• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Bu arada vitamin ilaçları kullanıyorum ben yaklaşık iki hafta olacak ve sanki beni acıktırıyor gibi hissediyorum ve çok yiyorum 47 kilo 350 gram olmuşum büyük bi başarı benim için 😁😁

Hocam ben büyük abdeste çıkamadım şimdilik 🥺 58.35 çıkmışım, o 350 gramı şeye sayabilir miyiz? Bu işin harcırahı nedir?
bu hafta kilo yazmayacağız zaten, ama haftaya yazarız. bana kalırsa gramı gramına yazalım:P yuvarlamadan. hiç veremediğimiz zaman o 350 gram eksi bile avuntu oluyo

Kuru götler nası da belli ediyor kendini dsdhsa. Sevgimi, geleceğimi, tüm benliğimi bacım sen ne anladın 😒
Ben yine biraz daha kalça yaptım squat sayesinde. Artık kendimi kuru g.t olarak görmüyorum. 😛😛 Kim görse dümdüzdü şimdi şekillenmiş diyor :) şimdi yanlış anlaşılma olmasın g.tümü erkeklere atmıyom. Yengem, arkadaşlarım falan gelişme olduğunu söylüyorlar. 😅

Boy 170
Kilo 🫣
1000019889.webp

Hedef:70
Beni de ekleyebilir misiniz?
Bir şey daha sormak istiyorum
my mister my mister ne alaka bu grupta.

Ben yine biraz daha kalça yaptım squat sayesinde. Artık kendimi kuru g.t olarak görmüyorum. 😛😛 Kim görse dümdüzdü şimdi şekillenmiş diyor :) şimdi yanlış anlaşılma olmasın g.tümü erkeklere atmıyom. Yengem, arkadaşlarım falan gelişme olduğunu söylüyorlar. 😅
Bişey diycem kız sen ve my mister my mister otururken altınıza minder falan koyuyo musunuz kemikleriniz batmasın diye, ben koymuyorum da, hep merak etmişimdir fırsat bulup soramadım bi 🤔

Bişey diycem kız sen ve my mister my mister otururken altınıza minder falan koyuyo musunuz kemikleriniz batmasın diye, ben koymuyorum da, hep merak etmişimdir fırsat bulup soramadım bi 🤔
Ellerime hep yapıştırıcı yapıştı mesaj yazamıyorum gelicem Sanada bekle sen aflaksız gadın 😑:KK59:

Kemikler belin yan kısmından görünüyor valla bende. Mindere ihtiyacım yok aşko desteksiz alet edevatsız olduğu gibi oturuyorum. Totoda kemik batmasi olmiii 🤣🤣

Back
X