Gebeliğe Hazırlık Glifor kullanımı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Masalgibii

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2020
149
67
13
Kızlar merhaba, 1 ay önce doktora gittim prolaktin yüksekliği ve insülin direnci çıktı doktor bana prolaktin için ve insülin için ilaç verdi prolaktin ilacını kullandım ama şeker için verdiği glifor ilacını kullanamadım bu ay tekrarlar doktora gittiğimde insülin direnci aynıydı ilacı kullanamadığım için tekrardan başladım ama aşırı derece zorlanıyorum bu ilacı rahat kullanan var mı be yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim

Mide bulantısı çekiyorum ciddi anlamda gece uyuyamıyorum sabah uyandığımda da yediğim zehir oluyor çıkartıyorum hemen. İlacı da tok karnıma kullanmak gerekiyor

Glucophage ile aynı mı bu ilaç acaba bende kullanıyorum da

Merhaba ben de yaklaşık bi buçuk yıldır kullanıyorum pko olduğum için verdi doktor. 1000 lik kullanıyorum normalde midem aşırı hassastır ama bu ilaç bana kötü bi etki etmedi gece yatmaya yakın içiyorum ben

Ben şuan bıraktım ana tekrar başlayacağım gece yatmadan önce içmek daha mantıklı sanırım uykuda pek bişey anlaşılmaz

Oncelıkle gecmış olsun bence kullanmalısın hem zayıflamana da Yardımcısı oluyor ben yatarken alıyordum bazı ınsanlar mıgde bulantısı yapıyor bu sayede uyuduğum ıcın ıyı oluyordu

Oncelıkle gecmış olsun bence kullanmalısın hem zayıflamana da Yardımcısı oluyor ben yatarken alıyordum bazı ınsanlar mıgde bulantısı yapıyor bu sayede uyuduğum ıcın ıyı oluyordu
Çok teşekkür ederim aynen yatarken deneyeceğim bi de bi kaç kere yatmadan bi kaç saat önce aldım ama o da mide bulantısından uyutmamıştı en iyisi yatmadan önce içip uyumak. Evet kilo verdiriyor fazlasıyla 2 gün üst üste içtiğimde bile hemen 1 kilo vermiştim

Bende glifor kullanıyorum ilk 10 gün mide bulantısı yaptı ama geçti biraz sabır inşallah geçiyor geçmezse doktora danışın.

Ben 20 kilo vermıştım onunla

Bende fazla kilo yok aslında doktor normal olduğunu söyledi 60 kiloyum 58 oldum ilacı devamlı kullanırsam sanırım 50 kilo falan olacağım
Aynen daha ıyı olur

merhaba , bende 2 gün önce başladım diyetle birlikte kilo vermeyi hedefliyorum şuan 30 kg fazlam var sizce verebilirmiyim ve bende bulantı yapmadı ama aşırı ishalim 2 gündür

Ben 4 gündür kullanıyorum ve gerçekten ilk gün tek ishal yaptı sonra çok rahat geçiyor şuna sanki iştağım açıldı

Merhabalar pko sizde nasıl bir etki yaratmıştı? Bende de pko var ve neredeyse ilaç almadan hiç adet olamıyorum. Bu ay ben de glucophage kullanmaya başladım dahiliye doktoru verdi. Düzenli adet olur muydunuz? Yada ilacı kullandığınız süre zarfında adet olma durumunuzda bir değişiklik oldu mu?

Adet düzensizliğim vardı evet hatta bi kaç ay söktürücü kullanmadan adet olamıyprdum ama daha sonra yavaş yavaş düzene girmeye başladı. İnofolic de kullanıyordum ben onun etkisi mi bilemiyorum tabi. Şuan tüp bebek sürecindeyim okdukça düzenli oldu son zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…