Glee

• Konu Sahibi Konu Sahibi best_
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de varımmmmmm...... GLEE hayranıyım deli oluyorum hatta çalan şarkıları tekrar tekrar dinliyorum :)) şimdi yeni bölümleri çıktıkça tv de beklerken sabırsızlanıyorum yarın yeni bölüm çıkıcak yine :)) şu anda izlediğim tek ve en iyi dizi diyebilirim :))

Ne kötü bir sezondur bu ya.. Keşke 3.sezonun sonunda en zirvedeyken bitseymiş. Ağlardım üzülürdüm falan ama en azından bi Glee efsanesi olarak kalırdı. Şimdi içim parçalanıyor her bölümü izlerken. Şarkılarda bu sezon, pek bir "ehh"

3. sezondan sonra sadece eski günlerin hatrına izliyorum. Hele ki Cory'nin ölümü.. Diziden bütün herşeyi alıp götürdü. Lea'nın eski gülüşlerini özledim. Yalnız son bölümde Lea ve Sam arasında bir elektriklenme yapmaya çalıştılar. Valla dağıtırım ortalığı he saçmalığa bak.:20:

3. sezondan sonra sadece eski günlerin hatrına izliyorum. Hele ki Cory'nin ölümü.. Diziden bütün herşeyi alıp götürdü. Lea'nın eski gülüşlerini özledim. Yalnız son bölümde Lea ve Sam arasında bir elektriklenme yapmaya çalıştılar. Valla dağıtırım ortalığı he saçmalığa bak.:20:

Evet şok oldum, artık fanlarının neyi istediğine pek önem vermiyor gibiler zaten.. herkes her yerden sesini duyurmaya çalışıyor "original cast istiyoruz" diye, hala her bölümde marley - jake ve itici unique üzerinden zaman kaybediyorlar. 4. sezonda hiç beklenilen başarıya ulaşmamıştı, hiç ders almamışlar. çok sinirliyim :5:ahh cory ah

Evet şok oldum, artık fanlarının neyi istediğine pek önem vermiyor gibiler zaten.. herkes her yerden sesini duyurmaya çalışıyor "original cast istiyoruz" diye, hala her bölümde marley - jake ve itici unique üzerinden zaman kaybediyorlar. 4. sezonda hiç beklenilen başarıya ulaşmamıştı, hiç ders almamışlar. çok sinirliyim :5:ahh cory ah

Aynen çok haklısın. Dizi çok saçma bir şekilde ilerliyor zaten 3.sezondan sonra gelen yeni karakterleri hiç sevemedim. üstüne Cory :5: tamam dizi komedi dizisi ama Rachel'ın ve Kurt'un Finn'in ölümünü bu kadar çabuk unutmaları normal mi şimdi. Hele o Sam sahnesinde yok artık dedim.
Bide birşey sorucam quarterback bölümünde Quinn niye yoktu biliyor musun birşey. Brittany gerçekte doğum yaptı filan ama Quinn'e noldu

uuu glee fanları toplaşmış iyice , eskisi gibi değil diyorsunuz ama ben yinede glee yi çok seviyorum :)

uuu glee fanları toplaşmış iyice , eskisi gibi değil diyorsunuz ama ben yinede glee yi çok seviyorum :)

Bencede bende Glee yi her türlü seviyorum her ne kadar Cory gittikten sonra veda bölümünde hüngür hüngür ağlasamda :2::2: hala o tadı alabiliorum hala merak ettiğim şeyler var bence eğlenceliii :21::21:

Bencede bende Glee yi her türlü seviyorum her ne kadar Cory gittikten sonra veda bölümünde hüngür hüngür ağlasamda :2::2: hala o tadı alabiliorum hala merak ettiğim şeyler var bence eğlenceliii :21::21:

cory 'ye bende çok üzüldüm bi yandan da kızdım biliyomusun gencecik insanlar bir hiç uğruna hayatlarına veda ediyorlar :S

cory 'ye bende çok üzüldüm bi yandan da kızdım biliyomusun gencecik insanlar bir hiç uğruna hayatlarına veda ediyorlar :S

aynen aşırı uyuşturucu alkol aslında kabul edilebilir bişe değil bende çok kızdım ama yinede üzüldüm ne bileyim insan beklemiyor yani o halde bir genç nasıl böyle bağımlı diye :26:

Back
X