- 20 Ocak 2010
- 49.861
- 196.480
- 1.123
- 44
Sende bugünun kilosunu ekle canımKızları tatildeyken 78.2 yi görmüştüm dkkdkdkd bu sabah 74.8 geldiminş bu gazla abartıp yarın yine yüksek gelmem kdkdkdkd

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende bugünun kilosunu ekle canımKızları tatildeyken 78.2 yi görmüştüm dkkdkdkd bu sabah 74.8 geldiminş bu gazla abartıp yarın yine yüksek gelmem kdkdkdkd
Ay doğru dkdkkdldSende bugünun kilosunu ekle canımmadem tartılmışsın
![]()
76 geçen hafta 77 dim iyidirPazar diye kilosunu bugünden vermek isteyen olursa alalım![]()
Matımı yere serip bu hareketi de denicem teşekkürler bibi.
Saniyeye takılmayın ilk başlarda bakın saniye diyorum dakika değilMatımı yere serip bu hareketi de denicem teşekkürler bibi.Bu kaslar güçlenecekkkk başka yolu yok. Dizim kolum ne kadar titrerse titresin, zorlanırsa da zorlansın. Pes etmek yok
![]()
Selamben de kaslarımı güçlendirmek istiyorum
Eski mesajlara bakmadım ama squat listesini tekrar atabilir misiniz
Bugün başlayayım
Kilom 58.1
Attığımı indirmeyip ss alman
Ss daha kolay yaaaAttığımı indirmeyip ss almanütteki aşağı okuda mı görmüyorsun
![]()
Aşkitellam sen neden bu kadar az besleniyorsun bebeli kadın bende seni sorguluyorum şu andaSabah yulaf lapası yiyip hayatı sorguladım. Akşam da muhtemelen tavuklu salata yerim![]()
Midemi küçültmeye çalışıyorum bebişim küçülmezse çok yerim veremem benim evvela boğazımı tutmam lazım. Bir de zaten safram sıkıntı hazır ona da iyi geliyo diye böyle gidiyorumAşkitellam sen neden bu kadar az besleniyorsun bebeli kadın bende seni sorguluyorum şu anda
Hadi inşallahhhhNasılsınız güzeller
Bu hafta çok dikkat edemedim ama eksi çıkacağımı düşünüyorum yarın![]()
İnşallah inşallahHadi inşallahhhh![]()