Gizli Sosyal medya hesaplarini görünür kilan program

Mericeyncim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2020
164
73
28
Hanimlar benim hoşlandığım biri var ve ben kendimi kaptırmadan evvel hayatında biri var mı diye emin olmak için bu beyefendinin instasina baktım. Beyefendinin hesabi herkese acıktı.sonra ogrendim ki bazi programlar varmış hesabına bakanları gorebiliyormussun.bi arkadaşımın kuzeni kullanıyormuş bu programı ve gizli bile olsa hesap program sayesinde profiline girip herseyini gorebiliyormus hatta mesajlarını bile. Böyle bir şey mümkün mu? Çünkü bu durumda kendimi çok küçük düşmüş hissedeceğim.neden derseniz bir kaç kez bakmamdan sonra bir anda bu bey hesabını gizledi.acaba diyorum anladı ve kapattı mı hesabını :(

Hanimlar benim hoşlandığım biri var ve ben kendimi kaptırmadan evvel hayatında biri var mı diye emin olmak için bu beyefendinin instasina baktım. Beyefendinin hesabi herkese acıktı.sonra ogrendim ki bazi programlar varmış hesabına bakanları gorebiliyormussun.bi arkadaşımın kuzeni kullanıyormuş bu programı ve gizli bile olsa hesap program sayesinde profiline girip herseyini gorebiliyormus hatta mesajlarını bile. Böyle bir şey mümkün mu? Çünkü bu durumda kendimi çok küçük düşmüş hissedeceğim.neden derseniz bir kaç kez bakmamdan sonra bir anda bu bey hesabını gizledi.acaba diyorum anladı ve kapattı mı hesabını :KK43:
mesajları bile mi
yoook artık :KK70:
gizlilik kısmını instagramın okuyun bakın kuralları,kişisel verileri koruma kanunu diye birşey var

gizliliğe aldıysanız o gizlidir ,gizli olmanıza rağmen sizi ve hatta kişisel mesajlarınızı göremezler bunu yapabilmeleri için ancak hacklenmeniz lazım, bunuda iki türlü yaparlar, ya sizin şifre olarak kullanacağız şeyleri çoklu algoritmayla deneyen programla saldırırlar(ki instagram böyle bir salırı algılarsa hesabınıza karşı ,hesabınızı güvenlik için askıya alır) ya da size gönderilen linke tıklamanız gerekir veya sizi çok iyi tanıyan biri hesabınıza kendisi şifre deneyerek erişmeye çalışır

yani öyle ki zor imkansız ,bahsettikleri gibi herşeyi gösteren bir programda yok .

sadece şöyle uygulamalar var
kişinin hesabı herkese açık profilime kimler bakmış diye görebileceği uygulamalar var o kadar

sanırım size bunu uyduran kişi iyiliğiniz için söylemiş,takıntı yapıp kurcalamaktan çekinin diye belki...

Yahu gorse ne olur? Gizlesin,adami taciz mi ettin ?
Herkese acikmis zaten.Boyle bir endise icerisinde olsa basindan gizlerdi.
Bana biraz yasca genc geldin,cok takma derim.
Hayir asla sadece profilini farklı zamanlarda bir kaç kez turladım.yasim 30 u gecik 😃sadece cokbutangacim ilgim olduğunu anlamasini stemem bu yüzden. Birde sonrasında hesabını gizleyince acaba dedim

Hayir asla sadece profilini farklı zamanlarda bir kaç kez turladım.yasim 30 u gecik 😃sadece cokbutangacim ilgim olduğunu anlamasini stemem bu yüzden. Birde sonrasında hesabını gizleyince acaba dedim
storylerine baktıysanız oradan ona baktığınızı görür

mesajları bile mi
yoook artık :KK70:
gizlilik kısmını instagramın okuyun bakın kuralları,kişisel verileri koruma kanunu diye birşey var

gizliliğe aldıysanız o gizlidir ,gizli olmanıza rağmen sizi ve hatta kişisel mesajlarınızı göremezler bunu yapabilmeleri için ancak hacklenmeniz lazım, bunuda iki türlü yaparlar, ya sizin şifre olarak kullanacağız şeyleri çoklu algoritmayla deneyen programla saldırırlar(ki instagram böyle bir salırı algılarsa hesabınıza karşı ,hesabınızı güvenlik için askıya alır) ya da size gönderilen linke tıklamanız gerekir veya sizi çok iyi tanıyan biri hesabınıza kendisi şifre deneyerek erişmeye çalışır

yani öyle ki zor imkansız ,bahsettikleri gibi herşeyi gösteren bir programda yok .

sadece şöyle uygulamalar var
kişinin hesabı herkese açık profilime kimler bakmış diye görebileceği uygulamalar var o kadar

sanırım size bunu uyduran kişi iyiliğiniz için söylemiş,takıntı yapıp kurcalamaktan çekinin diye belki...
Ayyy profiline kimlerin baktığını görmesi mümkün mu yani yandım o zaman biliyor baktığımı

Profillere kimlerin baktığını görmek henüz mümkün değildir. Böyle bir program hala mevcut değil.

