gizli gebelik

Bizim eş durumu ataması olsun diye nikah kıyıldı sadece düğün yapılacak o yüzden başka bir şehirde yaşadığım için saklayabilirim dedim bebeğim 2 bucuk aylık en son kontrolümde yüzde 90 erkek göründüğünü söyledi mişanlımada yasal süre geçtikten sonra söylemeyi düşünüyorum

Kızım nikahında varmış ara şöyle koçişine. Allah allah.

Kendisi hala askerde ve nisanda askerliği bitecekoyüzden düğünün erken olma ihtimali yok bebekle ilgili sinyal verdim ama tamamen karşı ailesi mütevazi saygın bir aile ve böyle bir durumu kabul etmezler diyor bende bebeğime kıymak istemiyorum oyüzden saklıycam zaten doğumdan sonra yumurtalıklarımındaki rahatsızlıktan dolayı tedavi görücem ve bu tedaviden sonra tekrar bebeğim olmaya bilir zaten doktorda hastalığın teşhisini koyduğunda biran evvel anne olup doğum yapman gerekiyor tedavi başlamamız için demişti buyüzden düğünden sonrada bebeği evlat edindiğimizi söylemeyi düşünyorum bu bebek benim anne olmak için ilk ve son şansım tedavi göreceğimi bildikleri için bu duruma inanabilirler nişanlım bu durumu biliyor fakat hamileliği biraz geç söylemeyi düşünüyorum yani anne olmama engel birşey çıksın istemiyorum

Çok ama çok yanlış düşünüyorsun. Bir yerde çocuğun yaşaması ve var olması için gereksinimleri diğer yerde eşinin ve ailesinin ihtiyaçları, ellalem ne der kaygısı.

Senin bir anne olarak tek sorumluluğun var o da bebeğinin gereksinimlerini karşılamak. Millet üzülmesin bozulmasın ellalem bir şey demesin diye tek ayak üstüne 100 tane yalan söylemek değil. Kendine gel diyorum. Bak bu konunun %100 fake olduğuna inanıyorum çünkü akıl var mantık var. Ama o İzmit'e 10 gün evde bebeği yalnız bırakıp açlıktan susuzluktan ölmesine sebep olan canı aklıma geldikçe var böyle insanlar diyorum. O küçücük gerçek olma ihtimaline karşı yazıyorum.

Bir de herseyden öte aileden biri gidip vukuatli nufus ornegi cikarsa hop senin dogum yaptigin kabak gibi gozukecek. Ailenin doğumu ölümü evliligi boşanmasi bu belgelerde olur.

Aklini basina devsir senin plan tutmaz. ya o bebek ölür ya da en iyi ihtimalle o çocuğu terk etmek zorunda kalırsın.

Zaten süresi geçmiş. Hamileymişim bu saatten sonra kürtaj olmuyor. Ben de çocuğu doğurmak istiyorum asla gidip aldırmam çocuğu de geç otur.

Senin rahmindeki problem yüzünden o ellalem ne der diyen aile sizin evlatlık bebek almanıza izin verir mi?

Film yada dizi değil evet resmi nikah kıyıldı ama atama için şuan düğün olmadığı için nişanlım diyemiyorum. Size konuya inanıp inanmamanız için değil yardım almak için anlattım. İnanıp inanmamak size kalmış

Evet kesinlikle inanmıyorum ve senin istediğini yapıp sazanlık yapmıyacağım. Eminim verilen cevaplara gülüp bi yerlerde paylaşmayı düşünüyorsundur. Adın gibi hayalperestsin belli.git başka yerde oyna...

Akla mantığa sığar tarafı yok kusura bakmayın.
Hadi doğana kadar sakladınız doğunca nerede saklayacaksınız acaba düğünden önce doğacaksa?
Madem bir karar verdiniz arkasında durun gizli saklı olacak iş değil.

Çok ama çok yanlış düşünüyorsun. Bir yerde çocuğun yaşaması ve var olması için gereksinimleri diğer yerde eşinin ve ailesinin ihtiyaçları, ellalem ne der kaygısı.

Senin bir anne olarak tek sorumluluğun var o da bebeğinin gereksinimlerini karşılamak. Millet üzülmesin bozulmasın ellalem bir şey demesin diye tek ayak üstüne 100 tane yalan söylemek değil. Kendine gel diyorum. Bak bu konunun %100 fake olduğuna inanıyorum çünkü akıl var mantık var. Ama o İzmit'e 10 gün evde bebeği yalnız bırakıp açlıktan susuzluktan ölmesine sebep olan canı aklıma geldikçe var böyle insanlar diyorum. O küçücük gerçek olma ihtimaline karşı yazıyorum.

