• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Glowing mi up🫣

Bbyyss

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
601
Puanlar
303
Evet eskiden açtığım konudan devam etmek yerine yeni bir sayfa açayım dedim.Hedeflerim yine çok benzer,kilo vermiştim hepsini fazlasıyla geri aldım kilo vermek kitap okuma düzeni ve temizlik düzeni oluşturmak,cilt bakımı rutinimi ertelememek vs vs günlük hayatımda bana iyi hissettirecek şeylerin devamlılığı için bu konuyu açıyor 2025 e kendimin daha iyi bir versiyonuyla giriyorum aldım kabul ettim 777🤭

Neredeyse bir yıl olmuş ben bu konuyu açalı
Geçen bu bir yıl 35 yıllık hayatımın en rezalet yılıydı,kötü şeyler yaşadım,ailem dediklerimden darbeler yedim depresyon kaygı hepsi mahvetti beni.

Ama şimdi bunlar bitsin istiyorum.Bu yılı hiç yaşamamış saymak istiyorum.Nasıl yapacağım hakkında çok fikrim yok motivasyonum da yok ama kaçan ipi bir yerden tutmam lazım.

Tüp mide ameliyatı oldum,neredeyse 1 aylık ameliyatlıyım.Metobolizmamı o kadar bozdum ki saçma sapan diyetlerle ameliyata rağmen zor kilo veriyorum.Bunu benim için bir dönüm noktası kabul edip hayatımı eskisi gibi düzene sokmak niyetindeyim.Buraya mümkün olduğunca günlük yapacağım aktiviteleri işleri vs yazacağım.Yazmak iyi geliyor disipline sokuyor beni.Şu an çalışmıyorum bir hafta sonra işe başlayacağım.Özellikle okul zamanı güzel bir düzenim olsun,artık düşünceler içinde boğulmayayım.

Bugünün yapılacakları
👆Günlerdir temizlenmeyen evi temizle
👆45 dk leslie yap
👆Yemek yap
👆Güzel bir duş alıp cilt bakımı yap

Yarından itibaren kitap ve seçeceğim güzel bir diziye de başlamak istiyorum.Hadi bakalım

Günaydın yeni güne🌸Dün yazdıklarım arasında:
👍Temizlik yapıldı
👎Leslie yapamadım
👍Yemek yapıldı
👍Duş ve cilt bakımını tamamladım
Bugün düne göre -400 gr vermişim toplamda 27 günde -10 kiloya ulaştım şükürler olsun.Bugün yapacaklarım
👆Temizlik (günlük yapmaya çalışacağım yoksa altından kalkamıyorum)
👆Yemek
👆Duş+cilt bakımı
👆Leslie 45 dk
👆50 sayfa kitap
Dün sipariş ettiğim spor ayakkabılarım geldi,Samba modeli sonunda ben de aldım.Son zamanlarda heveslendiğim herşey elimde patladığı için kesin bedeni uymaz vs diyordum ama güzel oldu bu bile beni çok mutlu etti🫣Bugün de göz kremim gelecek çok övülüyor umarım göz çevremdeki şişliğe ve yorgunluğa iyi gelir✨

Günaydın🌸Güne -150 g ile başladım.İnceldiğimi de artık hissediyorum çok şükür mutlu ediyor bunlar beni inşallah herşey günden güne daha iyi olacak.Dün
👍Temizliği tam istediğim gibi yapamadım eksik yerler kaldı ama buzdolabımı ve buzluğumu temizleyip düzenledim beni baya götürür bu düzen okul öncesi çok iyi oldu
👍Yemek yaptım
👍Duş+cilt bakımım tamam,göz kreminin dokusu çok güzel yanında tester yüz kremi gelmişti kullandım hemen güzel bir his verdi
👍Leslie 20 dk yapabildim onu da tam yapamadım çünkü dikişlerimden korkuyorum,yine de devam edeceğim
👎Kitap okuyamadım
Kızımın okulu için ayakkabı kıyafet ve suluk eksiğimiz vardı sabah onların da siparişini verdim,kendime de güneş gözlüğü siparişi verdim baya açılıyorum yine bu aralar,bir ara borçlarımı azaltmak için bir plan da yapmam lazım

Bugün yapacaklarım
👆Temizlik+Mutfak dolaplarını sileceğim
👆Yemek
👆Leslie
👆100 sayfa kitap
👆Duş+Cilt bakımı+maske yapayım bugün

Günaydın (mı?)
Dün yazdığım hedeflerimi gerçekleştirdim-kitap hariç
Bugün için tek hedefim ayağa kalkabilmek.Kendime zihinsel şifa diliyorum

