Evet eskiden açtığım konudan devam etmek yerine yeni bir sayfa açayım dedim.Hedeflerim yine çok benzer,kilo vermiştim hepsini fazlasıyla geri aldım kilo vermek kitap okuma düzeni ve temizlik düzeni oluşturmak,cilt bakımı rutinimi ertelememek vs vs günlük hayatımda bana iyi hissettirecek şeylerin devamlılığı için bu konuyu açıyor 2025 e kendimin daha iyi bir versiyonuyla giriyorum aldım kabul ettim 777
Neredeyse bir yıl olmuş ben bu konuyu açalı
Geçen bu bir yıl 35 yıllık hayatımın en rezalet yılıydı,kötü şeyler yaşadım,ailem dediklerimden darbeler yedim depresyon kaygı hepsi mahvetti beni.
Ama şimdi bunlar bitsin istiyorum.Bu yılı hiç yaşamamış saymak istiyorum.Nasıl yapacağım hakkında çok fikrim yok motivasyonum da yok ama kaçan ipi bir yerden tutmam lazım.
Tüp mide ameliyatı oldum,neredeyse 1 aylık ameliyatlıyım.Metobolizmamı o kadar bozdum ki saçma sapan diyetlerle ameliyata rağmen zor kilo veriyorum.Bunu benim için bir dönüm noktası kabul edip hayatımı eskisi gibi düzene sokmak niyetindeyim.Buraya mümkün olduğunca günlük yapacağım aktiviteleri işleri vs yazacağım.Yazmak iyi geliyor disipline sokuyor beni.Şu an çalışmıyorum bir hafta sonra işe başlayacağım.Özellikle okul zamanı güzel bir düzenim olsun,artık düşünceler içinde boğulmayayım.
Bugünün yapılacakları Günlerdir temizlenmeyen evi temizle 45 dk leslie yap Yemek yap Güzel bir duş alıp cilt bakımı yap
Yarından itibaren kitap ve seçeceğim güzel bir diziye de başlamak istiyorum.Hadi bakalım
Günaydın yeni güneDün yazdıklarım arasında: Temizlik yapıldı Leslie yapamadım Yemek yapıldı Duş ve cilt bakımını tamamladım
Bugün düne göre -400 gr vermişim toplamda 27 günde -10 kiloya ulaştım şükürler olsun.Bugün yapacaklarım Temizlik (günlük yapmaya çalışacağım yoksa altından kalkamıyorum) Yemek Duş+cilt bakımı Leslie 45 dk 50 sayfa kitap
Dün sipariş ettiğim spor ayakkabılarım geldi,Samba modeli sonunda ben de aldım.Son zamanlarda heveslendiğim herşey elimde patladığı için kesin bedeni uymaz vs diyordum ama güzel oldu bu bile beni çok mutlu ettiBugün de göz kremim gelecek çok övülüyor umarım göz çevremdeki şişliğe ve yorgunluğa iyi gelir
GünaydınGüne -150 g ile başladım.İnceldiğimi de artık hissediyorum çok şükür mutlu ediyor bunlar beni inşallah herşey günden güne daha iyi olacak.Dün Temizliği tam istediğim gibi yapamadım eksik yerler kaldı ama buzdolabımı ve buzluğumu temizleyip düzenledim beni baya götürür bu düzen okul öncesi çok iyi oldu Yemek yaptım Duş+cilt bakımım tamam,göz kreminin dokusu çok güzel yanında tester yüz kremi gelmişti kullandım hemen güzel bir his verdi Leslie 20 dk yapabildim onu da tam yapamadım çünkü dikişlerimden korkuyorum,yine de devam edeceğim Kitap okuyamadım
Kızımın okulu için ayakkabı kıyafet ve suluk eksiğimiz vardı sabah onların da siparişini verdim,kendime de güneş gözlüğü siparişi verdim baya açılıyorum yine bu aralar,bir ara borçlarımı azaltmak için bir plan da yapmam lazım
Bugün yapacaklarım Temizlik+Mutfak dolaplarını sileceğim Yemek Leslie 100 sayfa kitap Duş+Cilt bakımı+maske yapayım bugün