Gizli gizli Instagram hesabi açması

atalente35

Tam bir hanımefendi..
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.048
1.916
63
Meraba kızlar gunaydin.
Benim eşim 2 gündür elinde telefon birşeylerle ugrasiyodu.araba meraklisidir yine onlara bakıyo sanıyodum hiç bakmadim.bugun kiz kardeşim esimin hesap açtığını söyledi haberin varmi diyerekten.yoktu cunku asla istemiyodu hesap açmak ne ortak nede ayrı ayrı kii bende istemiyodum. Çünkü kendisi evliliği hep bu şeyler bitiriyor derdi.neyse buraya kadar normal ama 2 gündür açmış bi hesap fotograf falan paylaşmış hikaye atmış vs.sizce ben nasıl tepki vermeliyim böyle şeylerde hep.sacmalarim ve o kendini haklı çıkarır ortada arayı bozan gibi kalıyorum. Napmalim?

Kavga edecek bir durum değil.fikri değişmiş olabilir.sorun kendisine.siz de hesap açın ordan takip edebilirsiniz.sizden gizli olmasın olacaksa

Eğer absürt birsey yapmıyorsa bence çok büyütmeyin.eger gerçekten gizli olsaydı kardeşinizin bile haberi olmazdı.siz de açın bir hesap birbirinizi takip edin.

Sizin kulağınıza gitmemesi çok mümkün değildi bu durumun zaten. İstiyorsanız siz de açın, ne var ki bunda?

Eğer absürt birsey yapmıyorsa bence çok büyütmeyin.eger gerçekten gizli olsaydı kardeşinizin bile haberi olmazdı.siz de açın bir hesap birbirinizi takip edin.
Kardeşime istek atmamış.tel kayıtlı olunca tanıyor olabileceğin kişilerde çıkmış karşısına

Y
Amacım kavga etmek değil,ama zoruma gitti habersiz yapması ve gizli gizli uğraşması.
Ama gizli yapmış olsa sizin haberiniz olmazdı,farklı bir isimle hesap açar evde yokken takılırdi.sadece sorun kendisine.fikrin neden değişti merak ettim diye.sonra siz de bir hesap açın.ordan kontrol edersiniz kendisini arada.işkillenmesin.ben de eşimle face hesabımı kapatmıştim ama kendisi sonradan açmış tekrar aynısını.muhabbet kusu balık sayfaları grupları var orda takılıyor.bu tarz bir amaçla da açmış olabilir sizin esiniz de

Yani öyle konuşup sana söylemeden hesap açması yanlış bence. Haklısınız. Sizde açın bir hesap

Ama gizli yapmış olsa sizin haberiniz olmazdı,farklı bir isimle hesap açar evde yokken takılırdi.sadece sorun kendisine.fikrin neden değişti merak ettim diye.sonra siz de bir hesap açın.ordan kontrol edersiniz kendisini arada.işkillenmesin.ben de eşimle face hesabımı kapatmıştim ama kendisi sonradan açmış tekrar aynısını.muhabbet kusu balık sayfaları grupları var orda takılıyor.bu tarz bir amaçla da açmış olabilir sizin esiniz de
Bende aynı şekilde düşünüyorum gizli açmak istese kardeşiniz bilemezdi istek atmasına gerek yok yani.amaci başka olsaydı başka bir isimle alırdı sizin haberiniz de olmazdı.

Gizli birşeyler yapcak olan adam sahte isim ve sahte resimle yapıyor bu işi
Takılcak bir durum yok
Siz de açın ve onu ekleyin
Tartışmaya girmeden

Düşünceler değişebilir. Tükürdüğünü yalamak istememiştir o yüzden söylememiştir ama ne gerek var yani bu hesap açıp gizlemeler filan ergen değilsiniz ki. Sosyal medya yüzünden evliliklerin bittiğini düşünebilecek mantıktaki bir insan nasıl kullanacağını da akıl etmeli dikkatli kullanmalı.

Erkekler bu konuda çok saf. Kafasını kuma gömen devekuşu gibiler sanki görünmediklerini sanıyorlar. :)))))

Back
X