- 18 Ağustos 2022
- 2.950
- 4.164
- 83
Aldım kabul ettimEline sağlık.Sofienin Kedisi seni seçtim pikaçu. Şaka tabi. Kiloma en yakın sensin. 66.55 bugün ben. İlk hedefim düz 66.00
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aldım kabul ettimEline sağlık.Sofienin Kedisi seni seçtim pikaçu. Şaka tabi. Kiloma en yakın sensin. 66.55 bugün ben. İlk hedefim düz 66.00
![]()
Afiyet olsun.Ben yediye doğru yedim. Sonuç, ben de açımKahvaltı: omlet, az ekmek, bol yeşillik, peynir
Ara mini minicik bir spoonful
Akşam: fırında somon, salata, şalgam suyu
Ara: çeyreğin yarısı şeftali
Akşam yemeğini 3 buçukta yediğim için açım![]()
Gerçi benim ki dayanılmaz bi açlık değil. Saat farkıAfiyet olsun.Ben yediye doğru yedim. Sonuç, ben de açım![]()
Noolmuş uzun olup kilo alınca daha zor anam dev anası gibi geziyoruz
Ben hep dev anasıyım yani o kadar da uzun değilim ama salondakiler hep minyon ayı gibi kalıyorum yanlarındaNoolmuş uzun olup kilo alınca daha zor anam dev anası gibi geziyoruz![]()
Hahahaha olsun herkesin boyu kendineBen hep dev anasıyım yani o kadar da uzun değilim ama salondakiler hep minyon ayı gibi kalıyorum yanlarında![]()
Benim iki tur kilo vermem lazım öyle bi kilo vermeye ihtiyacım varHocaaam Zeynovski arkadaşımız torpilli mi niye adı 2 kere yazıldı tahtayaEtiket yapamıyorum, sanırım onlar gibi zengin olmadığım için
Hocam ayrıca bu kız bana lan dedi![]()