- 16 Ocak 2020
- 164
- 73
- 28
- Konu Sahibi Mericeyncim
-
mesajları bile miHanimlar benim hoşlandığım biri var ve ben kendimi kaptırmadan evvel hayatında biri var mı diye emin olmak için bu beyefendinin instasina baktım. Beyefendinin hesabi herkese acıktı.sonra ogrendim ki bazi programlar varmış hesabına bakanları gorebiliyormussun.bi arkadaşımın kuzeni kullanıyormuş bu programı ve gizli bile olsa hesap program sayesinde profiline girip herseyini gorebiliyormus hatta mesajlarını bile. Böyle bir şey mümkün mu? Çünkü bu durumda kendimi çok küçük düşmüş hissedeceğim.neden derseniz bir kaç kez bakmamdan sonra bir anda bu bey hesabını gizledi.acaba diyorum anladı ve kapattı mı hesabını
Hayir asla sadece profilini farklı zamanlarda bir kaç kez turladım.yasim 30 u gecikYahu gorse ne olur? Gizlesin,adami taciz mi ettin ?
Herkese acikmis zaten.Boyle bir endise icerisinde olsa basindan gizlerdi.
Bana biraz yasca genc geldin,cok takma derim.
storylerine baktıysanız oradan ona baktığınızı görürHayir asla sadece profilini farklı zamanlarda bir kaç kez turladım.yasim 30 u geciksadece cokbutangacim ilgim olduğunu anlamasini stemem bu yüzden. Birde sonrasında hesabını gizleyince acaba dedim
Ayyy profiline kimlerin baktığını görmesi mümkün mu yani yandım o zaman biliyor baktığımımesajları bile mi
yoook artık
gizlilik kısmını instagramın okuyun bakın kuralları,kişisel verileri koruma kanunu diye birşey var
gizliliğe aldıysanız o gizlidir ,gizli olmanıza rağmen sizi ve hatta kişisel mesajlarınızı göremezler bunu yapabilmeleri için ancak hacklenmeniz lazım, bunuda iki türlü yaparlar, ya sizin şifre olarak kullanacağız şeyleri çoklu algoritmayla deneyen programla saldırırlar(ki instagram böyle bir salırı algılarsa hesabınıza karşı ,hesabınızı güvenlik için askıya alır) ya da size gönderilen linke tıklamanız gerekir veya sizi çok iyi tanıyan biri hesabınıza kendisi şifre deneyerek erişmeye çalışır
yani öyle ki zor imkansız ,bahsettikleri gibi herşeyi gösteren bir programda yok .
sadece şöyle uygulamalar var
kişinin hesabı herkese açık profilime kimler bakmış diye görebileceği uygulamalar var o kadar
sanırım size bunu uyduran kişi iyiliğiniz için söylemiş,takıntı yapıp kurcalamaktan çekinin diye belki...
gerçekten oturup hergün bana kim bakmış seceresini tutan birine karşı mahçup olacağınız birşey yok,sayfanıza düşmüş karşınıza çıkmış bu sebeplede bakmış olabilirdiniz,herkese açıkmış sayfası o esnada sonuçta :) 87484472 kişi görmüştür sizde onlardan birisiniz ne olacak kiAyyy profiline kimlerin baktığını görmesi mümkün mu yani yandım o zaman biliyor baktığımı
Ohoo böyle şeylerle uğraşılıyorsa, yaşı kaç acaba, hesabıma kim baktı uygulamasını kullanan bir bey... zaten hayatınızda olmaması iyi olur. Hesabı gizlemek açmak da hiçbir anlam ifade etmez yani en azından şu durumla hiçbir ilgisi yokHanimlar benim hoşlandığım biri var ve ben kendimi kaptırmadan evvel hayatında biri var mı diye emin olmak için bu beyefendinin instasina baktım. Beyefendinin hesabi herkese acıktı.sonra ogrendim ki bazi programlar varmış hesabına bakanları gorebiliyormussun.bi arkadaşımın kuzeni kullanıyormuş bu programı ve gizli bile olsa hesap program sayesinde profiline girip herseyini gorebiliyormus hatta mesajlarını bile. Böyle bir şey mümkün mu? Çünkü bu durumda kendimi çok küçük düşmüş hissedeceğim.neden derseniz bir kaç kez bakmamdan sonra bir anda bu bey hesabını gizledi.acaba diyorum anladı ve kapattı mı hesabını
Kendi de öyle biri oldugu icin sorun değil demek ki.Ohoo böyle şeylerle uğraşılıyorsa, yaşı kaç acaba, hesabıma kim baktı uygulamasını kullanan bir bey... zaten hayatınızda olmaması iyi olur. Hesabı gizlemek açmak da hiçbir anlam ifade etmez yani en azından şu durumla hiçbir ilgisi yok
Ben de panik oluyorum acaba görecek mi veya anlayacak mı diyeNiye böyle birisiniz? Böyle olmak çok yorucu degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?