bende çok merak ediyorum daha öncede kullandım ama kısa süre şimdi yeniden başladım derdime çare olacakmı bu ilaçdr.um bana da yeni verdi.Bende başlıycam kullanan varsa ve faydasını gören varsa paylaşsın lütfen.
zayılayınca şikayetlerimin azalıcanı biliyorum ilaçttan çok beklentimdeyok ben yeyim içiyim ilaç beni zayıflatsın gibi,önceden kullandığımda farklı etki etmişti diyet yapmak daha kolaydı şimdi ise pek bir fark yok ilaç tok tutmaz yanlış bilgi vermiyelim lütfen insülin direnci olan hastalarda insüli düzenlediği için karbon hidrat lı yiyeceklere daha az ilgi duyulur insülin direnci normal olan kişiler bir çok olumsuz yan etkileryle karşılaşa bilir tok tutar dediğiniz zaman forumda zayıflamak isteyen sağlığı yerinde olan insanların ilaca yönelmesine neden olursunuz benim fazla kilom yok çokşey bekliyorsun derken konun başında bende belirtmiştim zaten neden ön yargıyla yaklaştığınızı anlamadım kullanan arkadaşlarla bilgi paylaşalım istedim çok şeymi bueşim ilacı alırken eczacı bu ilaç tok tutar zayıflamaya yardımcı olur demiş.Ama sen bu ilaçtan çok şey bekliyosun pco ile ilgili şikayetlerin zayıfladıkça ortadan kalkacak. En azından adetlerin düzene girer.Ben daha önce 13 kilo vermiştim ve çok rahatlamıştım.
merhaba diyette yapmışmıydın benim merak ettiğim diyetle ayda 4 kilo zarzor veriyorum ama tabi dayana bilirsem diyet ve ilaç kaç kilo verdirir acaba diğer topiklerdede çok güzel kilolar verenler olmuş bana doktorum hamile kalana kadar iç dedi ama dayanamamıştım sen kaç mgiçmiştin kaçdoz ,ne kadar sürede verdin kiloyuilacı bend eiçmiştim şekeri dengede tutuyor ve cidden kilo verdiyor kzılar
merhaba diyette yapmışmıydın benim merak ettiğim diyetle ayda 4 kilo zarzor veriyorum ama tabi dayana bilirsem diyet ve ilaç kaç kilo verdirir acaba diğer topiklerdede çok güzel kilolar verenler olmuş bana doktorum hamile kalana kadar iç dedi ama dayanamamıştım sen kaç mgiçmiştin kaçdoz ,ne kadar sürede verdin kiloyu
doktorum pco lularda insülin direnci olur pcolulara bu ilacı öneriyoruz genelde dediben kullandım pko yok ama insülin direnci vardı ve 5 kilodan fazla veremiyordum. Check-up yaptırdım. Sonuçolarak Glifor verdiler. hayatımın en kötü dönemini geçirdim diyebilirim. İlacı kullanmaya başladıktan 1 hafta sonra midemde korkunç yanma yaşadım. Hergün en az 3 kez talcid kullanmak zorunda kalıyordum yine de işe yaramıyordu. her akşam yediklerimi çıkartır oldum ve sanki midem de zehir varmış gibi acı ve yanma oluyordu sürekli. Zayıflamama da hiç yardımcı olmadı. ilacı bıraktım. diyetisyene gittim. sıfır yağ mantığı ile beslenmeye ve özel bir yöntem kullanmaya başladım 3 haftada yağdan 4,5 kilo verdim. İlaç beni çok zorladı. Tabi herkeste aynı şeyi yapmaz. ama eğer insülin direnci yoksa kullanmayın böbrek ve karaciğer için zararlı bir ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?