Ah benim açıp açıp yarım bıraktığım konularım..

Aylar sonra yine buradayım.Ben yazmayınca kesinlikle düzene giremiyorum,ajanda yazmayı da seviyorum ama buranın yeri ayrı

Güncellemelerle geleyim bakalım

Tüp mide olmuştum hayatımın en doğru kararlarından biriydi 105 kilodan 65 e düştüm,bedenim 38-36 arası

Kitap okuma düzeni yok oluşturamadım maalesef

Temizlik düzenimi oluşturdum çocuklar büyüyüp bağımsızlaştılar,artık rahatlıkla evimi temizliyorum uzun süre de temiz kalıyor evim(temizlik benim için çok önemli çünkü dağınıklıkta elim kolum asla kalkmıyor)

Cildim için çok basit bir rutin oluşturdum az malzemeli,cildim eskiye göre çok iyi durumda şu an

İnsanlardan kaçıyordum asosyalliğin zirvesindeydim,insan içine karışmaya başladım ailemle problemlerimi çözdüm.Ama bu sefer de eşimle çok bozuğum ama artık küs olmaktan eskisi gibi etkilenmiyorum belki boşanırız da bilmiyorum umursamıyorum pek

Maddi olarak ufak bir battım

Toparlanabilmeyi umuyorum bereket duası yapmıştım ters mi tepti noldu anlamadım
Artık güncel olarak yazmaya başlayacağım yine buraya.Hep gözümün önünde olsun istiyorum hayatımdaki gelişmeler.Bugün tam bir tembel pazar olacak,sadece üstten bi toparlama yapacağım sonra yatış,yarın bayram temizliği yapacağım inşallah