- 1 Eylül 2018
- 1.048
- 1.916
- 63
- Konu Sahibi atalente35
-
Amacım kavga etmek değil,ama zoruma gitti habersiz yapması ve gizli gizli uğraşması.Kavga edecek bir durum değil.fikri değişmiş olabilir.sorun kendisine.siz de hesap açın ordan takip edebilirsiniz.sizden gizli olmasın olacaksa
Evet dediginiz aklıma yattı bu şekilde yapcam sanırım. Teşekkür ederimSenin yerinde olsam hesap açar, o evde otururken karşısına oturur, takip isteği yollardım. Sonra da keyifle yüz ifadesini izlerdim.
Ben karşı değilim zaten, bana söylemeden açması fotoğraflar paylaşması yani gizli tutması benden bunları.Sizin kulağınıza gitmemesi çok mümkün değildi bu durumun zaten. İstiyorsanız siz de açın, ne var ki bunda?
Kardeşime istek atmamış.tel kayıtlı olunca tanıyor olabileceğin kişilerde çıkmış karşısınaEğer absürt birsey yapmıyorsa bence çok büyütmeyin.eger gerçekten gizli olsaydı kardeşinizin bile haberi olmazdı.siz de açın bir hesap birbirinizi takip edin.
Ama gizli yapmış olsa sizin haberiniz olmazdı,farklı bir isimle hesap açar evde yokken takılırdi.sadece sorun kendisine.fikrin neden değişti merak ettim diye.sonra siz de bir hesap açın.ordan kontrol edersiniz kendisini arada.işkillenmesin.ben de eşimle face hesabımı kapatmıştim ama kendisi sonradan açmış tekrar aynısını.muhabbet kusu balık sayfaları grupları var orda takılıyor.bu tarz bir amaçla da açmış olabilir sizin esiniz deY
Amacım kavga etmek değil,ama zoruma gitti habersiz yapması ve gizli gizli uğraşması.
Evet aynen onun yaptığı gibi yapcam.teşekkür kizlar❤Yani öyle konuşup sana söylemeden hesap açması yanlış bence. Haklısınız. Sizde açın bir hesap
Muhtemelen sizin açmanızı istemiyordur. Siz de inadına açın.Be
Ben karşı değilim zaten, bana söylemeden açması fotoğraflar paylaşması yani gizli tutması benden bunları.
Bende aynı şekilde düşünüyorum gizli açmak istese kardeşiniz bilemezdi istek atmasına gerek yok yani.amaci başka olsaydı başka bir isimle alırdı sizin haberiniz de olmazdı.Ama gizli yapmış olsa sizin haberiniz olmazdı,farklı bir isimle hesap açar evde yokken takılırdi.sadece sorun kendisine.fikrin neden değişti merak ettim diye.sonra siz de bir hesap açın.ordan kontrol edersiniz kendisini arada.işkillenmesin.ben de eşimle face hesabımı kapatmıştim ama kendisi sonradan açmış tekrar aynısını.muhabbet kusu balık sayfaları grupları var orda takılıyor.bu tarz bir amaçla da açmış olabilir sizin esiniz de
Erkekler bu konuda çok saf. Kafasını kuma gömen devekuşu gibiler sanki görünmediklerini sanıyorlar. :)))))Eğer absürt birsey yapmıyorsa bence çok büyütmeyin.eger gerçekten gizli olsaydı kardeşinizin bile haberi olmazdı.siz de açın bir hesap birbirinizi takip edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?