Bir de herseyden öte aileden biri gidip vukuatli nufus ornegi cikarsa hop senin dogum yaptigin kabak gibi gozukecek. Ailenin doğumu ölümü evliligi boşanmasi bu belgelerde olur.

Aklini basina devsir senin plan tutmaz. ya o bebek ölür ya da en iyi ihtimalle o çocuğu terk etmek zorunda kalırsın.

Zaten süresi geçmiş. Hamileymişim bu saatten sonra kürtaj olmuyor. Ben de çocuğu doğurmak istiyorum asla gidip aldırmam çocuğu de geç otur.

Senin rahmindeki problem yüzünden o ellalem ne der diyen aile sizin evlatlık bebek almanıza izin verir mi?
Çoğu cevaptan en açıklayı ve akıl verici cevabı verdiğimiz için gerçekten inanıp yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler inanın sadece bebeğim için ve kendim için yasal sürenin dolmasını bekledim bebeğim 2 hafta sonra yasal süreyi aşacakmış gittiğim doktor 12 hafta dolunca yasal sürenin bittiğini söyledi ogince zaten bebeği nişanlıma söylüycem nikahımız var ama düğün olmadığı için nişanlım diyorum farklı anlamlar çıkmasını istemiyorum. nişanlım bildikten sonra ailemin yada ailesinin evlatlık olarak bilmesi bir sorun oluşturmaz diye düşünmüştüm. Düğün sürecinde de bebeği yanımda götüreceğim fakat yeni bebeği olan kuzenime vericem bütün süreçte bebeğimle ilgileneğim yani benim yanımda olacağı için aç kalma ölme gibi durumu olmayacak kendisine durumu anlattım inanın başka çözüm nasıl olur diye bu siteye yazdım evet yeni üye oldum çünkü gerçek anlamda fikir almak için

Çoğu cevaptan en açıklayı ve akıl verici cevabı verdiğimiz için gerçekten inanıp yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler inanın sadece bebeğim için ve kendim için yasal sürenin dolmasını bekledim bebeğim 2 hafta sonra yasal süreyi aşacakmış gittiğim doktor 12 hafta dolunca yasal sürenin bittiğini söyledi ogince zaten bebeği nişanlıma söylüycem nikahımız var ama düğün olmadığı için nişanlım diyorum farklı anlamlar çıkmasını istemiyorum. nişanlım bildikten sonra ailemin yada ailesinin evlatlık olarak bilmesi bir sorun oluşturmaz diye düşünmüştüm. Düğün sürecinde de bebeği yanımda götüreceğim fakat yeni bebeği olan kuzenime vericem bütün süreçte bebeğimle ilgileneğim yani benim yanımda olacağı için aç kalma ölme gibi durumu olmayacak kendisine durumu anlattım inanın başka çözüm nasıl olur diye bu siteye yazdım evet yeni üye oldum çünkü gerçek anlamda fikir almak için
cok sacma dusunuyorsun bence nikah nikahtir evlisin..senin yapman gereken hamileligini esine ve ailene soyleyip dugunu öne alman. bebegini saklaman degil.

1. Düğüne kadar sabredemedinizmi
2. nişanlına söyle
3. Ailelere söyleyecek siniz
4. Erken bir düğün satafata gerek yok cinsiyeti öğrendiğine göre göbeğinin belle etmeye başladı nerdeyse
5.hayirli doğumlar sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah

2 hafta sonra yasal sınır dolacak ve doktorum 12. Haftanın yasal sınır olduğunu söylemiş demiş. O zaman 10 haftalık hamilesin ve cinsiyet öğrendin haa???? Senin doktor 10. Haftada cinsiyet görecek kadar bilgili ama kurtajda yasal sürenin 10. Hafta olduğunu bilmeyecek kadar bilgisiz aynı zamanda demek ki..

Saklamak hiç doğru değil ortada bir bebek var ve babasının haberi yok.istedigi kadar hayır istemiyorum desin siz aldırmak istemedikçe kim aldırabilir ki o bebeği...söyleyin herşeyi gerek yok yalan dolana

Back
X