I geceler arkadaşlar geçenlerde komşularımızla tartıştık tartışmış olduğumuz iki aile var birisi kapı komşum diğeri üst kattan . Iki oldu evimizin kapısına pis küfürler yazılar yazılıyor. Hangi olduğunu bilemiyoruzda? Nasıl öğreniriz.Kamera mi yerleştirsek nasıl açığa çıkarırız.birde lojman burası bulup attırmak istiyorum
Kameralar hakkında hiç bir bilgim yok nasıl bisey alabiliriz bilginiz var miBir nesnenin içine kamera yerleştirin fazla göze batan bir şey olmasın mesela ayakkabı olabilir. Kapının önüne koyun ya da kapı süsü daha iyi olur. O zaman bulursunuz
Inşallah hakkımızı aradık ezdirmedik.O kadar hazmedememişler ki kapıya birde ne zaman dışarı çıksak o zaman yazıyorlar. Iki kişi var gidip soramıyoruz da inkar edecekler amaclari kavgaEşşek kadar insanların yaptığı şeye bak. İnşallah bulursunuz
Sebep karış komşumuzla ses yüznden tartışmıştık çok ses yapıyorlardı sonra düzeldi diğeri samimi arkadaşımdı hakkımda dedikodu yaptı öğrendim hesap sorduk ailecek görüşüldüğü için eşler de dahil oldu olaylar büyüdü karışık ama tartışmadan sonra kimse kimseyle muhattap olmadı ama iki oldu yazı yazılıyor amaç kavga da olablir çünkü şüpheleneceğim iki kişi varKavga sebebi ne iki komşu neden size taktı?
O zaman ilk yorumu yapan arkadaş dediklerini uygulayınSebep karış komşumuzla ses yüznden tartışmıştık çok ses yapıyorlardı sonra düzeldi diğeri samimi arkadaşımdı hakkımda dedikodu yaptı öğrendim hesap sorduk ailecek görüşüldüğü için eşler de dahil oldu olaylar büyüdü karışık ama tartışmadan sonra kimse kimseyle muhattap olmadı ama iki oldu yazı yazılıyor amaç kavga da olablir çünkü şüpheleneceğim iki kişi var
Araştırdım ama burada daha iyi anlayan arkadaşlar olabilir diye düşündüm. Çok zeki arkadslar çünküBurdan sormaktansa, internetten araştırmanız daha kolay olmaz mıydı?
Sormayın 2 dir yapıyor hemde pis şeyler birde polis bunu yapan lojmanda ama ifşa edip yönetime diyip attırmak adam olsa yüzümüze der amaç ne anladık.Gizli kamera değil de bu iş yerlerine takılan kameralardan taktırın cesaret edemezler böylece.Gizli kamerayla diyelimki tespit ettirdiniz mahkeme ile mi ugrasacaksınız.Cocuk gibi insanlar hayret...
I geceler arkadaşlar geçenlerde komşularımızla tartıştık tartışmış olduğumuz iki aile var birisi kapı komşum diğeri üst kattan . Iki oldu evimizin kapısına pis küfürler yazılar yazılıyor. Hangi olduğunu bilemiyoruzda? Nasıl öğreniriz.Kamera mi yerleştirsek nasıl açığa çıkarırız.birde lojman burası bulup attırmak istiyorum.Onerebileceginiz kamera markası var mı çok yüksek bütçeli olmayan????
Demedik daha iki oldu aslında ispat olmayınca demeyelim.dedik bisey çıkmaz diyeKamera koymakla uğraşacağınıza o yazıları yönetime gösterin, onlar uğraşsın. İki üç sefer yazar, sonra işi bir ileri boyuta taşıyıp evinize zarar da verebilir. O nedenle yönetimin kapınıza yazı yazıldığından haberi olması sizin için daha iyi. lojmanda oturuyormuşsunuz bir de, sorun yaşamayın yönetimle sonra.
Buradakiler o kadar pislik ki gorselerde demezler. Yönetici de aynı kafa delile direk yönetime gidelim diyoruz ona desek oda hekrese yayarKamera koymakla uğraşacağınıza o yazıları yönetime gösterin, onlar uğraşsın. İki üç sefer yazar, sonra işi bir ileri boyuta taşıyıp evinize zarar da verebilir. O nedenle yönetimin kapınıza yazı yazıldığından haberi olması sizin için daha iyi. lojmanda oturuyormuşsunuz bir de, sorun yaşamayın yönetimle sonra.
Tsk ederimm''ampul kamera'' var. bunlar akıllı telefona kurulan programla eşleştiriliyor ve internet vasıtasıyla sürekli izleyebiliyorsunuz. Evinizde wifi internet bağlantısı varsa bundan bir tane takın kapının üzerine . Sanki ışıkmış gibi dursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?