- 20 Kasım 2024
- 1.565
- 7.340
- 73
pazartesi olsun o halde madem bugün başladık, haftasonu fazla kaçıranlar salı verebilir sorun yok biliyonuuuzBuna sen karar ver beybim topic senin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pazartesi olsun o halde madem bugün başladık, haftasonu fazla kaçıranlar salı verebilir sorun yok biliyonuuuzBuna sen karar ver beybim topic senin![]()
Haftaya ama dimi ilk tartilarpazartesi olsun o halde madem bugün başladık, haftasonu fazla kaçıranlar salı verebilir sorun yok biliyonuuuz
Biliyorum glutensiz besleniyoken yiyodum da bunlar da bana çikolatayı hatırlatıyo çikolata yiyesim geliyo o yüzden bunları da kestimBunda şeker yok ki kızbenim yanımda birseyler olması lazım gündüz çok aç kaliyorum yoksa normalde en sevdiğim tatlı muz fıstik ezmesi tahin
![]()
evettttHaftaya ama dimi ilk tartilar
Bahanen güzelmişBiliyorum glutensiz besleniyoken yiyodum da bunlar da bana çikolatayı hatırlatıyo çikolata yiyesim geliyo o yüzden bunları da kestim![]()
Ohh cok güzel görünüyorAkşam, birazdan da yürüyüş yapacağım inşallah yaparsam atarım![]()
Ay gel ayol ekleyim sabahBeni neden çağırmıyonuz ben şüşko kalayım istiyonuz dimi![]()
EvetBeni neden çağırmıyonuz ben şüşko kalayım istiyonuz dimi![]()
Bugün mü başladınız?Ay gel ayol ekleyim sabah![]()