• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Glow-up yapıyoruz, en iyi versiyonumuza ulaşıyoruz!!

Orenda Orenda ben tartımı erken vermek istiyorum 🙈

IMG_20250913_065008_edit_1018456014688342.webp

KAHVALTIARALAR ve AKŞAMSU VE
 SPOR
*Peynir, *Zeytin, *Çeyrek porsiyon patatesli yumurta
*Salatalık
*Domates
*57 gram beyaz ekmek
Biber
*Şeftali
*Salatalık
*Americano,
*Bir kahve daha, yanında lokum ve içecek
*Bir avuç tuzlu fıstık
*Mercimek
çorbası
*Kıymalı makarna (1 büyük porsiyon)
*Salata
680 ml

30 dk bölgesel 300 p.

5.000 adım
500 p.
1000043250.webp

1000043247.webp

Puanları diğer grup için hesapladım tabiki. Hadi bakalım iyi geçti bugün💪💪

Orenda Orenda

Naptınız kızlar.
Kahvaltı yaptım ben. Kahvaltı öncesi bir ara öğün, limonlu su
Kahvaltımı bitiricem. Devamına bakıcaz bakalım.

Ben geldim❤️ merhabalar kızlar 💕
Uzun bir süredir yoktum devam edemedim ne yazık ki. Sizleri ve burayı çok özledim❤️

Yarın sabah tartılıp yazacağım, akşam dönerken alışverişimi de yapacağım. Akşam komple menümü adım sayımı vesaire yazarım❤️

Bir de instada karşıma sürekli şu titreşimli spor aleti çıkıyor. Benim bacaklarım çok ağrır ve ayaklarım çok fazla şişer. Kullanıp etkisini gören var mı kızlar? Dolaşıma selülite ve ağrı sızı durumuna ödeme vs etkili diyenler olmuş ama reklam da olabiliyor yorumlarda. Düşüncelerinizi merak ediyorum almadan sorayım dedim🥳
Şu ürün:

IMG_2606.webp

Uzun bir süredir yoktum devam edemedim ne yazık ki. Sizleri ve burayı çok özledim❤️

Yarın sabah tartılıp yazacağım, akşam dönerken alışverişimi de yapacağım. Akşam komple menümü adım sayımı vesaire yazarım❤️

Bir de instada karşıma sürekli şu titreşimli spor aleti çıkıyor. Benim bacaklarım çok ağrır ve ayaklarım çok fazla şişer. Kullanıp etkisini gören var mı kızlar? Dolaşıma selülite ve ağrı sızı durumuna ödeme vs etkili diyenler olmuş ama reklam da olabiliyor yorumlarda. Düşüncelerinizi merak ediyorum almadan sorayım dedim🥳
Şu ürün:

Eki Görüntüle 3644172
Kan dolaşımı için iyi olabilir bir de basamak gibiyse step up yani basamak in çık yapabilirsiniz. Ama faydalı olur mu iyi midir bilemeyeceğim YouTubeda inceleme videoları varmış bakın isterseniz

Şu ürün:

Eki Görüntüle 3644172
Merhaba, bu aleti ben de çok gördüm ama bir yorumda beyin fonksiyonlarına zarar verebileceği yazıyordu. Yoksa ben de beğenmiştim. Düşünsenize sadece duruyorsunuZ, vücudunuz sallanıyor. Mantıken belki de en etkili ve zahmet vermeyen ürün.

Merhaba, bu aleti ben de çok gördüm ama bir yorumda beyin fonksiyonlarına zarar verebileceği yazıyordu. Yoksa ben de beğenmiştim. Düşünsenize sadece duruyorsunuZ, vücudunuz sallanıyor. Mantıken belki de en etkili ve zahmet vermeyen ürün.
Aaaa öyle bir ihtimal varsa kanıtlanmasa bile korkarım. İyi ki sormuşum.
Çok teşekkür ederim kalsın bari evde leslie falan yaparım bir şeyler :/

Back
X