• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

2 gündür koca doğum günü kutlamalari vardı pek sey edemedim kizlar pardon dün spor var beslenmeleri es geçelim tartım 75.9 pek değişiklik yok 💋

Selamlar

Kahvaltı: omlet, peynir, zeytin, helva, ekmek
Öğlen: 8 9 adet sarma
Akşam: pilav, patates yemeği, salata

Kızlar selam❤️
selammmm tabloları düzenledim düne kadar, tartıları ekledim
Bibibella Bibibella Cereser Cereser immzaben immzaben Addige Addige monoi monoi kızlar tartııııııııııııııııııııııııııııııııı
Dün sabah tartıldım ben yazamadım canım
72.7 çıktım sabah aç karnıma.
Dün klasik kahvaltılık yedim ama ancak akşam saat 16:00ya doğru yiyebildim işten dolayı. Korkunç bir baş ağrısı oldu açlıktan ya da stresle karışınca belki.
Domates salatalık dil peyniri 6-7 yeşil zeytin sivri biberden oluşan kahvaltı hazırlamıştım saklama kabına. 1 dilim ekmekle yedim.
3 kupa çay içtim maalesef ki şekerli. Akşam da onca açlığa gittim 2 lahmacun yedim 1 de içli köfte😂 çok kötüydü dün ya.

Bugün sabah yine aynı kahvaltılıklardan oluşan salatamı yaptım. 2 dilim ekmek yedim, öğlen tavuk yedim. Akşam da 2 tane poğaça (bu nasıl diyet diye sordunuz duyuyorum 🤪)

Yarın ve sonrasında inşallah dikkatle gideceğim.

Hedef kilomuz aylık mıydı yoksa süreç sonunda kaç kilo olmak istediğimizi mi söylüyorduk?

Orenda Orenda

🙈

Hele şunu paylaşayım da😵‍💫🙄😬👻😻

Spor ve yemek bir arada paylaşıcam bitince🥳 hafif şekilde kapatıcam inşallah 😎🥸🤓

Emojiler çoğaldı bugün 😌 Yoruldummm.

Eklentiler

• 1000043554.webp
    1000043554.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 14
  • 1000043552.webp
    1000043552.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
Kızlar selam❤️

Dün sabah tartıldım ben yazamadım canım
72.7 çıktım sabah aç karnıma.
Dün klasik kahvaltılık yedim ama ancak akşam saat 16:00ya doğru yiyebildim işten dolayı. Korkunç bir baş ağrısı oldu açlıktan ya da stresle karışınca belki.
Domates salatalık dil peyniri 6-7 yeşil zeytin sivri biberden oluşan kahvaltı hazırlamıştım saklama kabına. 1 dilim ekmekle yedim.
3 kupa çay içtim maalesef ki şekerli. Akşam da onca açlığa gittim 2 lahmacun yedim 1 de içli köfte😂 çok kötüydü dün ya.

Bugün sabah yine aynı kahvaltılıklardan oluşan salatamı yaptım. 2 dilim ekmek yedim, öğlen tavuk yedim. Akşam da 2 tane poğaça (bu nasıl diyet diye sordunuz duyuyorum 🤪)

Yarın ve sonrasında inşallah dikkatle gideceğim.

Hedef kilomuz aylık mıydı yoksa süreç sonunda kaç kilo olmak istediğimizi mi söylüyorduk?
Nasıl istersen canım

Üzüm🍇
Şekersiz çay (2)
Şekersiz aromalı Türk kahvesi☕(1)
Kuru hurma (3)
%85 kakaolu bitter🍫 (20 gram)
Çekirdekli siyah üzüm(7)
Yoğurt (1 kase)
Kavrulmuş tuzlu fıstık 🥜(10)
Ceviz göz kararı (3)

SU: 1 buçuk litre
ADIM :3.542

Akşam illa yemek yerdim ama tamamen tesadüf ortam yoktu. Onun yerine bu şekil gelişti.

Orenda Orenda

Şarjım bitecek. İyi geceler 🌸

Üzüm🍇
Şekersiz çay (2)
Şekersiz aromalı Türk kahvesi☕(1)
Kuru hurma (3)
%85 kakaolu bitter🍫 (20 gram)
Çekirdekli siyah üzüm(7)
Yoğurt (1 kase)
Kavrulmuş tuzlu fıstık 🥜(10)
Ceviz göz kararı (3)

SU: 1 buçuk litre
ADIM :3.542

Akşam illa yemek yerdim ama tamamen tesadüf ortam yoktu. Onun yerine bu şekil gelişti.

Orenda Orenda

Şarjım bitecek. İyi geceler 🌸
Bütün gün yediklerin bunlar mı sadece? Benim gün içindeki ara öğünlerim böyledir belki fazladır :D

Ben geldim❤️ merhabalar kızlar 💕
Uzun bir süredir yoktum devam edemedim ne yazık ki. Sizleri ve burayı çok özledim❤️

Yarın sabah tartılıp yazacağım, akşam dönerken alışverişimi de yapacağım. Akşam komple menümü adım sayımı vesaire yazarım❤️

Bir de instada karşıma sürekli şu titreşimli spor aleti çıkıyor. Benim bacaklarım çok ağrır ve ayaklarım çok fazla şişer. Kullanıp etkisini gören var mı kızlar? Dolaşıma selülite ve ağrı sızı durumuna ödeme vs etkili diyenler olmuş ama reklam da olabiliyor yorumlarda. Düşüncelerinizi merak ediyorum almadan sorayım dedim🥳
Şu ürün:

Eki Görüntüle 3644172
Bugün karşıma bu ürünle ilgili video çıktı neden nasıl çıktı ben de bilmiyorum. Adam azıcık gülse kıyamet kopacak sanki, gülsene be adam 😏😏

Back
X