Çok ama çok yanlış düşünüyorsun. Bir yerde çocuğun yaşaması ve var olması için gereksinimleri diğer yerde eşinin ve ailesinin ihtiyaçları, ellalem ne der kaygısı.
Senin bir anne olarak tek sorumluluğun var o da bebeğinin gereksinimlerini karşılamak. Millet üzülmesin bozulmasın ellalem bir şey demesin diye tek ayak üstüne 100 tane yalan söylemek değil. Kendine gel diyorum. Bak bu konunun %100 fake olduğuna inanıyorum çünkü akıl var mantık var. Ama o İzmit'e 10 gün evde bebeği yalnız bırakıp açlıktan susuzluktan ölmesine sebep olan canı aklıma geldikçe var böyle insanlar diyorum. O küçücük gerçek olma ihtimaline karşı yazıyorum.
Bir de herseyden öte aileden biri gidip vukuatli nufus ornegi cikarsa hop senin dogum yaptigin kabak gibi gozukecek. Ailenin doğumu ölümü evliligi boşanmasi bu belgelerde olur.
Aklini basina devsir senin plan tutmaz. ya o bebek ölür ya da en iyi ihtimalle o çocuğu terk etmek zorunda kalırsın.
Zaten süresi geçmiş. Hamileymişim bu saatten sonra kürtaj olmuyor. Ben de çocuğu doğurmak istiyorum asla gidip aldırmam çocuğu de geç otur.
Senin rahmindeki problem yüzünden o ellalem ne der diyen aile sizin evlatlık bebek almanıza izin verir mi?