Fakat gizli hesapları gösterme uygulamaları mevcut. Postegro, lili gibi. Bunlarıda android telefonlara yükleyebiliyorsunuz. İos buna izin vermiyor riskli program diye. Play store’dan kaldırıldı lakin web sitesinden kolaylıkla giriliyor.

Gizli hesapları gösteren uygulamalar var evet. Algoritma basitçe şöyle çalışıyor. Uygulamayı indiren kişilerin takip ettiklerinin paylaşımlarını belli bir havuza alıyor ve kullanıcılara gösteriyor hesap gizli olsa bile. ( şu rehbere erişip numaranın kime ait olduğunu gösteren programla benzer)

Ama profile bakan kişiyi gösteren uygulama olduğunu zannetmiyorum ya da duymadım

Mesaj olayı imkansız

Ayyy profiline kimlerin baktığını görmesi mümkün mu yani yandım o zaman biliyor baktığımı
gerçekten oturup hergün bana kim bakmış seceresini tutan birine karşı mahçup olacağınız birşey yok,sayfanıza düşmüş karşınıza çıkmış bu sebeplede bakmış olabilirdiniz,herkese açıkmış sayfası o esnada sonuçta :) 87484472 kişi görmüştür sizde onlardan birisiniz ne olacak ki

Profilini ziyaret ettiğinizi göremez ki? Öyle bir uygulama mevcut değil. Hele sizin mesajlarınıza kadar görüp ulaşması mümkün değil.

ben bizzat deneyimledim. profile girenleri gösteren uygulama da mevcut, gizli hesapları gösteren uygulama da mevcut. ama üzülmeyin. madem utangaçsınız iyi bile olmuş

profile girenleri gosterdigi iddia edilen uygulamalar var. onlarin mantigi en cok etkilesim kurulan hesaplari araya serpistirerek alakasiz hesaplar gostermek. daha sonra ya sizin giris yaptiginiz hesap calinir ya da ucretli uygulamaysa otomatik odemeye baslar dolandirilirsiniz. yani bu uygulamalar gercekci degil.

mesajlari gosteren uygulama diye bir sey asla olamaz. hangi uygulamaysa bu bana adini verin ben gercekten ureticisiyle iletisime gecmek isterim cunku su an metayi bu sekilde hackleyebilen insan cok sey yapabiliyordur. verir parasini yanimda calistirmak isterim. :deli:

Hanimlar benim hoşlandığım biri var ve ben kendimi kaptırmadan evvel hayatında biri var mı diye emin olmak için bu beyefendinin instasina baktım. Beyefendinin hesabi herkese acıktı.sonra ogrendim ki bazi programlar varmış hesabına bakanları gorebiliyormussun.bi arkadaşımın kuzeni kullanıyormuş bu programı ve gizli bile olsa hesap program sayesinde profiline girip herseyini gorebiliyormus hatta mesajlarını bile. Böyle bir şey mümkün mu? Çünkü bu durumda kendimi çok küçük düşmüş hissedeceğim.neden derseniz bir kaç kez bakmamdan sonra bir anda bu bey hesabını gizledi.acaba diyorum anladı ve kapattı mı hesabını :KK43:
Ohoo böyle şeylerle uğraşılıyorsa, yaşı kaç acaba, hesabıma kim baktı uygulamasını kullanan bir bey... zaten hayatınızda olmaması iyi olur. Hesabı gizlemek açmak da hiçbir anlam ifade etmez yani en azından şu durumla hiçbir ilgisi yok

Ohoo böyle şeylerle uğraşılıyorsa, yaşı kaç acaba, hesabıma kim baktı uygulamasını kullanan bir bey... zaten hayatınızda olmaması iyi olur. Hesabı gizlemek açmak da hiçbir anlam ifade etmez yani en azından şu durumla hiçbir ilgisi yok
Kendi de öyle biri oldugu icin sorun değil demek ki.

Profile kim baktı diye olan uygulamalar yalan inanmayın.

Gizli profilleri gösteren program doğru, ben de test ettim oluyor ama hesabın çalınıyor.

Ben mi geriden geliyorum, bu kadar boş şeyle uğraşacağına neden bu insanı tanımaya çalışmıyorsun konu sahibesi:KK51:Fotoya , likea mikea bakarak bir insanı tanımak mümkün mü ki, onun yerine neden aynı ortamda bulunmayı ve muhabbet etmeyi istemiyorsun?

Son düzenleme:
Back
X