gkcngkcn burun Estetiği Ameliyatı

fataldanger resimlerine bakacaktım ama göremedim nasıl bakabilirim acaba?

fataldanger bide ilk iki ameliyatını kime oldun merak ettim? istanbuldaki estetik cerhah arkadaş bana hocalarına sorup hıfzı velidedeoğlunu ve bülent erdoğan (ankara numune hastanesindeymiş) tavsiye etmişti. hıfzı bey çok pahalıya ameliyat yapıyormuş ve memmun olmayanları okudum. bülent beyinde özel muhayenesi yokmuş ve ben aradığımda izne ayrılıyorum demişti 15 gün yokum birde bülent beyi internetten araştırdığımda hakkında çok bir yorum bulamayınca vazgeçmiştim.
birde gene gazi üniversitesinden selattin özmen ile sühan ayhana iyi diyorlar belki işine yarar.
gerçi benimkide eğri şimdi :((((

Son düzenleyen: Moderatör:
fataldanger bide ilk iki ameliyatını kime oldun merak ettim? istanbuldaki estetik cerhah arkadaş bana hocalarına sorup hıfzı velidedeoğlunu ve bülent erdoğan (ankara numune hastanesindeymiş) tavsiye etmişti. hıfzı bey çok pahalıya ameliyat yapıyormuş ve memmun olmayanları okudum. bülent beyinde özel muhayenesi yokmuş ve ben aradığımda izne ayrılıyorum demişti 15 gün yokum birde bülent beyi internetten araştırdığımda hakkında çok bir yorum bulamayınca vazgeçmiştim.
birde gene gazi üniversitesinden selattin özmen ile sühan ayhana iyi diyorlar belki işine yarar.
. gerçi benimkide eğri şimdi :((((

sühan ayhanın yaptığı 2 burnu gördüm gerçekten çok güzeldi ama sühan beyin ameliyatı çok pahalı canım.serdar bey istersen araştır hiç revizyon olan hastam yok demişti senin problemini okuduktan sonra açıkçası çokta inandırıcı gelmedi bu arada serdar beyin burnuda estetik

Son düzenleyen: Moderatör:
canım genel olarak ilgisizdi sorularımı bile bitirmeden çıkmak durumunda kaldık görüşme bedava olunca böyle oluyo sanırım sana ne kadar fiyat verdi canım

valla bnm durumum cok farklı cnm sadece burunucunda işlem yapılacak kemıge felan hıc dokunulmaycak ve kendı muayenehanesinde olacak bırsey onun ıcın benım verecegm fıat senın ısıne yaramaz sanırım

valla bnm durumum cok farklı cnm sadece burunucunda işlem yapılacak kemıge felan hıc dokunulmaycak ve kendı muayenehanesinde olacak bırsey onun ıcın benım verecegm fıat senın ısıne yaramaz sanırım

merhaba jivuluna özelden mesaj yazamıyorum hala :((( burnum sanki şişler indikçe güzelleşiyor. hafif bir eğrilik var hala ama ilk sargılar çıktığındaki kadar kötü durmuyor. bu hafta tekrar kontrole gittim serdar bey onlarda geçecek dedi. bakalım sabırla bekliyorum ve masajlarıma devam ediyorum.
ama burnumun şu an çok şiş olmasına rağmen kimse ameliyat olduğumu anlamıyor bana da tuhaf gelmiyor artık baya alıştım eğer böyle devam ederse yüzüme çok uygun bir burun olduğunu söyleyebilirim. inşallah bu hafta sana fotograf yollayacağım bi türlü fotograf çekemediğim için yollayamadım. fotolarda biraz eğri çıkıyor ama normalde dikkatli bakmadıkça eğrilikte fark edilmiyor. inşallah sende bir an önce olursun da biter gider çünkü ameliyat olana kadar insan gerçekten çok stresli oluyor.

merhaba jivuluna özelden mesaj yazamıyorum hala :((( burnum sanki şişler indikçe güzelleşiyor. hafif bir eğrilik var hala ama ilk sargılar çıktığındaki kadar kötü durmuyor. bu hafta tekrar kontrole gittim serdar bey onlarda geçecek dedi. bakalım sabırla bekliyorum ve masajlarıma devam ediyorum.
ama burnumun şu an çok şiş olmasına rağmen kimse ameliyat olduğumu anlamıyor bana da tuhaf gelmiyor artık baya alıştım eğer böyle devam ederse yüzüme çok uygun bir burun olduğunu söyleyebilirim. inşallah bu hafta sana fotograf yollayacağım bi türlü fotograf çekemediğim için yollayamadım. fotolarda biraz eğri çıkıyor ama normalde dikkatli bakmadıkça eğrilikte fark edilmiyor. inşallah sende bir an önce olursun da biter gider çünkü ameliyat olana kadar insan gerçekten çok stresli oluyor.

