gizli nikah

Ailem vicdanını düşünmüoda bu kız üzülüo diye ben niye vicdanımı dinleyip hacıyı hocayı dinlemicem. açtık konuyu boş boş bahaneler söylediler
Senin aklın cok karismis.
Simdi dusman gördüğün ailen unutmaki o adamdan oncede vardilar sonra da olcaklar..
Umarim cok iyi bildigini dusunup da sapkin yollari tercih etmezsin..

nıkahın gızlısı olmaz
eskıden ımam nıkahı resmı nıkah yerıne kıyılırdı herkes o ıkı kısının es oldugunu bılır kımse magdur olmazdı
sımdı herkesın ve o bırlıktelıkten olacak cocukların her turlu hakkı ıcın resmı nıkah yapılıyor

yanı nıkah dedıgın bılınen bıseydır
bılınmeyen bırsey allah katında da nıkah sayılmaz
dininıze okadar baglıysanız bunu arastırmıs olmanız gerektı

ayrıca cınsel bı yaklasım olmıcaksa nıkah dıye dıretmek nıye ?
zaten telde gorusuyormussunuz bulusuncada yakınlasmıyormussunuz bı sıkıntı yokkı ?

Her sevgili dini nikah yapsın her haltı yesin rahatça(hani amaç bu ya rahat yapmak!) Ailelerinde haberi yok e yasal hakkında yok sonra çocuk! sıkılsın senden yada işler yolunda gitmesin ayrılın, sen karnındakiyle hadi olmadı artık evlenmiş boşanmış bir halde baba evinde kal!

Kafayı çalıştırın biraz, aklınızı uçkurunuzdan çıkarın. Dinimizide her b.kunuza alet etmeyin!!

Lütfen dini kullanmayın böyle şeylere. Madem dine bu kadar bağlısınız neyin ne olduğunu nasıl olacağını bilmeniz gerekmektedir. Sen git aileni yoksay, istemiyolar diye arkalarından iş yap sonra e biz günah işlememek için yapıyoz bunu. Oldu canım! Al oku bakalım.
http://www.fetva.net/yazili-fetvalar/gunah-islememek-icin-nikah-kiymak-istiyoruz-olur-mu.html
''Dinen evlenmeleri mümkün olan bir erkekle bir bayan, aralarında nikâh olmadığı müddetçe yalnız başlarına kalamazlar, el ele tutuşamazlar. Sadece el ele tutuşmak için kıyılan bir nikah olmaz! Nikâh tektir ve o da kıyıldı mı normal karı koca hayatı başlar. Bu durumda cinsel birleşmeyi resmi nikâhtan sonraya ertelemenin hiçbir mantığı yoktur.''

Nikah olunca ne olacakki madem zaten görüşüp konuşuyorsunuz nikaha ne gerek var sevgili olarak devam edin. anlayamadım ki ben şimdi neden nikah kıydırmak istediğinizi mahrem diyemi hani ailenle güzelce konuş bence madem evlenmek istiyorsun kendine güveniyorsan söyle gizli yapıp eline yüzüne bulaştırma bence

nikahın amacı insanlara duyurmak, gizli yaparsanız nikah olmaz, bu kadar dininizin gereklerini yaşıyorsanız, ana babanın rızası olmadan bu işin olmayacağını bilmeniz lazım. nikahtan sonra bişi olmıcak durumuda hikaye. yapmayın Allah aşkına ya 20 yaşına gelmişsiniz, bekleyin ölmezsiniz, yada ailenizin rızasını alın.

Baskalarina duyurmadiginiz nikah, nikah olmuyor maalesef kendinizi kandirmayin. O sekilde yine zina oluyor. Madem inanclisiniz o kadar nefsinize sahip cikin da evlenene kadar gorusmeyiverin.

Dine baglandiniz madem kendiniz dine uyacaksiniz, dini kendinize uydurmayacaksiniz. Allah goruyor hepsini daha neyin cabasi bu.

olur diyende var ama :/

Dinin sencesi bencesi olmaz.Nikahın şartlarından biridir duyurmak. Ayrıca nikah yaptın hadi bir şeyler de yaşadınız ee olmadı ayrıldınız adam gıcıklığına nikahını da vermiyor o zaman ne yapacaksın hani dine bağlanmışsınız da bence bi de bunu araştır. Bi söz vardır gelin ata binmiş ya nasip demiş. Düğün günü ayrılanlar varken nereden bu cesaret biraz sakince düşün bunu.

Son düzenleme:
Normal görüşüp zina mı edek? dinimizide yargılamayın lütfen
Anne babanın şahitliğinin olmadığı imam nikahı Allah katında kabul görmez, zina yapmış olacaksınız.
Dinimizi de ağzınıza sakız edip arkasına sığınmayın, sizin gibilerin ağzında eğreti duruyor, sevişicem diye gizlice imam nikahı kıydıracak kadar düşmüşsünüz çift olarak.

Yapma derim.. gizli nikâh nikah olmaz demiyorum tabii ki ama bu isten sen zararli çıkabilirsin bunu unutma...

hangi hoca la o evde odanız yokmu evlenin diyen. babanız size bakıyor evlenin vayy anasını niye kimse düşünemedi bunu. kafalar güzelmiş nereden aldınız?

madem dine düştüğünüz için ayrıldınız o zaman dinen nikahta ilan olmadığı sürece o nikahın geçersiz olduğunu da söyleyeyim de kaş yapayım derken göz çıkarmayın.

siz nikah kıyarsanız vicdanen kendinizi rahat ettireceksiniz belki kabul olur ama burada çok vardı sorun yaşayıp ayrılan cisellik yaşayıp pişman olan nikahı başkasına düşmeyen hatta tv de izlemiştim biri bağlanmış dini nikahlı sevgilisinden ayrılmış ve hala onun nikahındasın sana boş ol boş ol dememiş dedi kızın kimseye nikahı geçmiyor adamdan haber de yok evlenecekti falan . ben olsam nikahla olsun derdim ama hiç olmaması hepsinden daha hayırlı nefsini bu konuda yenemiyorsan nikah yap ama kimisi der zinaya dini karıştırdın kimisi der kabul olur ki olabiliyor kimi ister ailece olsun kimi der ikinci dini nikah geçmez ya da cinsellik olmadan nikah düşer bir süre sonra der. sen nikahlanınca dinen karısı oluyorsun ve dini vecibelere uymassan o başkasına sadece baksa bile göz zinası olur ve onun günahı sana olur sen kadınlık görevi yapmadıgın için yani sadece el ele gezmek istiyorsanız dini nikahı hiç bulşmamak lazım ilerisi olacaksa belki nikah yapın derim. bence sabredin hem tel de konuşun buluştuğunuzda ele ele dolaşmayın yan yana durun vs sadece arkadaş gibi bence öylesi de günah olmaz :/

Koskoca inandığınız din siz ele ele tutuşun rahatça gezin diye mi nikah koymuş .
Nikah aile kavramı olsun diye şart koşulmuştur . Ülkemizde dini nikah hakları korkmadığı için zaten dini olarak da kabul gördüğü meçhul .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…