Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay maşallah ama tek sette mi 75 yapıyorsun kızAzimliyim dimi![]()
He yaaa bacaklarım alışıyor gibi ama en azından merdiven inerken neneler gibi inmiyorumAy maşallah ama tek sette mi 75 yapıyorsun kız
Sen dinlenme yapıyorsun inşallah bebemHe yaaa bacaklarım alışıyor gibi ama en azından merdiven inerken neneler gibi inmiyorum![]()
Evet set olarak yapıyorum aşgımSen dinlenme yapıyorsun inşallah bebem
Yok onu demiyorum gün olarakEvet set olarak yapıyorum aşgım![]()
Onada bakarım iyi dedinBu arada sadece squat yapanlara tavsiyem bide plank ekleyin vucudun tamamını güçlendiren harekettir yapa yapa çok ciddi güçlenirsiniz
Yok ara vermedim hiç her gece beş ekleye ekleye yapıyorumYok onu demiyorum gün olarak
İlk yaptığında 5 saniye bile yapabilirsin ama bırakma zamanla süre artıyorOnada bakarım iyi dedin![]()
Yok ara vermedim hiç her gece beş ekleye ekleye yapıyorum![]()
Doğru ama üç gün arayla dinlenme olması lazım ne bilim yav işte bırakmadım yapıyım mıLaaannn sana attığım lisyede yaziyordu
Eline liste vermişim hala yapmıyayım mı diyorsun kız ona göre yapacaksın beni delirtmeDoğru ama üç gün arayla dinlenme olması lazım ne bilim yav işte bırakmadım yapıyım mı![]()
Tamam bugün dinlenme şeysi olsunEline liste vermişim hala yapmıyayım mı diyorsun kız ona göre yapacaksın beni delirtme![]()