- 27 Şubat 2009
- 1.256
- 186
- 648
- 34
benım gıbı kararsz kaldysan sunu yapmanı tavsıye ederm ; bugun bı kozmetkcıye grdm ve glisslern kampanyada olduğnu gördm. Tbıkıde hemen aldım. Total repair serisini alıcaktm ama durulanmayan sac kremı varya o yoktu alamadım. Oil nutrıvıteye döndüm bu sefer. Onunda şampuanı yoktu. Adama bu nasıl iş ya bırı olsa dieri olmuyor dedim. Bse diemedi. Senın beklentın ne sac konusunda dedı. Bende saclarım ısıya maruz kaldığından kırıldı ucları catallastt cok sönük ve yıprandı dedim. Ozaman total repairin sampuan ve maskesını , oil nutrıvıtenın durulanmayan sıvı kremını al dedi. Banada mantklı geldı ve aldm cnku hem catallaşmış hem kırılmış hem cansız , sadece benım ıhtıyacımı karsılamıyrdu. Insallah memnun olurum.
bende buna benzer bişey yaşadım oil nut. şampuanı yoktu bende şampuan olarak total repair, krem ve sıvı saç kremi olarak oil nutr. aldım çok memnunum hemen hemen aynı görevi gören ürünler aynı markanın da olunca hiç bir sorun olmuyor çok memnunum saçlarımın nemini geri kazandırıyor tabii yaptığım son işlemden sonra 4 kutu falan kullanmam gerekecek :))
Son düzenleme: