Şampuan ve Saç Kremleri Gliss pembe sıvı saç kremi

gliss pembe liquid silk sıvı saç kremini nasıl buluyordunuz?

• kullandım, memnundum.

OY: 0 0,0%
  • kullandım, beğenmedim.

• hiç kullanmadım. tekrar çıkarsa deneyebilirim.

• Ankete Katılan
    0

esmergizmo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
8.104
10.540
248
kızlar gliss'in pembe serisinin şu leave in conditioner yani duştan sonra saç uçlarına fısfıs sıvı saç kremi vardı. harika bir üründü ve senelerce saçlarımı muhteşem yaptı o ürün sayesinde belime kadar parlak ve gür saçlarım vardı, çünkü çok kolay açılıyordu tararken hiç saçım dökülmüyordu.

o ürünü kaldırmışlar sanırım hiçbir yerde bulamıyorum, şimdi siyah olan ultimate repair'i kullanıyorum şu ankilerin en iyisi o ama pembe olan gibi değil. saçlarımın parlaklığı gitti, tararken çok dökülüyor takıldığı için tarağa.

çok üzgünüm ya. napsam saçımın o güzel parlaklığına kavuşamadım o ürün olmadan. liquid silk idi adı, yeniden üretmezler mi acaba? kullanan çok insan biliyorum keşke yeniden getirseler.

anket ekledim belki beğenenler seçerse, mail atıp tekrar çıkartmalarını isteyebiliriz ne dersiniz? beğenip kullananlar anketi seçsinler lütfen.

Bende ayni yikintiyi she cashmere serisini uretimden kaldirdiklarinda yasamistim gliss bu iste urunlerine bel baglamamak lazim demek ki kaldirip duruyolar uretimden..

Bende ayni yikintiyi she cashmere serisini uretimden kaldirdiklarinda yasamistim gliss bu iste urunlerine bel baglamamak lazim demek ki kaldirip duruyolar uretimden..

aynen öyle güzel ve kullanılan ürünleri neden kaldırırlar bilmem ki.. o she cashmere'ın kremimsi ürününü kullanmıştım bak o da fena değildi ama saçlarım dümdüz olduğu için biraz yağlandırıyordu, bu liquid silk böyle ipek gibi yapıyordu pırıl pırıl. arkadaşlarım sorardı onlar da kullandıklarında onlarda da fark ederdi görürdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…