gizliyor

Napicagimi Bilmiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2014
799
369
31
Merhabalar size bir sorum olacak, benim sevgilim benim her yaptigimi bilmek istiyor. Bir yere gitmeden izin almami istiyor. Bende kavga cikmasin diye yapiyorum ama onunda ayni sekilde sorup izin almasi gerektigini söyledim kabul etti. Ama Persembe günü dondurma yimeye gidicem dedi haber etmeden nargile cafeye gitmis. Cuma günü bir Cafeteriada biseyler icmeye gidicem dedi oraya gittikden sonra bide kahveye gitmis söylemeden. Sizce napmaliyim dogru davranis ne olur ? Biri birinize haber etmeyin felan demeyin kisasa kisas olarak yapiyorum zaten haber etmesini istiyorum cünkü oda bunu istiyor.

Birbirinize haber vermeniz guzel bisey tamam ama karsi taraf kendi yapmadigini digerinden bekleyemez. Sakin tartisma cikmasin diye susayim deme. Bir iliskide surekli alttan alirsan hakli oldugun halde karsi taraf uste cikar. Ona bunu normalce soyle. Benden istedigini sen yapmadikca bekleyemezsin de. Kendi istegini ve dusuncelerini endise etmeden ortaya koya bilmelisin.

Merhabalar size bir sorum olacak, benim sevgilim benim her yaptigimi bilmek istiyor. Bir yere gitmeden izin almami istiyor. Bende kavga cikmasin diye yapiyorum ama onunda ayni sekilde sorup izin almasi gerektigini söyledim kabul etti. Ama Persembe günü dondurma yimeye gidicem dedi haber etmeden nargile cafeye gitmis. Cuma günü bir Cafeteriada biseyler icmeye gidicem dedi oraya gittikden sonra bide kahveye gitmis söylemeden. Sizce napmaliyim dogru davranis ne olur ? Biri birinize haber etmeyin felan demeyin kisasa kisas olarak yapiyorum zaten haber etmesini istiyorum cünkü oda bunu istiyor.
böyle birşeyi nasıl yapar ya haber vermeden kahveye gitmek ne demek !!!:KK11: eliniz ayağım titredi bi saniye :KK12:

Bence izin almak sizin de hosunuza gidiyor. "Sevgilim beni nasil da guzel sahipleniyor" algisina kapildiginizi hisseder gibiyim. 20 yas alti duygulari bunlar. Elin oglu bu paranoyak tavirlari sergiliyorsa altinda muhakkak hos olmayan bir durum vardir.

17 yasindayken sevgilim de ayni tavirlari sergilerdi. Benim de nasil hosuma giderdi, yukarida belirttigim algi nasil da ruhumu oksardi. Sonradan ogrendim ki beni aldatiyormus. Pisti olmamak icin kuvvetle muhtemel benim oldugum yerlerden farkli yerlerde geziyordu o sahisla.

Kisitlanmanin, birilerinden izin almanin nasil da insan ruhuna aykiri oldugunu ileriki yaslarda anlayacaksiniz kesin. Bu aykiriligi ileride anlayin da, su durumdaki olumsuzlugu bugun anlamaniz lehinize olacaktir.

Kesin aldatiyordur diye bir sey diyemem ama dikkatli olmanizi ve izin olayiyla karsinizdaki yuceltip kendinizi de ayni oranda dusurmemenizi tavsiye ederim.

Sen anne ve bababa attigin her adim icin haber verebilirsin ama erkek arkadasindan izin alman tuhaf. Evli misiniz ki? Izin alman sadece kendini kucultur.

sevgilime dondurmacıya gidicem dedim, cidden de dondurmacıya giderken yol üstünde çok çok tuvaletim geldi en yakın umimi tuvalete dönüş yaptım artık dondurmacı yol istikametinde değilim...
sizin gibi bir ilişki yaşıyorsam bu durumu sevgilime haber vermem gerekir çok sıkıştım tuvalete dönüyorum diye...
tuvalet dönüşü tanıdık birilerine rastladım, önünden geçtiğim kafelerin birinde..oturup iki selam verip kalkcam ama sevgilime de haber vermem lazım....

vay arkadaş ya kaç beyinle yaşıyorsunuz..böyle ilişki için bana ayriyetten pembe bir beyin verilmeli ve o pespembe beynim sadece sevgiliye çalışmalı...

Böyle hayat mi geçer ya?

dondurma yememiste nargile içmiş he mi vay terbiyesiz!

sen kisasa kısa yapmak yerine bu yaptığınız şeyin çok mantıksız olduğuna onu ikna etsen daha iyi olmaz mı? Hem o zaman nickin de ne yaptığımı biliyorum gibi bi şey olur

X