Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftaya aynı olcaz bence vercez gene ben inanıyorum56,8 maalesef almışım![]()
Bu hafta annemle tatile gideceğim. Annem yolluk olarak bile haşhaşlı ekmek falan yapmış hiç ümidim yok önümüzdeki hafta içinHaftaya aynı olcaz bence vercez gene ben inanıyorum![]()
Aktifsiniz demek geldim geldim beni de ekleyin
Bir şey olmaz bir şey olmazBu hafta annemle tatile gideceğim. Annem yolluk olarak bile haşhaşlı ekmek falan yapmış hiç ümidim yok önümüzdeki hafta için![]()
Boy kilo hedef yazalım hemenAktifsiniz demek geldim geldim beni de ekleyin![]()
Boy 1.65 hedef 58. Kilo sabah aç karna tartılıp atayım canım.Boy kilo hedef yazalım hemen![]()
yazdım bile
Ben kesin aldımm arayı açacaksın sen iyiceeBu hafta da 55.35 çıktım. 300 gr vermişimbu hafta hiç dikkat etmemiştim o yüzden normal geldi
VermişsindiirBen kesin aldımm arayı açacaksın sen iyicee![]()
Ben %100 aldım canım bütün hafta neler yedim bir bilsen..Vermişsindiirama incelen alt karnım geri şişmiş biraz
inşallah ödemdir
Neyse sen tatilden dön de arayı kapatırız gibi ama boy farkı ona sayarız benceBen %100 aldım canım bütün hafta neler yedim bir bilsen..
Çünkü yaz meyveleri çok güzel ve dondurma faktörü var birde ödemGünaydınnnn 74.2 çıktım ben almışım
Yazın daha güzel vermemiz lazım değil mi yaa n’oluyo![]()