisin karnin iyice buyur ozamana kadar gizlenmezki umarim bir yol bulup dogruyu soylersin Allah kolaylik versin

Dugun iki uc ay sonra olsa saklamak icin yine azda olsa cozum varda haziranda dogum yapican eylulde dugun bebegimi sakliycan anlamadimki sacma yahu soyleyin daha once evlenin ozaman

Cinsiyetini öğrendiğinize göre zaten aldırma söz konusu olmaz yasal sınır geçilmiş. Nişanlınızla konusup düğünü erkene alın. Bir nikah bitti gitti

Nasil saklamayi dusunuyorsun ilginc geldi. Sakladin hadi basardin diyelim 9 ay gecer de sonra ne olacak?

Bir an once dugunu yapmaktan baska careniz yok gibi gorunuyor

İlk başta nisanlinla konuş o da bu konuda destek olmalı yalnız başına çözülecek bir konu değil ortada bir bebek var..Ailelerle de paylasilmali ve düğün acill yapılmalı

Bizim eş durumu ataması olsun diye nikah kıyıldı sadece düğün yapılacak o yüzden başka bir şehirde yaşadığım için saklayabilirim dedim bebeğim 2 bucuk aylık en son kontrolümde yüzde 90 erkek göründüğünü söyledi mişanlımada yasal süre geçtikten sonra söylemeyi düşünüyorum

Bizim eş durumu ataması olsun diye nikah kıyıldı sadece düğün yapılacak o yüzden başka bir şehirde yaşadığım için saklayabilirim dedim bebeğim 2 bucuk aylık en son kontrolümde yüzde 90 erkek göründüğünü söyledi mişanlımada yasal süre geçtikten sonra söylemeyi düşünüyorum
Yasal sınır zaten 10 hafta, çoktan geçmişsiniz ki cinsiyet tahmini yapılabilmiş. Ayrıca aranızda resmi nikah da var. Korkulacak bir şey göremedim ben. Ailelere açıklama kısmı sancılı geçer, ama herkes eninde sonunda alışacak buna.

Back
X