cnm sorularıma sbırla cevap verdıgın ıcın cok tesekkur ederım ve ıyı dıleklerın ıcınde..umarım gün gectıkce dahada guzelleşir zaman lazım tabı ama senın adına sevındım inşallah istedıgın gibi olacak kımsenın anlamaması ne kadar guzel ya ınsallah benmde öyle olur..benmde cok az bı zamanm kaldı ama amelıyat gununu aldım cok sukur o da bı gelışme ayın 20 sınde..bende bı an önce olsamda su sitresten kurtulsam yenı kısa burnusumla bol bol foto cekınsem istiyorum :D senın fotonuda beklıyorum cnm sen ne zaman ıstersen gönderebılırsın..

gkcngkcn gecmıs olsun ıns ıstedıgın burna sahıp olursun
bende serdar beyden amelıyat gunu ıcın randevu aldım. benımde sola dogru egıklık var burnumda senın verecegın tavsıyelere ıhtıyacım var
Ayrıntılı cevaplarsan sevınırım :)

amelıyat gunume de 10 gun kaldı cok supheye dustuk
baska arkadaslarda varsa cevaplıyacak lutfen cevaplasın egrılık gecmesse ınsanı korkutuyo
Bıde amelıyat surecını anlatırmısınız cunku yanımda kımse olmıyacak otel de kalıcam sızce sıkıntı olurmu hepsınden bahsedersenız sevınırım uzun oldu ama kusura bakmayın

amelıyat gunume de 10 gun kaldı cok supheye dustuk
baska arkadaslarda varsa cevaplıyacak lutfen cevaplasın egrılık gecmesse ınsanı korkutuyo
Bıde amelıyat surecını anlatırmısınız cunku yanımda kımse olmıyacak otel de kalıcam sızce sıkıntı olurmu hepsınden bahsedersenız sevınırım uzun oldu ama kusura bakmayın

nrclk merhaba yeni gördüm mesajını geç kaldıysam kusura bakma. benim burnumda çok ciddi eğrilik vardı ben ameliyat olalı bugun 50 gün falan oluyor ve hala hafif bir eğrilik var burnumda. serdar bey masajla geçecek desede ben artık geçeceğini düşünmüyorum ama herşeye ragmen eski burnuma göre baya güzel ve doğal duruyor. kimse estetik olduğumu anlamıyor. ama genede eğrilik bazen can sıkıcı duruyor :(((
sana biraz ameliyattan bahsedeyim ben bir gece hastanede yattım çağ hastanesinde ameliyat olmuştum baya güzel ilgileniyorlar. ama tamponlar çıkana kadar ki iki gün sonra çıkıyor tamponlar baya zor oluyor. tam nefes alamadığın içi halsiz oluyorsun bide sürekli suratına buz koyman gerekiyor o yüzden yanında birisi olsa daha iyi olur bence. sana tavsiyem küçük balon al kendine içine su doldur ve buz yap o balonları üç gün boyuncada gözlerine koy. göz çukurlarına oturduğu için koyması baya kolay oluyor. ben üç gün boyunca sürekli suratıma buz koyduğum için morarmam ilk hafta nereyse tamamen geçmişti.
başka sormak istediğin bişey olursa seve seve cevaplarım şimdiden geçmiş olsun.

cok tesekkur ederım verdıgın bılgıler ıcın
buz olayına onem verıcem cunku amelıyattan 20 gun sonra ıse baslamam gerekıyor yuzumde morluk olmasını ıstemem
Son olarak ıyıkıde olmusum dedınmı amelıyat bıraz egrılık kalmıs olabılır ama yenı burnusun o egrılıgı unutturuyormu bunu cok merak edıyom cunku kendıme bunu cok soruyorumda :( son 4 gun
Tekrar gecmıs olsun.

buz olayına onem verıcem cunku amelıyattan 20 gun sonra ıse baslamam gerekıyor yuzumde morluk olmasını ıstemem
Son olarak ıyıkıde olmusum dedınmı amelıyat bıraz egrılık kalmıs olabılır ama yenı burnusun o egrılıgı unutturuyormu bunu cok merak edıyom cunku kendıme bunu cok soruyorumda :( son 4 gun
Tekrar gecmıs olsun.

nrclk bende serdar beye 10 gun önce ameliyat oldum şimdi 10 günlük ve çokk memnunum iyiki olmuşum diyorum orası ayrı ama en çokta iyiki SERDAR ÖZTÜRK,eolmuşum diyorum..eminim sende çok memnun kalacaksın...kii çok dogru bi karar vermişssin umarım sende istediğin bi buruna kavuşursun..

Tekrar gecmıs olsun.

ya bilemedimki eski haline göre tabi daha iyi oldu ama çok güzel bir burunda olmadı. iyikide olmuşum diyemiyorum ama dediğim gibi inanılmaz kötü bir burun olmadı sadece eğri olması canımı sıkıyor. bakalım artık. sen inşallah memmun kalırsın. şimdiden geçmiş olsun.

Back
X