Ah benim açıp açıp yarım bıraktığım konularım..🥹
Aylar sonra yine buradayım.Ben yazmayınca kesinlikle düzene giremiyorum,ajanda yazmayı da seviyorum ama buranın yeri ayrı❤️Güncellemelerle geleyim bakalım

🔓Tüp mide olmuştum hayatımın en doğru kararlarından biriydi 105 kilodan 65 e düştüm,bedenim 38-36 arası❤️
🔓Kitap okuma düzeni yok oluşturamadım maalesef
🔓Temizlik düzenimi oluşturdum çocuklar büyüyüp bağımsızlaştılar,artık rahatlıkla evimi temizliyorum uzun süre de temiz kalıyor evim(temizlik benim için çok önemli çünkü dağınıklıkta elim kolum asla kalkmıyor)
🔓Cildim için çok basit bir rutin oluşturdum az malzemeli,cildim eskiye göre çok iyi durumda şu an🧿
🔓İnsanlardan kaçıyordum asosyalliğin zirvesindeydim,insan içine karışmaya başladım ailemle problemlerimi çözdüm.Ama bu sefer de eşimle çok bozuğum ama artık küs olmaktan eskisi gibi etkilenmiyorum belki boşanırız da bilmiyorum umursamıyorum pek🫣
🔓Maddi olarak ufak bir battım🥲Toparlanabilmeyi umuyorum bereket duası yapmıştım ters mi tepti noldu anlamadım😄

Artık güncel olarak yazmaya başlayacağım yine buraya.Hep gözümün önünde olsun istiyorum hayatımdaki gelişmeler.Bugün tam bir tembel pazar olacak,sadece üstten bi toparlama yapacağım sonra yatış,yarın bayram temizliği yapacağım inşallah🌸

Günaydın🌸Hemen güncellemeleri yazıp yeni güne Bismillah diyeyim
👍Dün bayram temizliğimi yaptım sayılır,cam perde temizlik vs baya hallettim bugün yatak odamla banyoyu temizleyeceğim çocuklarıma arefe banyosu yaptırıp anneme yollayacağım.Ben de güzel bir duş alırım sonrasında maske yaparım
👍Güncel kilom 66.40,hedefim 62 olmak
👎Kitap okuyamadım
👍Güncel kart borcum 32k,40k olmaması lazım merketi vs ben yapıyorum dün 1300 market yaptım,oda kokusu peçete siparişi verdim 15 gün çok dikkat etmeliyim harcamalarıma
Bugün için temizliği bitirip kişisel bakım yapacağım.Yarın için fırın sütlaç yapacağım.Yarın biraz yoğun olacak bakalım

Günaydın🌼
Önümde seminer videosu,bir yandan kızıma kahvaltısını yaptırırken yazayım dedim
Güncel kilom 65.10✨Bir ay sonra senem dolacak hedefim 62 yi görmek🙏Şükür kazasız belasız okul dönemini bitirdik,artık boş vaktim çok fazla,maddiyattan dolayı tatile vs gitmeyeceğim.Kitap okumaya çok şükür başlamıştım,artık daha düzenli bir şekilde okumalarımı yapacağım.Sabah uyandım kahvemi içtim haftamı planladım.Yemek ve ev için market siparişimi verdim.Şimdi kalkıp yatak odamdan başlayarak bahar temizliğimi yapacağım.Haftaya bir misafir gelme durumu var (umarım gelmezler hiç sevmediğim tipler)bu yüzden haftaya kadar temizliği bitirmeliyim.Kapıları ve bir tane duvarı boyamalıyım,bunun için boya rulo fırça vs aldırıyorum hafta boyunca bu işi de bitirmeye çalışacağım.İşim çok ama vaktim bol,yarın umarım güzel bir mesajla buraya döneceğim.Herkese kolay gelsin✨

Günaydın🪽Güncel kilo 64.8,21 günüm kaldı hedefim olan 62 yi görmek için ama çok yavaş veriyorum artık hızlandırmak için biraz sıvı beslenmeye çalışacağım✨
Bahar temizğim bitti sayılır bir kaç ufak detay kaldı,prizlere kadar sildim temizledim çook yorucuydu ama🫣Misafirler gelecek mi ne zaman gelecek hiçbir fikrim yok bakalım.Benim bu glow up sürecimde hedeflerimden biri borçlarımı sıfırlamak olacak,hedefim 2026 Aralık 15 te borçlarımın bitmiş olması.Şu an güncel durumum
💸kredi1 15.300
💸kredi 2 13.000
💸KMH -140.000
💸Garanti Kkartı 60.000
💸Ziraat Kkartı 2300
💸Gün 5.300
Gelirim bu ay maaş+ek ders maaş farkı vs:102.000
Bu gelirle ve muhtemelen altın bozdurarak borçlarımı sıfırlayacağım umarım✨

Back
X